fashion_m Posted September 3, 2008 Share Posted September 3, 2008 Правете сейвове преди да влезете в асансьори, защото понякога запецва. Между другото и аз играх Crysis преди Mass Effect. След като приключа с тази игра минавам на Crysis: Warhead. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deepkill Posted September 3, 2008 Share Posted September 3, 2008 Още като излезе я врътнах. Играта наистина е страшна ,но мое лично мнение е ,че има малко още работа по балансирането на класовете . Аз я врътнах с vanguard и ми беше страшно лесно. Помня ,че пробвах с infiltrator ,но нещо тоя снайпер не ме грабна като геймплей. Все пак за почитателите на NWN и KOTOR играта е задължителна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted September 3, 2008 Share Posted September 3, 2008 Аз я врътнах с инфилтрйтор... не ми се видя трудна, но няма особено много позиции за снайп... това беше леко криво. Иначе аз и от близко си ги снайпвах, то след толкова години ЦС и други шутъри бива и да не мога да снайпвам от мтър и половина разстояние Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.