eminem545411 Posted June 1, 2008 Share Posted June 1, 2008 Издател: Microsoft Разработчик: Bioware Дата на пускане: 06-06-2008 Жанр: RPG Описание : Mass Effect е научно фантастична екшън ролева игра създадена от BioWare Corp. В играта можете да намерите геймплей задвижван от вглъбяваща история и подкрепен от невероятна графика. Като първия човек Спектър – заклетите защитници на галактическия мир – твоята мисия е да спреш напредващите армии на легендарен агент, който служи на нови господари. Докато водите елитния си екип из вражески извънземни светове, ще откриете истинската заплаха. А тя е по-голяма от колкото някой предполагаше. Скрийншоти :Screens Link to comment Share on other sites More sharing options...
waren Posted June 2, 2008 Share Posted June 2, 2008 http://gamerzhut.com/games/video.php?gid=570 ето и трейлърчета от играта На мен ми изглежда супер Брутална и сигурно ще е голяма зарибявка и излиза само след 5 дни Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 2, 2008 Share Posted June 2, 2008 На пръв поглед не ме впечатли особено, но може би това се дължи на факта, че не си падам много по 3rd person изгледа. Доста е тежка - ако не сте с с повече от прилична машина, не си и помисляйте да я теглите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 Играта я има вече от месец-два за конзоли. Ако ви е харесала КОТОR, то тази има всички шансове също да ви допадне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
waren Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 Неска тряя да са я пуснали вече някои свалил ли е ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 Аз я имам от известно време и мога да кажа че е доста интересна...(не съм я купил) малко графиката не е читава, но като за порт е добре. Може и от крака да е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
waren Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 Аз я имам от известно време и мога да кажа че е доста интересна...(не съм я купил) малко графиката не е читава, но като за порт е добре. Може и от крака да е. Твоита за PC ли е щото аз в моя пост не бях уточнил че питам за версията за PC Link to comment Share on other sites More sharing options...
waren Posted June 7, 2008 Share Posted June 7, 2008 http://zamunda.net/details.php?id=129646 Ето от тук можете да я дърпате бая са и високи изскванията , ако не ги покривате по-добре не я сваляйте OS: Microsoft® Windows® XP / Vista Processor: Single Core: 2.4 GHz or faster / Multiple Cores: 2.0 GHz or faster Memory: XP: 1.0 GB RAM / Vista: 2.0 GB RAM Hard Drive: 15GB free space Video Card: 256 MB with Pixel Shader 3.0 support Sound Card: DirectX 9.0c compatible DirectX: Version 9.0c Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeR_MeISteR| Posted July 15, 2008 Share Posted July 15, 2008 инсталирам всичко, но при стартирането на играта ми излиза прозорец, в който трябва да напиша регистрационен код по точно пише: Please enter tthe entire Registration Code found either in your confirmation email, your game manual/product packing, or game card done Don't Continue Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 Играта е супер зарибена ! Пуснал съм версията за ПЦ . Докарах я някъде до към средата и не съм имал крашове. Много напомня наистина КОТОР, но и е доста различна. Мисля, че всеки който се зарибява с РПГ ще и се изкефи максимално. Освен това изискванията и не са нищо особено, освен мястото на харда (12Гб). ................................................................................ ........................................... Minimum System Requirements: Operating System: Windows XP or Vista Processor: 2.4+GHZ Intel or 2.0+GHZ AMD Memory: 1 Gigabyte Ram (XP) 2 Gigabyte Ram (Vista) Video Card: NVIDIA GeForce 6 series(6800GT or better) ATI 1300XT or better (X1550, X1600 Pro and HD2400 are below minimum system requirements) Hard Drive Space: 12 Gigabytes Sound Card: DirectX 9.0c compatible sound card and drivers Recommended System Requirements: Operating System: Windows XP or Vista Processor: 2.6+GHZ Intel or 2.4+GHZ AMD Memory: 2 Gigabyte Ram Video Card: NVIDIA GeForce 7900 GTX or higher. ATI X1800 XL series or higher Hard Drive Space: 12 Gigabytes Sound Card: DirectX 9.0c compatible sound card and drivers – 5.1 sound card recommended Link to comment Share on other sites More sharing options...
Remix1912 Posted July 17, 2008 Share Posted July 17, 2008 Играта я свалих играх малко и е много глупава и безинтерестна.Графиката е на ниво,но също не е баш кой знай кво.И я изтрих,а пък я играхн макс Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted July 17, 2008 Share Posted July 17, 2008 Ми ходи цъкай нещо "смислено". Тая игра е най-добра в жанра си според E3, ако това ти говори нещо. Също така е номинирана за игра на годината на същият форум. Това, че на теб подобен род игри не ти харесват си е твой проблем. Не разбирам защо изобщо си се напънал да пишеш в темата? Все едно аз да тръгна да пиша в темата на Devil may cry, че е простотия... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted July 17, 2008 Share Posted July 17, 2008 Ми ходи цъкай нещо "смислено". Тая игра е най-добра в жанра си според E3, ако това ти говори нещо. Също така е номинирана за игра на годината на същият форум. Това, че на теб подобен род игри не ти харесват си е твой проблем. Не разбирам защо изобщо си се напънал да пишеш в темата? Все едно аз да тръгна да пиша в темата на Devil may cry, че е простотия... няма право да изкаже собствено мнение ли ? за какво са тогава форумите ... И на мен не ми харесва играта ...... не ми допада и тва е ..... аз мисля че Е3 не може да ми се наложи в мнението(или по точно на вкуса ми) нали така ? ралични вкусове казало кучето и си облизало ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted July 17, 2008 Share Posted July 17, 2008 Ми има смисъл да си казва мнението ако изобщо играе подобен род игри... иначе мнението е безмислено. А това, че Е3 не може ти се наложи като еталон - ОК, но реално, за да не харесаш игра, която е така оценена има 2 възможности: 1) не играеш подобен род игри (по-вероятно) и съответно няма смисъл да си даваш мнението за тази игра. 2) Вкуса ти е различен от този на масата хора по подразбиране. Тогава трябва си наясно с това и да не бъдеш краен в изказванията си. Разбирам да кажеш, че играта не е нещо осбено, но да кажеш, че не струва. Успех. За почитателите на жанра, играта е прекрасно попадение и е една от малкото свесни игри излезли през тази календарна година. ПС: Не е само Е3, оценена е с оценка 9 и над 9 във всички уважавани геймърски страници. Включително от читателите на въпросните страници (IGN, gamespot и т.н.). Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 17, 2008 Share Posted July 17, 2008 Абе да питам тези дет не им хареса играта. До кое ниво играхте бре момци ? Станахте ли от нашите хора, получихте ли си кораба ? Щото ако бяхте минали поне половината от първо, нямаше да приказвате така. Тъпа била ! То сигурно и КОТОР и Готик са тъпи, а ? Ми цъкайте си ЦСто и бъдете щастливи, тя тази игра иска малко повечко мислене и четене, освен пуцане ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 17, 2008 Share Posted July 17, 2008 Аз все е свалям и все не ми остава място , а гледах трейлъри и проучих много неща за играта ... искам да е играя и не мога . Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 18, 2008 Share Posted July 18, 2008 Аз все е свалям и все не ми остава място , а гледах трейлъри и проучих много неща за играта ... искам да е играя и не мога . Ами изрини си харда и сваляй ! Може да ти се стори смешно, но заради тази игра (по-точно заради инсталирането) си сложих още 320Гб на компютъра. И според мен си заслужаваше ! Идеята, вкарана в Дж. Акад. , КОТОР 1-2 и Готик на квадрат ! С други думи, мен лично ме зариби много ! Edit : Току що я превъртях ! Оказа се, че ще има и Mass Effect 2. Нека да и е лоша графиката ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 Играта е много интересна! Има страхотна атмосфера. Страхотен саунд. Чудя се защо графично изглежда така "гранулирана"? При мен по принцип така изглеждат нещата в HD формат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted July 25, 2008 Share Posted July 25, 2008 Това е ефект, който можеш да махнеш от опциите Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 25, 2008 Share Posted July 25, 2008 Я да кажеш как че аз уж гледах ама не открих... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted July 25, 2008 Share Posted July 25, 2008 Ами честно казано не помня точко как беше, но май имаше "Grain" нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 Пак я врътнах ...... , с нов профил и специализация !! И този път незнам как стана, но накарах Шепърт и Ашли да се изчукат точно преди преземяването на Илос . Анимацийката беше с доста сочни подробности . Link to comment Share on other sites More sharing options...
fashion_m Posted September 3, 2008 Share Posted September 3, 2008 В момента я играя игричката, много е готина Стигнал съм до Vermire. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted September 3, 2008 Share Posted September 3, 2008 Аз много и се чудя , смятам да е сваля след като свърша с кризис , защото всеки следващ коментар който прочета за тази игра е по-хубав от предишният , не се издържа така ... нямам търпение вече . Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 3, 2008 Share Posted September 3, 2008 Аз много и се чудя , смятам да е сваля след като свърша с кризис , защото всеки следващ коментар който прочета за тази игра е по-хубав от предишният , не се издържа така ... нямам търпение вече . Ами давай, няма да сбъркаш ! Има си и недоизпипани и дразнещи неща в нея, но като цяло е много зарибителна игричка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.