SupraTRD Posted February 26, 2004 Share Posted February 26, 2004 :ph34r: Искам да задам един въпрос към администраторите на warez.ru и по особенно към тези, които се занимават с Mp3 1 и 2 Преди време се хванах и направин на Playlist -и на почти цялата музика от warez като ги подредих в една папка и от нея изведох Shorcut към всяко PC от клуба в който бачкам .... е така цялата хава си бачкаше супер 2-3 месеца.И хората си знаеха..като искат да слушат музика си цъкаха плей листите които се зареждаха направо от warez.Обаче...един ден цялата работа спря да работи..музиката беше преместена на друг порт (ако не се лъжа ) и целия ми труд замина.И въпроса ми е така подредена музиката в Mp3 1 и Mp3 2 колко време ще се задържи... и дали смятат да се правят още промени, за да знам дали си заслужава да правя всичко от начало.Един път направени плей листите могат да бачкат и на друго PC , защото в тях се помнят линковете към warez.Така че мога да ги кача и с едно щракване да се зарежда целия албум и да могат и други хора да ги ползват :ph34r: :ph34r: :ph34r: Някой ако има отношение по въпроса също да изрази мнение! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aXe Posted February 26, 2004 Share Posted February 26, 2004 nqma nuzda da pravish celiq spisak ot na4alo samo trqbva da go otvorish s notepad i da izberesh 'Edit'-->'Replace..." i taka smenqs stariq port s noviq Link to comment Share on other sites More sharing options...
SupraTRD Posted February 26, 2004 Author Share Posted February 26, 2004 aXe По лесно ми е да влача линковете с мишката и след това да дам един SAVE ...Въпроса ми е да не правя тази операция всеки месец ...А и искам мнението за идеята. :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiger Posted February 26, 2004 Share Posted February 26, 2004 mi kahcvai tam kvoto shte kachvash tva e super qko Link to comment Share on other sites More sharing options...
SupraTRD Posted March 2, 2004 Author Share Posted March 2, 2004 tiger Няма проблем ако се навия в скоро време да ги правя лично ще ти пратя ПМ .. Май никой друг не се интересува от това..Разирам защото не всички могат да слушат онлайн музика от warez. :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted March 2, 2004 Share Posted March 2, 2004 чакай малко! ако си навит да го направиш аз ще съм много радостен. това си е доста сериозно начинание. дано успееш! когато го направиш информирай ни! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukather Posted August 27, 2004 Share Posted August 27, 2004 такъв плеилист много ми трябва та ако някой има нещо такова и има желание да го сподели ще съм му много благодарен ако ли не...ще почвам да си го правя сам Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted August 29, 2004 Share Posted August 29, 2004 мда. много хубава инициатива. подкрепям. т'ва, което е предлага aXe е най-удачно и най-неангажиращо(разбира се, ако ги пазиш старите листи) успех! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.