ShitHappen Posted June 1, 2008 Share Posted June 1, 2008 Ходих на доста места и все като кажа : "Искам да е двустранно и ,ако може да се подвърже по някакъв начин " ми отговарят ,че машината им не може да принтира двустранно .. алабала . Та трябва ми място където да ми изпринтират ~800 стр книга , да се подвърже и да се направи срещу приемлива сума . Ще се радвам ,ако някой може да ми помогне . Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted June 2, 2008 Share Posted June 2, 2008 Офис 1 Суперстор - ул."Данаил Николаев". Поне знам, че машината им копира двустранно. За разпечатки незнам. Опитай. И останалото с подвързването е пак там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 Понеже скоро ще трябва и аз да принтирам от ПДФ кажете някакви ориентировъчни цени,било то и на едностранно,да не се мина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 Защо не пробваш на ксероксите срещу ТУ 4 корпус, там имам един познат работи много 4итаво и двустранното мисля се полу4аваше, като ориентир има кафе машина на въпросното студио Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted June 4, 2008 Author Share Posted June 4, 2008 Едностранно до колкото знам почти навсякъде е 10 ст/стр , след еди колко си страници мисля ,че има отстъпки. Иначе аз уча в ТУ и повечето отговори на това "не можем двустранно" са точно от там ,но нищо чудно да отида да питам там , нека първо мине сесийката Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.