Jump to content
BulForum.com

Разпечатване на книга от PDF

ShitHappen

Recommended Posts

Ходих на доста места и все като кажа : "Искам да е двустранно и ,ако може да се подвърже по някакъв начин " ми отговарят ,че машината им не може да принтира двустранно .. алабала . Та трябва ми място където да ми изпринтират ~800 стр книга , да се подвърже и да се направи срещу приемлива сума . Ще се радвам ,ако някой може да ми помогне :) .

Офис 1 Суперстор - ул."Данаил Николаев". Поне знам, че машината им копира двустранно. За разпечатки незнам. Опитай. И останалото с подвързването е пак там.

Понеже скоро ще трябва и аз да принтирам от ПДФ кажете някакви ориентировъчни цени,било то и на едностранно,да не се мина. :)

Защо не пробваш на ксероксите срещу ТУ 4 корпус, там имам един познат работи много 4итаво и двустранното мисля се полу4аваше, като ориентир има кафе машина на въпросното студио

Едностранно до колкото знам почти навсякъде е 10 ст/стр , след еди колко си страници мисля ,че има отстъпки.

Иначе аз уча в ТУ и повечето отговори на това "не можем двустранно" са точно от там ,но нищо чудно да отида да питам там , нека първо мине сесийката :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...