warezBG Posted February 26, 2004 Share Posted February 26, 2004 Продават се 4 пакета Microsoft Visual Studio .net Professional (60 Day Trial) Оригинални серийни номера за триала. 6 диска (3x Visual Studio .net'a и 3x msdn Library) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted February 26, 2004 Share Posted February 26, 2004 a moje6 li da nameri6 cqloto be man? moje da namerq 4ovek koito da se zainteresuva:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
warezBG Posted February 26, 2004 Author Share Posted February 26, 2004 Какво ще рече "цялото" ? То това е 6 диска.. 3 е самата програма и 3 диска MSDN Library.. 6 диска е единия пакет, аз имам 4 такива пакета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted February 27, 2004 Share Posted February 27, 2004 mhmmmm... Edno takova (samo che ne trial, a pylna licenzirana originalna versiq) spechelih na edin turnir po programirane kato vtora nagrada ot MicroSoft (eh kolko temi puskah za da go prodam:) I ne moga i ne moga da go prodam maa mu stara. Ama mislq che edin pich she mi go zeme za 100 leva (daje moje veche da go e zel). bahti .. to struva nad $1000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted February 27, 2004 Share Posted February 27, 2004 mhmmmm...Edno takova (samo che ne trial, a pylna licenzirana originalna versiq) spechelih na edin turnir po programirane kato vtora nagrada ot MicroSoft (eh kolko temi puskah za da go prodam:) I ne moga i ne moga da go prodam maa mu stara. Ama mislq che edin pich she mi go zeme za 100 leva (daje moje veche da go e zel). bahti .. to struva nad $1000 аз като видях тази тема и пуснах search за твоята, за да дам линк на Amigo, но попаднах на това последно - ти ли си го спечелил, или JIS Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted February 28, 2004 Share Posted February 28, 2004 той ама аз като пъсках темата (Широ нямаше НЕТ още) и не ми се обясняваше бля бля бля кво е станало и съкратих ПС: уфф то ся ми се наложи "сичко се връЪЪща" ЕДИТ: и това нещо е НЕПРОДАВАЕМО Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted March 1, 2004 Share Posted March 1, 2004 Eto kakvo pusnah sled kato se prekarah s net: http://warez.ru/invision/index.php?showtopic=5138&hl=studio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.