big_mason Posted May 31, 2008 Share Posted May 31, 2008 ако някой може да ми каже дали мога (и откъде) да си намеря някоя втора употреба? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted May 31, 2008 Share Posted May 31, 2008 ако някой може да ми каже дали мога (и откъде) да си намеря някоя втора употреба? Някоя автоморга, но по-добре си купи нова - разликата е 30-40лв. Тази, която ще вземеш от морга може да изкара и 10 дни, ако е застояла Link to comment Share on other sites More sharing options...
stuner Posted June 28, 2008 Share Posted June 28, 2008 Виж в Еуро 07 до автогара Юг.Може след тва да споделиш цената,че и аз имам също такова браво. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted June 28, 2008 Share Posted June 28, 2008 аехехе,ако си вземеш от евро 07 не очаквай да изкара повече от няколко месеца помпата Link to comment Share on other sites More sharing options...
stuner Posted June 28, 2008 Share Posted June 28, 2008 Ем тва й няма евтино и хубаво.'D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Napikaso Posted June 29, 2008 Share Posted June 29, 2008 Според мен най-добре си купи нова. Нямам идея на какви цени са тези за браво,но на пунтото нова (не оригинална,лицензна) струваше 170лв... Не разчитай на 2ра ръка ще отиде бързо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6 Posted October 21, 2008 Share Posted October 21, 2008 в косера са по 120лв,даже правят и някакви отстъпки.аз си взех за пунтото от там и ми направиха отстъпка,за6тото си взех и един тампон об6то вси4ко за 97лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted October 21, 2008 Share Posted October 21, 2008 Който иска ново да пише по едно ЛС, ще го уредим, че и с отстъпка. Втора ръка може да изкара 5 години, може и 5 дни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sick_Style Posted April 25, 2012 Share Posted April 25, 2012 колега FIAT ФОРУМ България тук може да намериш части за твоето Фиатче Mod: Правилата на форума -> точка 5 -> Изреченията, оцветени в зелено! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.