carmagedon Posted May 30, 2008 Share Posted May 30, 2008 Изгубих си картата с памет за телефона (за радост беше празна) и сега ми се налага да купувам нова, но се чудя каква марка да избера. Някой има ли впечетления от различните марки, да е чел нещо или да има опит, за да каже плюсове и минуси. По принцип бих си взел каква да е, но съм събрал точно пари и не искам да ги дам за нещо, което да се окаже некачествено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SomeoneElse Posted May 30, 2008 Share Posted May 30, 2008 Ами... Kingston са си утвърдена марка в паметите, аз преди около седмица си купих MicroSD на Kingston 2 GB за 24 лв, с доживотна (ако мога така да кажа) гаранция. Мисля, че цената е повече от добра, а и доживотната гаранция си е винаги в плюс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
carmagedon Posted May 30, 2008 Author Share Posted May 30, 2008 Ами... Kingston са си утвърдена марка в паметите, аз преди около седмица си купих MicroSD на Kingston 2 GB за 24 лв, с доживотна (ако мога така да кажа) гаранция. Мисля, че цената е повече от добра, а и доживотната гаранция си е винаги в плюс. За Kingston съм чувал само хубави неща. А колкото до цената - повече от идеална. Кажи от къде си я взе, защото търся абсолютно същата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodi Posted May 31, 2008 Share Posted May 31, 2008 Аз имам проблем с кингстън 512мб. а другата ми е 1 гига апацер и е безпроблемна.Каквато и да вземеш ще се набуташ или ще извадиш късмет докато живееш в България всико ще ти е на късмет, просто отиваш и вземаш някаква която да ти е по джоба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.