Jump to content
BulForum.com

toto2

Lorenco

Recommended Posts

Преди 3-4 години бях доста запален, сумати статистически програми написах, имах събрани всички числа от тотото за 3 години, какви ли не алгоритми ми се въртяха в главата :D Докато не ми мина треската, и оттогава не съм пуснал нито веднъж.

Съветвам те и тебе да не си хвърляш парите на вятъра. Предполагам ще ми отговориш "..ами като спечеля, ще...." :) Всеки само решава.

Ami vij az gore-dolu sum dovolen.Moje bi,za6toto ne polzvam algoritmi i t.n.Vseki put smeniam 4islata i ne moga da se opla4a,4e niamam kasmet.Udrial sum samo edna 5-tica minalata godina s tazi kombinaciq,a vednuj 6tiah da si izqm u6ite ot qd,6toto mi se razmina za edno 4isli i ostana samo 4-ka.Ina4e 4-ki mnogo i 3-ki.Niakoj ako e hvanal niakoq goliama riba da si kaje,za da doidet s brigadata da go pozdravim:)))Bazik.Are kajete ako niakoj e pe4elil snosna suma i kak si e pohar4il pari4kite!!!

Единственото математически обосновано положение в тотото е:

Най-голяма вероятност да бъде изтеглена има комбинация съставена от:

1. 3 нечетни + 2 четни числа, които същевременно са и:

1.1. 3 от групата (1,2,3,4,5,10,11,12,13,14,15,20,21,22,23,24,25,30,31,32,33,34,35).

1.2. 2 от групата (6,7,8,9,16,17,18,19,26,27,28,29).

Това е за 5/35. Просто теория на вероятностите. Обосновката е малко дългичка и затова ще ви я спестя.

На печелившите - честито!

1. Станислав Лем (полски пистел фантаст) - "Срещу случайността можем да се борим само със случайност". Извод (лично мнение) - Статистиката помага много (особено в квантовата механика), но в живота много "стрелба" се иска да уцелиш. Затова винаги попълвам фишовете от тотото както ми падне.

2. Баща ми - "А бе ти с държавата на комар ли ще играеш?". (Без коментар)

......Това е за 5/35. Просто теория на вероятностите. Обосновката е малко дългичка и затова ще ви я спестя.......

:lol: ..........при 6/49 добавете в групите липсващите числа :punk

:lol:  ..........при 6/49 добавете в групите липсващите числа :punk

Не само - променя се съотношението от 3/2 на 4/2...

Ако си намеря тефтерите с таблиците и записките, може и да ги кача тук, ако на някой му е интересно. Щото на мен вече не ми е :D ...

Не само - променя се съотношението от 3/2 на 4/2...

Ако си намеря тефтерите с таблиците и записките, може и да ги кача тук, ако на някой му е интересно. Щото на мен вече не ми е  :D ...

Sichko e dobre doshlo.

A shto ne kajesh i pechelifshite chisla ;)

Sichko e dobre doshlo.

A shto ne kajesh i pechelifshite chisla ;)

Защото е невъзможно да се предвидят. Иначе щеше да е безмислена цялата игра. За печелившите числа търси някоя врачка - ще ти вземе парите със сигурност, а пък дали ще спечелиш е друг въпрос.

абе хора аз кат си спомна едно време дядо като ме воде6е с него да си пуска тото...

George_131 ако можеше някой да ми каже печелившите числа то секи път щях да си пускам тото, па и на теб щях да дам.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...