furiozo Posted May 29, 2008 Share Posted May 29, 2008 чисто нов - играчи няма, все пак ако някой се подлъже - http://play.evrocom.net/?a=details&g=wow форум за сървъра - http://play.evrocom.net/forum/index.php?showforum=29 идеология на сървъра - http://play.evrocom.net/forum/index.php?showtopic=25360 инструкции за влизане - http://play.evrocom.net/forum/index.php?showtopic=25367 за дърти WoW играчи - по-добре не коментирайте, знам всички негативни коментари които биха могли да се отправят. за хора които все още не са играли играта и искат да я играят безплатно : повечето безплатни сървъри са силно модифицирани и всъщност са предназначени за хора на които играта вече им е омръзнала. в този сървър ще можете да видите играта в оригиналния и вид. относно караниците между почитателите на различни MMORPG - знам че всеки си има вкус и мнение, моето е че World of Warcraft е най-добрата. едит: OMG последния ми пост е от преди 2 години ;S Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted May 29, 2008 Share Posted May 29, 2008 Браво , сървър без модове и прочие . Малко глупав въпрос , но какъв пач и изобщо от къде да сваля точния клиент ? Все пак има много и всякакви версий , има ли го на екк фтп-то ... сигурно ще е забавно ! п.п. Не влизам в другия форум , много спам и простотия е и за това задавам въпрос за тези неща тук . Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted May 29, 2008 Author Share Posted May 29, 2008 в другия форум има и тема с инструкции играта (4 CDs) и експенжъна (4 CDs) трябва да си ги свалите от другаде, вярвам че знаете от къде от фтп-то на play.evrocom.net можете да изтеглите update-ите за "enUS" версията 2.4.2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
waren Posted May 30, 2008 Share Posted May 30, 2008 Регнах са и цъках неска, ама мноо малко народ има още.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted May 30, 2008 Share Posted May 30, 2008 Не мислех, че ще доживея този ден Фуриозо пише във форума и пуска УоУ сървър Все пак доколкото прочетох не е съвсем blizzlike, само рейтовете. Това с NPC-то, дето е измислено, до сега не съм виждал аналог, честно. Иначе успех, преди МАНГоС-а беше доста проблемен, дано да са го пооправили. Само да попитам набързо: работят ли арените и bg-овете? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 30, 2008 Share Posted May 30, 2008 BTC потребители могат ли да играят, или да не си правя труда Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted May 31, 2008 Share Posted May 31, 2008 Мда, трябва да знам дали да си освобождавам 8ГБ място за инсталация Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted June 1, 2008 Share Posted June 1, 2008 сега инсталирам, излизам на бира и после влизам...не съм играл WOW, затова, моля, SUPPORT THE NOOB Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted June 1, 2008 Author Share Posted June 1, 2008 точно хора които не са я играли бих искал да привлека като играчи Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted June 1, 2008 Share Posted June 1, 2008 Супер, тези дни ще освободя място и да го тествам. Преди пробвах близърдски сървър, но не ми хареса особено - прекалено отегчително беше по половин час да тичам по картата за тъп куест. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted June 1, 2008 Share Posted June 1, 2008 Ми той furi е написал че сървъра е максимално близък до оригинала, не знам що очакваш че ще бягаш по-малко за някой тъп яуест Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted June 1, 2008 Share Posted June 1, 2008 улесненията ще бъдат в насока "спестяване на време", по конкретно "време за пътуване" и "време за левълване" Просто след като съм играл GW за мен е малоумно да тичам от град на град по 20-30 минути, само за да говоря с някой келеш . Друго си е пътуване през картата, а това в УоУ (ако е позволено изобщо) е за доста по-напреднали левели. Дори и да е 1:1 с оригинален сървър, поне няма да ме е яд, че давам пари, за да тичам като муха без глава . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.