zlobil Posted May 28, 2008 Share Posted May 28, 2008 imam stranen problem s rutera mi , kakto si rabote6e i izvednaj sprq ne e imalo gramotevici i takiva raboti prosto sprq , rutera e kupen predi 20tina dena ot technopolis no misalta mi e struva li si izob6to nervite da xodq da se razpravqm da mi go pravqt ili po dobre da si kupq nov ? imam samneniq 4e moje da e oti6lo na kinno samo zahranvaneto za6toto lampi4kata power izob6to ne sveti a zahranvaneto e kapsolovano i ne moga da go otvorq da vida za kakvo stava vapros Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted May 28, 2008 Share Posted May 28, 2008 Пробвай с друг адаптер, виж също и неговия с едно мултимерче дава ли напрежение на буксата? Ако те затрудняват тия операции - обади ми се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted May 28, 2008 Share Posted May 28, 2008 На приятелката ми NETGEAR-а по същия начин се прецака и като замерих адапторчето не даваше ток. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 28, 2008 Author Share Posted May 28, 2008 moje li ot nqkude drugade da se kupi novo adapter4e poneje v momenta nqmam s kakvo da go zamerq dali dava tok Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted May 28, 2008 Share Posted May 28, 2008 Би трябвало гаранцията да обхваща и адаптера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted May 28, 2008 Share Posted May 28, 2008 moje li ot nqkude drugade da se kupi novo adapter4e poneje v momenta nqmam s kakvo da go zamerq dali dava tok Може разбира се, взимаш адаптора и отиваш в някой мазазин за електроника, примерно Викиват или Квазер. Но провери наистина може да го покрива гаранцията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 28, 2008 Author Share Posted May 28, 2008 от адаптера се оказа , жалко че гаранцията не го поркива моля затворете темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.