gggggogi Posted May 25, 2008 Share Posted May 25, 2008 За утре имам да предам три есета на теми: A day out of school, What do you think about the school regulations и Do you beleve that being someone else makes you a better person. Един приятел щеше да ми помогне, но в последния момент ми се обади, че няма да може. Ще съм ви много благодарен ако можете да ми помогнете малко. Минималният обем е 200 думи, а есетата са за 9 клас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvilDemon Posted May 25, 2008 Share Posted May 25, 2008 Шегуваш се, нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted May 25, 2008 Share Posted May 25, 2008 За на практика безплатната цена от 5 лв на есе ще ти ги направя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted May 25, 2008 Share Posted May 25, 2008 Приятел аз имах 20 стр. технически англ. за 2 седмици + 2 есета на тема Щастливи ли са червейте Чичо ГУГЪЛ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 26, 2008 Share Posted May 26, 2008 Приятел аз имах 20 стр. технически англ. за 2 седмици + 2 есета на тема Щастливи ли са червейте Чичо ГУГЪЛ!!! Гугъл гугъл ама преподавателите не пасат трева. Поне моите. Проверяват есетата и ако излезе нещо в гугъл получаваш 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted May 26, 2008 Share Posted May 26, 2008 Гугъл гугъл ама преподавателите не пасат трева. Поне моите. Проверяват есетата и ако излезе нещо в гугъл получаваш 2. Затова аз му викам преписване с мислене, никой не ти казва 1:1. Аз свалих 4-5 различни есета, статии и един куп материал и си направих страхотни есета Но си е голяма загуба на време все пак... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 26, 2008 Share Posted May 26, 2008 Тука не пишем домашни, брат, объркал си форума Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted May 26, 2008 Share Posted May 26, 2008 Що просто не седнеш да си ги напишеш .Темите ти не са толкова гадни,виж на Eleutherios хич не му завиждам с тея червеи Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 31, 2008 Share Posted May 31, 2008 Приятел аз имах 20 стр. технически англ. за 2 седмици + 2 есета на тема Щастливи ли са червейте Чичо ГУГЪЛ!!! Кой ти е по английски бре. Няголова е супер точна. Аз бях направил 20 + 5 бонус. Все пак няма да се излагаме и изкарах цялата история за Енцо Анселмо Ферари :):). Темата ми беше по избор и супер много се зарибих да я правя. Пък и като пуснеш мнооого тихо музичка и биричка пред компа и ехеее. Само друга работа да нямаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 Приятел аз имах 20 стр. технически англ. за 2 седмици + 2 есета на тема Щастливи ли са червейте Чичо ГУГЪЛ!!! Хе хе и това ако не е при обичния ни ст.пр. Краси Чакандраков. Бая зор видях да напиша за тези червеи (че и на български не мога да измисля нищо), за другата година си е записал специално за мен да му занеса не 2, а 4 есета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.