jozo Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 А тоя албум на последната пише Бал на випусk 2005 Ми то и ние с жената да си изкараме абитурентският албум тогава Иначе темата не става ли за абсолвенти?Та и аз да се покажа ако някой не ме е виждал Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 Първата е модел на рокли, а не абитуриентка. А тоя албум на последната пише Бал на випус 2005 Такаааа...и к'во стана сега...като махнем първата и последната, значи остават втората и третата, които според мен само след 5-6 години вече ще изглеждат в лицето като добре улегнали лелки, щото и на този етап (18г.) се вижда, че натам са тръгнали... П.П. Нищо лично към никого, просто въпрос на персонален вкус може би, тъй като всекидневно ми се налага чисто професионално да се срещам с момичета точно на тази възраст и вече съм си изградил някакъв поглед как трябва да изглежда едно 18-годишно момиче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 Midex, ако питаш мен втората вече си е като леличка edit: Midex, кажи кво работиш, стажанти не ти ли трябват за без пари ще я работя тая работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 тъй като всекидневно ми се налага чисто професионално да се срещам с момичета точно на тази възраст Така ли му викат вече Колкото до девочките: бррррррррррр Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 На мен последната кака ми хареса въпреки, че е лош шот-а. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 Midex, ако питаш мен втората вече си е като леличка edit: Midex, кажи кво работиш, стажанти не ти ли трябват за без пари ще я работя тая работа Ако разгледаш целия албум на каките, съвсем ще се убедиш...ето само още по една снимка на двете - Цък, Цък...а първата почти спи на всички снимки... А по въпроса за едита ти - за к'во ти е? Само да гледаш ли...щото на работното си място аз не пипам и не давам да пипат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 The Crocodile Chronicles... EDIT: The FAT Crocodile Chronicles... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 The Crocodile Chronicles... EDIT: The FAT Crocodile Chronicles... Според мен обиди крокодилите, аз съм виждал по-симпатични крокодили от те същества Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.