Jump to content
BulForum.com

Euro 2008 - гласувайте

Stenli

149 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

късметлии са, Гошо. не може да вкарваш в супер важни мачове в последната минута нон стоп и да не си късметлия. ок, може да имат дух или не знам си там кво, ама то само с дух не става.

за мача с Германия нямат никъв шанс, там ония няма да допуснат такива елементарни грешки в защита като хърватите, пък и arda,tuncay,emre и volkan са аут.

• Replies 307
  • Created
  • Last Reply

Аз лично виках за Хърватите, ако се бяха стегнали в тази последна минутка нямаше да се стигне до дузпи ... а определено играта им беше 5 класи над турците.

Що се отнася до играта на турците, не я свързвам с късмет, хората за трети пореден път обръщат мач явно умеят да се възползват от психиката на противника в последните минути на играта.

Честито на победителите :)

Ми тва си е баш късмет- 3 поредни пъти да обръщаш мач в продължението. Тия резняци имат повече късмет от колкото Гърция на миналото Европейско.Много ме е яд за хърватите през цялото време до тук играха добре и стабилно и в този мач стояха по -добре от турците.

Мачът не можеше да се развие по-добре за мен :)

Хванах хикса :D

А сега доста осакатеният и уморен турски отбор ще се изправи срещу Германия, което си е предпоставка за още един стабилен залог. И вече просто няма място за късмет и обрати на турците - един път стомна за вода, втори път, трети път - аз викам четвъртия път стомната да се счупи :)

Иначе за самия мач - беше сравнително скучен. Хърватите направиха един зверски пропуск, което е непростимо на такъв етап от първенството. Сами са си виновни. Но аз съм доволен :)

Ми тва си е баш късмет- 3 поредни пъти да обръщаш мач в продължението. Тия резняци имат повече късмет от колкото Гърция на миналото Европейско.Много ме е яд за хърватите през цялото време до тук играха добре и стабилно и в този мач стояха по -добре от турците.

Хърватия заслужаваше победата, няма второ мнение.

А на финал ... Русия - Турция, класика в жанра :lol:

Мачът не можеше да се развие по-добре за мен :)

Хванах хикса :D

Добре де при залог не важи ли само къв е резултата в редовните 90 минути

Няма по-голям олигофрен от хърватския треньор Билич!Защо по дяволите не направи смяна след гола :blink:

Да не говорим, че няма такова чудо - да вкараш една дузпа, а две да изкараш в аут :sick

Турският късмет дали ще пръдължи срещу фашагите :devil

Ето ти веднага опровержение-просто съдията не им позволи да направят смяната,въпреки че на три пъти през това време беше спряна играта:http://www.sportal.bg/euro2008/news.php?id=1711

А друг е въпросът,че турците са най-мизерният отбор-с невероятен късмет се домогват до победата в трети пореден мач.Според официалната статистика в всички двубои досега турците са водили в резултата "колосалните" 2 минути.Ако този отбор стане второто недоразумение с титлата "европейски шампион" след гърците,аз повече футбол няма да гледам,поне на национално равнище.Forza Squadra Azzura! :P

Братушките мачкат...заслужаваха да водят.Ама като го няма Погребалния агент да завършва атаките...

С тази игра Аршавин определено ще го прилапа някой голям западно-евпорейски отбор.Феноменален е пичът. :punk

Оле не мога... Ужас. Баси калитарите...

Редакция: СБОРНААААЯАА !!!!

Феноменален мач! Може би първия, в това първенство, в което наистина бях 100% за единия от отборите. Преди този мач не съм имал и грам надежда руснаците да направят нещо. След играта срещу Италия и Франция очаквах Холандия на финал. Но след като видях играта на руснаците...мнението ми се промени. Тотално надиграха холандците. За което малко съжалявам, понеже те (донякъде с Италия) ми бяха другия симпатичен отбор. Но след този офанзивен футбол, след тази стабилна игра в защита, след идеите в нападение... Русия! Русия!

R_a_p_t_o_R-е, честито ти и на теб :) Знам, че със сигурност и ти се радваш от изхода на двубоя!

2ра Редакция: А за коментаторите - не искам да коментирам. Единия - що-годе поносимо. Но другия... тоя освен, че има отвратителен глас, не може да произнася правилно половината азбука. Да не говоря за сладострастните му стенания при по-напрегнатите положения... Ще зема да се напъна да подкарам TVU под Linux ;]

3та Редакция: KenwooD, на мен и само Аршавин ми стига :)

УНИКАЛНО ПЪРВЕНСТВО! ПРАЗНИК НА КРАСОТАТА! ФУТБОЛЪТ Е ЖИВ!

Русия смаза Холандия.3:1 е нищожен резултат, на фона на тоталното смазване от страна на братушките.

Уникален Аршавин - това момче заслужава да играе в настина голям отбор.120 минути се раздаде докрай и не спря да тича.Хвала :punk

Жалко,жалко за Лалетата...Добре започнаха евро-то,но с тия грешки в защитата и с уникалната игра на руснаците нямаше как да бият...

Очакваме финал Русия-Германия,че германците имат да си връщат. :lol: :lol: :lol:

Когато преди европейското кажех, че съм за Русия, хората ми се смяха :<.

But not now :].

Иначе, Дидо, яка игра, ама... слабички сте :Ь.

Уникален мач руснаците ги смазах 120 минути не спряха да тичт птеставиха се отлично и играят превъзходно.Направо холандцте бяха шашардисан и респектирани от тях и като се има предвид и по колко още положеения испускаха руснаците във всиччки мачове до сега,престаам си кво щеше да бъде ако го имаше и Погребняк.Иначе трябва а се похваля че, мойта първоначална прогноза че мачът ще е х в редовното време се сбъдна

Когато преди европейското кажех, че съм за Русия, хората ми се смяха :<.

But not now :].

И на мен така :lol: ама сега всеки им се възхищава :)

Тая вечер трябва да стане някво чудо,за да удържат Вия и Торес.С тая насрана защита....не ги виждам Италия. :bgrin:

Уф, тихо да не ги урочасаш. Имам чувството че ще припадна след всички 1/4 играни до момента :bgrin: :sick

Само ИСПАНИЯ и ХОЛАНДИЯ.

Руснаци гадни :blowup:

на жабарите трябва да им се забрани да играят на световни и европейски форуми, докато престанат да практикуват антифутбол!

на жабарите трябва да им се забрани да играят на световни и европейски форуми, докато престанат да практикуват антифутбол!

1+

Aман...и ще стигнат финал тия :wacko:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...