break Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 Имам един диск, на който имам важни неща, но при следващия презапис, вместо да се постави отметка на Continue compilation, си остана на New и всъщност старата информация не се вижда. Знам че не е затрита, но не знам как мога да видя старите записи, за да мога да ги изтегля на компютъра и да направя нов диск. Някой да вижда спасение? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 Не ми се е случвало точно това, но знам, че IsoBuster е програмата, която всички препоръчват в тези ситуации. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted May 22, 2008 Share Posted May 22, 2008 Пускаш неро и с него му даваш да продължи сесия, после избираш сесията с важните ти файлове и записваш нещо дребно примерно на нея и следващия път ще ти се показва тя, но пък ще изчезнат файловете от New. Така съм си връщал ценна информация Едно време бях открил и начин под Win да се сменят сесиите които да чете, но не си спомням вече как ставаше. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 22, 2008 Share Posted May 22, 2008 В Easy CD Creator имаше една малка програмка, дето се казваше Session selector - там се виждаха всички записвани сесии и можеше да си избираш между тях. Или пък да си намериш отнякъде това - върши същата работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 25, 2008 Author Share Posted May 25, 2008 С IsoBuster стана идеално. Не беше точно това което си представях, но ми свърщи чудесна работа. А това с продължаването от друга сесия беше много хитро. Мерси много. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.