Jump to content
BulForum.com

Suvet za GSM

Undyning

Recommended Posts

Smqtam da si kupuvam GSM i se 4udq mejdu 3 modela

SonyEricsson T230

Siemens M55

Samsung C100

Ili mojebi 6te predlogite ne6to po dobro do 300 leva . Izkazvaite li4ni mneniq , za6toto pove4eto review ta sum gi iz4el i kolkoto pove4e 4eta tolkova pove4e se 4udq . Glavno me interesuvat kakvi sa plusovete i minusite na telefonite za da ne ostana razo4arovan sled pokupkata. Mersi predvaritelno

ти щом си чел си разбрал за функциите и такива глупости. моето предложение е М55-страшен телефон! комшията има такъв и е супер доеолен. батерията държи на едноседмична постоянна игра на игрите. възможността да сваляш картинки и звук чрез WAP е много хубава. вградените мелодии и звуци са малко наебани ама нищо. има добър обхват, не прекъсва, ама общои взето яко телефонче.

па един от моя клас има М55 и е мноо гаден на пипане .. и копчетата са някви гадни :(

а С100 :( не съм чул нещо хубаво за него па и е голям :)

а Т230 хем е най-новия (мисля) от 3-та телефона :) бях му фърлил око ... преди да си зема дъно и процесор ;)

pi4 nai-dobre si zemi Samsung C100...moq e su6tiq :) Spored men e mnoo-qk.M55 ima mnogo malko cvetove i my e malka polifoniqta.Na C100 ima 65 000 cvqta i 40 Polifoniq :woot Ima i nqkoi zaribeni igri4ki :D Mnogo e lek...kam 80 gr. az si mislih 4e M55 e qk ama...6tom si zeh C100...kak misli6 ;) Ako si zemi6 M55 nz... :arque :)

Телефонът има 16-битов цвят, 40-полифоничен звук. 500 номера могат да се запишат на телефона и 50 смс-а. Паметта му е ужасно малко, 300KB мисля, стига за 30-40 мелодии в зависимост от продължителността. MMS няма. Композитор няма. Запис на звук няма. Батерията държи 3 дена - май беше 350 милиамперчаса, супер мизерна. Хубавото е, че е литий-полимер. В шумна среда мелодиите не се чуват, трябва да се разчита на вибрациите. На силно слънце дисплеят не е контрастен.

Предвид това, че цената му падна с около 100 лева за няколко месеца си е супер изгодно за парите, които струва в момента. Модел миналата година лятото някъде е.

виж кво е написал VooDooMan

abe pich za kvo trqbva da davash mnogo pari za nqkva slushalka deto moshesh da si e nosish na vsqkude.Po dobre doi malko pari i si vzemi nqkuv telefon deto da ti vurshi rabota kolko da moshesh da govorish i da chatish kvo drugo i igrichki li iskash vzemi si NOKIA 2100 chista rabota kolko sum go lashkal samo i e zdraf ;) B)

C100 e 86g. Kogato i az iskash da si kupa nov GSM si mislih za M55, no beshe okolo 400lv. Ot togava na sam za 5meseca cenata na C100 pyrvo se uvelichi s 20lv posle padna s okolo 30-40 a za syshtoto vreme M55 padna s okolo 200lv. Taka che tova syshto trqbva da govori malko ili mnogo. A dokolkoto za Sonyto ne sam zapoznat mnogo s nego.

Абе Samsung C100 e супер наредба. Единственото хубаво нещо е IR-порта.

Щом казваш до 300 лева - за 270 можеш да си вземеш Samsung X100, който е с по-добър дисплей от C100, повече памет - 9 MB!!!, 40 полифоничен е, могат да се запаметят повече номера... единственият недостатък е липсата на гореспоменатия IR-порт.

Моят съвет е - вземи си Samsung X100.

Telefona smqtam da go kopuvam na lizing . lihvata e 11-12 % za 1 godina i spored men ne e golqma pri pologenie 4e se padat po 20-25 leva na mesec . Na men nai mi dopada T 230 . Na M55 mu sa kofti butonite / s tezi miniaturizacii po4naha da izprostqvat ve4e / razbiram 4e telefona trqbva da e maluk no 4ak puk s takiva butoni. Na C100 kato4ili nai golqmiq minus mu e 4e bateriqta malko izdurja /tozi display dosta gulta qvno/ . Dokato za T230 kato pitam nqkoi prodava4 i toi zapo4va da mi obqsnqva 4e za tezi pari moge da se vzeme ne6to po dobro . Samsung X 100 ima su6tiq problem s bateriqta /90 4asa ako e nova ami sled 6 meseca sigurno trqbva da go zarejdam vseki den/. Ta nqkoi kupil li si e T230 i ako moje da spodeli 6to za stoka e .

Аз си взех М55 след доста четене и разпитване. Мога да ти кажа, че това е един от най-добрите телефони в тая ценова граница. Това разбира се е лично мнение. Имам приятел, който си взе същия и той е страшно доволен. Не се сещам за нито един минус.

А за С100 не съм чувал много добри коментари. Като главен минус, може да се изтъкне батерията, която държи около 3 дена и то без много да говориш.

Ami az sega sum trugnal da si vzimam C100 kato na George_131...

Ne znam hvalqt mi go ottuk-ottam ;)

Po-princip edno e da ti go hvalqt drugo sam da go izprobva6.Ako nqkoi tvoi priqtel ima takuv pomoli go da ti dade za 1-2dni da go vidi6 kak raboti pa togava re6avai dali 6a go kupuva6 ili ne. ;) Ina4e i na men go hvalqt mnoo C100to :)

Po-princip edno e da ti go hvalqt drugo sam da go izprobva6.Ako nqkoi tvoi priqtel ima takuv pomoli go da ti dade za 1-2dni da go vidi6 kak raboti pa togava re6avai dali 6a go kupuva6 ili ne. ;) Ina4e i na men go hvalqt mnoo C100to :)

Ama az dejstvitelno sam go probval...

Samsung X100 струва около 275 лева. Има всичко, което има C100, а минусите откъм малка памет (при X100 10MB shared, не знам колко за кое се разпределя, за Java Applications мисля че пак не е особено много) и слаба батерия ( не знам колко е при X100, но ще е поне седмица standby) са коригирани. Един колега си е взел такъв, вчера го притеглих на ръка - по-тежък е от C100.

Разгледайте по магазините за цените, харесайте няколко модела и после потърсете в Google ревюта и мнения на собственици на такива телефони. Това е най-сигурният начин. И не забравяйте, че това е техника, която много бързо остарява. Така че не се ядосвайте, че излиза нещо по-добро за същите пари, а се кефете :). Защото C100 може да има изброените по-горе недостатъци, но мен ме кефи и не бих го сменил. Ако купувах сега телефон обаче щях да предпочета X100.

Az sam fen na Siemens i ti prepora4vam da si vzemesh M55.

Ama spored men ne si struva da vzimash tolkova skyp telefon deto sled polovin godina shte e 170-180 lv.

V momenta sym s Siemens ME45 cenata mu kym momenta e pod 200 lv. Edinstvenoto e 4e ne e 6aren (cveten) i nqma Java ina4e trepe ot funkcii i karam po sedmica bez da se zarejda :)

Uspeh v izbora

Ето малко инфо и от мен :D

Samsung X100

работна честота:900/1800Mhz

размери(нещо,също важно)-110/45/19,9мм

тегло-85 гр.

батерия-Li-lon/900mAh(издържа 360часа,което не ми се вярва ;) )

дисплей-65 000 цвята,памет-4Mb,1000 номера,40 мелодии(полифонични),

камера,календар,органайзерраларма,MMS,калкулатор,4 игри,INFRARED

Еми смятам,че шелефончето върши добра работа :D

Зимай такъв :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...