goshka Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 качих 10 ГБ ,а имам отчетени в профила някъде около 3ГБ. Може ли някои да ми обясни защо е така? мерси предварително p.s. мога да дам и шотове Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veno Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 с какъв клиент си ? Включен ли ти е DHT ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
goshka Posted May 20, 2008 Author Share Posted May 20, 2008 с какъв клиент си ? Включен ли ти е DHT ? flashget i BT,вкючен ми е.От вчера съм ъплоад 2ГБ и са ми отчетени.а предните ги няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 20, 2008 Share Posted May 20, 2008 flashget i BT,вкючен ми е.От вчера съм ъплоад 2ГБ и са ми отчетени.а предните ги няма Споко, това се получава заради DHT то ! А ако искаш наистина да нямаш продлеми с отчитането на трафика, качи си uTorrent . И скоростите ще ти станат други и компютърът няма да се товари. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goshka Posted May 22, 2008 Author Share Posted May 22, 2008 Споко, това се получава заради DHT то ! А ако искаш наистина да нямаш продлеми с отчитането на трафика, качи си uTorrent . И скоростите ще ти станат други и компютърът няма да се товари. а ако го спра?ще се подобри ли отчитането?Комп-а не ми се товари.А тожа ли е наи-добрия торент клиент? мерси преджарително Link to comment Share on other sites More sharing options...
slimmena Posted May 22, 2008 Share Posted May 22, 2008 Да, свали си uTorrent, спри DHT и се предполага, че няма да имаш повече проблеми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Дори и да не спреш DHT-то пак няма да имаш проблеми. Аз лично допреди месец ъплоудвах само към нашия уарез 24/7 с DHT включен и нямах никакви проблеми, но винаги трябва да си с последна версия на торент клиента, който задължително трябва да бъде уТорент. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goshka Posted May 23, 2008 Author Share Posted May 23, 2008 Дори и да не спреш DHT-то пак няма да имаш проблеми. Аз лично допреди месец ъплоудвах само към нашия уарез 24/7 с DHT включен и нямах никакви проблеми, но винаги трябва да си с последна версия на торент клиента, който задължително трябва да бъде уТорент. свалих си го и спрях DHT,ще видя какво ще се получи. мерси за напътствията Link to comment Share on other sites More sharing options...
goshka Posted June 4, 2008 Author Share Posted June 4, 2008 сега всичко ми е наред !!!! мерси още веднъж Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.