GOGO Posted February 24, 2004 Share Posted February 24, 2004 Civilization 3: Conquests Така, съществува един patch на site-а на играта, а не мога да намеря crack за него никъде от MegaGames нещо не мога да свалям. Може ли някой да ми каже къде другаде го има или да ми го качи. Много ще съм ви благодарен. А, и още нещо. Ако някой я е играл до край, можете ли да ми кажете точно каква е функцията на тип гражданин "Civil engeneer". Според играта и Civilopedia-та ми дава два щита продукция, ама аз пробвах и не правят нищо. Защо? Къде греша? Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted February 26, 2004 Share Posted February 26, 2004 Ако още не си го свалил заповядай Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOGO Posted February 27, 2004 Author Share Posted February 27, 2004 Мерси много, veseo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gergi Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 Ако на някой му се цъка multi на civ-conquest по ip да казва Вчера с един приятел играхме и е доста зарибено Единственият проблем е времето,което продължи играта-6 часа на simulations turns(и тва на small map) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggg Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 искам да питам за един проблем в цив 3 конкуест. играх малко преди около 1/2 година в мултиплеър режим без никакви проблеми, сега обаче исках да поцъкам отново покрай празниците и ми се явява следния сериозен и упорит проблем с патч 1.22 съм (който трябва и да бъде) но след като дам хост и се съберат хора и давам старт следващия прозорец с настройки не се отваря, играта се бъгва и ми затваря, същото става и ако съм само аз и други няма(направих го за проба) преинсталнах цив-а и конкуеста - абс. съшата история някой да е имал подобен проблем ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
2metraninja Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 Преди 2 години, когато и аз играех тройката имах същия проблем - не можехме да играем мултиплеър, затова и мигрирахме на четворката, която пък се оказа много добра. Някой ако иска да му дам четворката или пък си я има и му се играе мулти - да се обажда - ще правим мултита. Цивилизацията руллзз Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.