Jump to content
BulForum.com

Photo Album

George_131

Recommended Posts

Nqkoi moje li da mi predloji programa za pravene na photo album v html? Probvah s ACDSee 6.0 ama ne stava hubavo.

IrfanView - фото албум в HTML, imagemap за HTML страници, слайд шоу, standalone фото албум, CD фото албуми, скрийнсейвър... Да използваш за това Photoshop е все едно да си пробиваш дупки за обици с Хилти... За ACDSee не искам да коментирам. Ще се получи неприлично.

Ами малко разцъкване из менютата се иска, ама хайде:

File -> Thumbnails

и от новоотворилия се прозорец:

File -> Save selected thumbs as HTML file ...

... след това каквото не ти харесва го оправяш в Notepad :D

Ами малко разцъкване из менютата се иска, ама хайде:

File -> Thumbnails

и от новоотворилия се прозорец:

File -> Save selected thumbs as HTML file ...

... след това каквото не ти харесва го оправяш в Notepad :D

10X man

Сега се сетих, че и Thumbs Plus правеше хубави HTML албуми. Скоро даже ми се стори, че видях качена на warez'a v.6.0. Ама що да слагаш такива обемисти програми като IrfanView си е под 1МВ и е free :punk (не че за другите сми тръгнали да плащаме ама... ;) )

Сега се сетих, че и Thumbs Plus правеше хубави HTML албуми. Скоро даже ми се стори, че видях качена на warez'a v.6.0. Ама що да слагаш такива обемисти програми като IrfanView си е под 1МВ и е free  :punk (не че за другите сми тръгнали да плащаме ама... ;) )

Mi taka e ama kato gledam Irfan View gi prai mnoo zle to daje po zle ot ACDSee :)

Mi taka e ama kato gledam Irfan View gi prai mnoo zle to daje po zle ot ACDSee :)

Ами то от теб зависи - пипни малко настройките! Ти какво сега - мъж го искам, гол го искам, сега го искам... Много ви налегна мързел.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...