Shiro Posted February 24, 2004 Share Posted February 24, 2004 A be az rqdko si puskam windowsa ama puskam go oniq i den i si gledam neshto po desktopa .. vlizam si v papkata tam .. documents and settings .. i gleam - a, desktopa mi razlichen. Razlgejdam si harda i gledam che windowsa mi se e kopiral ot C-to na D-to. ??????(n). Virus li e tui, kvo e, kak se poluchava taka, neshto kato sym byrkal boot-a da e stanalo? Ama imam windows i na C-to i na D-to, gledam i ne vqrvam. I neska si go opraih Pusnah si go s v safe mode Q: Kak se puska Windows v safe mode ? A: format c: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted February 24, 2004 Share Posted February 24, 2004 Баси историята.....друг път не прекалявай с наркотиците Link to comment Share on other sites More sharing options...
SupraTRD Posted February 25, 2004 Share Posted February 25, 2004 Shiro случайно да имаш Norton Ghost на PC-тo или може би си ял от онези... халюцигенните гъби Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 25, 2004 Share Posted February 25, 2004 Двупанелен файл мениджър, а? "Гледам аз - от дясно папка Windows и от ляво папка Windows..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted February 25, 2004 Author Share Posted February 25, 2004 ts ts ts ... za kyf me mislite we. Greshka nqma. Nikvi takiva mizerii nqmam. Az na windowsa osven driveri za printera drugo instalirano nqmam. Samo za tva go polzvam. A menidjyra si mi e glupaviq explorer. Ama se pak i pod linux v papka /d imam Windows i Documerts And Settings i System Volume Information. Prosto sam mi se e prehvyrlil ot c-to na d-to. I iskam da znam kak e stanalo tva ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naghual Posted February 25, 2004 Share Posted February 25, 2004 Ами може да е някое вирусче, дето размножава файлове... Нали с формат С: си се справил? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MaTriX Posted February 25, 2004 Share Posted February 25, 2004 VIC Edin nov user na PC si instaliral NORTON COMMANDER i se pohvalil pred edin priqtel... -a we maina..shh..a we znaesh li kfa qka we!! Puskam si go az i gleam ot levo C: i ot desno C: I si kazah mamu deba razbirash li..za ko sa mi 2 harda,vzeh che si formytnah ediniq hard Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.