Jump to content
BulForum.com

SHASH !

Shiro

Recommended Posts

A be az rqdko si puskam windowsa ama puskam go oniq i den i si gledam neshto po desktopa .. vlizam si v papkata tam .. documents and settings .. i gleam - a, desktopa mi razlichen. Razlgejdam si harda i gledam che windowsa mi se e kopiral ot C-to na D-to. ??????(n). Virus li e tui, kvo e, kak se poluchava taka, neshto kato sym byrkal boot-a da e stanalo? Ama imam windows i na C-to i na D-to, gledam i ne vqrvam. I neska si go opraih :D Pusnah si go s v safe mode :D

Q: Kak se puska Windows v safe mode ?

A: format c:

ts ts ts ... za kyf me mislite we. Greshka nqma. Nikvi takiva mizerii nqmam. Az na windowsa osven driveri za printera drugo instalirano nqmam. Samo za tva go polzvam. A menidjyra si mi e glupaviq explorer. Ama se pak i pod linux v papka /d imam Windows i Documerts And Settings i System Volume Information. Prosto sam mi se e prehvyrlil ot c-to na d-to. I iskam da znam kak e stanalo tva !

VIC

Edin nov user na PC si instaliral NORTON COMMANDER i se pohvalil pred edin priqtel...

-a we maina..shh..a we znaesh li kfa qka we!! Puskam si go az i gleam ot levo C: i ot desno C: :blink: I si kazah mamu deba razbirash li..za ko sa mi 2 harda,vzeh che si formytnah ediniq hard :woot

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...