zlobil Posted May 13, 2008 Share Posted May 13, 2008 значи трябва ми телефон от който се пишат лесно смс-и , нещо с qwerty клавиатура , но не мога да реша какво да бъде бих ви бил много благодарен ако препоръчате нещо , мога да отделя до 400лв , не ме интересуват никакви операционни системи и прочие , колко се може по прост толкова подобре наличието на wi-fi e + но не с чак такова голямо значение . май от всичките които гледам блекберите най ми допада какво ще кажете за него ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 14, 2008 Share Posted May 14, 2008 Ах ако не беше казал горна граница на цената щях да ти препоръчам едно чудно апаратче но цената е към 1000 евро... поне последно като проверявах беше там някъде. Иначе за писане на смс-и има и други джаджи, имаше разни bluetooth разни клавиатури за нокия мисля (или беше за сони-ериксон... не помня). Ако си фен на нокия - погледни - е61 евентуално. За мен обаче телефон с толкова голяма клавиатура е излишно. А смс-и гледам да не пиша много ... особено докато карам... отделно че ми е по-евтино да се обадя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted May 14, 2008 Share Posted May 14, 2008 Най-удобното за писане на sms е Bluetooth keyboard - нещо като това на линка - всичко зависи дали този телефон ще се разнася наляво-надясно. http://www.buy-mphone.com/acatalog/bluetooth_kb_lrg.jpg Ако искаш нещо компактно - Е61 като че ли е удачен вариант Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivo_ Posted May 17, 2008 Share Posted May 17, 2008 Samsung I600 - 499 lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifo Posted June 28, 2008 Share Posted June 28, 2008 HTC TYTN втора употреба е около 400 лв, QTEC 9100 и той толко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.