Sancho Pansa Posted February 24, 2004 Share Posted February 24, 2004 chudeh se dali ima nachin da se convertnat mp3ki v polifonichni melodii.ne mi e qsno samo kakav format tochno sa ringtonovete.RTTL ,RMI mai imashe i oshte nqkakav?ako nqkoi moje da mi date poveche informaciq ili napravo convertor shte sam mnogo blagodaren Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted February 24, 2004 Share Posted February 24, 2004 midi sa6to moje da si sloji6 winboza start tona ahahah Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted February 24, 2004 Share Posted February 24, 2004 На моя са .mid, тамън и аз се чудих дали е възможно. Ако някой има повече инфо по въпроса ще съм много благодарен ако го сподели. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted February 24, 2004 Share Posted February 24, 2004 Emi ryga6 ediniq krai na kabela v telefona drugiq v PC-to instalva6 drivers i soft....i po4va6 da deistva6 .Programite sa elementarni az sam rabotil sys Samsung t100 i si4ko si be6e OK .Mnogo e lesno VERVAI MI Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted February 24, 2004 Share Posted February 24, 2004 Maiche v edna druga tema nqkoi kaza che nqma svqstna programa koqto da obrushta mp3 v midi...ili pone ne go pravi kachestveno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted February 24, 2004 Share Posted February 24, 2004 Maiche v edna druga tema nqkoi kaza che nqma svqstna programa koqto da obrushta mp3 v midi...ili pone ne go pravi kachestveno. Mnogo pravolno si pro4el . Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted February 24, 2004 Share Posted February 24, 2004 Za nqkoi telefoni kato povecheto Smasunzi sa MMF. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted February 24, 2004 Share Posted February 24, 2004 Не става. Пробвайте се с mobile music polyphonic, но проблемът е в това, че няма как да се отделят различните инструменти един от друг. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MaTriX Posted February 25, 2004 Share Posted February 25, 2004 Offf Topic Predi vreme imashe tema po vaprosa i iskam oshte vednaj da vi kaja,che za da imate hubavi polifonichni melodii sa vi nujni kachestveno izraboteni MIDI failove,a te opredeleno nqmat nishto obshto s mp3 ili wav...saotvetno zabravete za konvirtaraneto im...ako samo da mojehte da chuete kakvo predstavlqva konvertirana mp3ka v midi Ta taka skoro imam ideqta da kacha dosta hubavi midi failove vav wareza i shte se radvate na hubavi melodiiki made by matrix1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.