Pechenata Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 На мене в четвъртък ми е първия учебен ден там.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evi^^ Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 ами,и аз уча в 60-то.няма да ви кажа кой класот съображения за сигурност,но мога да ви кажа ,че т'ва училище е супер!!!!!!има мноого яки учители,благодарение на които научавам добре някой нови неща.в даскалото става як купон също.зарибявка си е:):) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Аз уча в Седмочисленици, но имам много приятели от 60-то!Общо взето се занимават с простотийки като:пърдене,уригане ...иначе са точни!!! <{POST_SNAPBACK}> Я, и аз съм там Link to comment Share on other sites More sharing options...
solenka Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 60-то преди 5-6 години беше най-якото даскало в Тракия А сега просто не е за разказване... Мен през деня ме е страх да минавам от там,защото се събират к'ви ли не.А за ученето да не говорим... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Сега в матевски е по-добре от 60то ( за учене, не за простотии ), а седмочисленици и чхто са доста зле..особено второто Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Хм..И аз учих там на времето от 91-ва до 98-ма. - Усмивки от старите ленти. Преди беше яко, но сега не знам какво е. Има ли някой мой набор дето е учил там от 1-ви до 7-ми клас? Със сигурност ще се знаеме! А между другото, Кръстева(математика), Русева(Български език), Генова(Химия), Куртенкова(физика) още ли преподават? Аз бях хореографска паралелка - сега има ли още такова чудо и кой я води? На мен ми беше Ани Атанасова! А от 1-ви до 4-ти клас класна ми беше Катя Симеонова! Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 в 60-то знам мно хора има доста яки моми4ета ама пове4ето пи4ове от там са такива дървета 4е нямам думи ся се сещам за един бъфера му викат - пълен олигифрен и за един цецо - мно шоу прави ама и той е станал олигофрен в тва даскало и двамата са 10 класс Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.