juji Posted May 11, 2008 Share Posted May 11, 2008 Всичко зависи от нас. Нека караме нещата да се случват. gorichka.bg съвместно с Дневник са подели една много полезна инициатива. Издават поредица от две книжки, в които предлагат решения, които ще направят офиса ви зелен. В първата книжка „Зелен офис” сложихме акцент върху добрите практики - навици, жестове и малки стъпки, с които можем да започнем да изразяваме отношението си към това, което се случва с планетата - климат, ресурси, отпадъци, биоразнообразие. Първата книжка е излезнала миналата седмица, но може да бъде изтеглена на pdf от сайта на gorichka.bg Втората книжка може да бъде купена на 12 май (понеделник) заедно с в. "Дневник" за 0.70лв. Според Олга Апостолова втората книжка ще бъде качена до края на месеца. На мен тези книжки ще са ми изключително полезни. Още повече, че започнах да водя разговори офисът ни да стане зелен. Ще се развам да споделите какво правите, за да превърнете офиса си в зелен. Аз принтирам само при голяма нужда, от двете страни на листа и пиша с молив. Снабдих се с торбички за пазаруване от плат и се опитвам да разделям боклука, който трябва да изхвърлям. Смятам да бъда по-отговорна в това отношение и да прилагам все повече принципи на зеления живот. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted May 11, 2008 Share Posted May 11, 2008 Кака Жужи, смени си заглавието на темата че 1 минута се чудя какъв е тоя "зеНЕЛ" офис Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted May 11, 2008 Author Share Posted May 11, 2008 Извинявам се. Ще помоля някои модератор да оправи заглавието. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted May 11, 2008 Share Posted May 11, 2008 offtopic: имаше някаква фирма - MAG Studio, която под "Зелен Офис" разбираше 2 кафеза с зайци, зелени плакати по стените и разделно събиране на боклука... По точно става дума за /има видео/: http://karieri.bg/show/?storyid=484253 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.