NightLife Posted July 9, 2004 Share Posted July 9, 2004 mislq 4e ideqta za smqna na titlata ne e losha.. a za spamm e smeshno da se govori zashtoto i sega moje da go ima..naprimer po sashtata logika 4akai da napisha 100-tina tapi post-a da stana chlen posle maistor posle guru... EDIT: nedai si boje nqkoi da reshi da mine Dreamer po post-ove 4e togava shte e qkiqt flood Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted July 9, 2004 Share Posted July 9, 2004 В момента тече дискусия, от която ще се разбере дали ще се пусне или не. Иначе от физическа гледна точна проблемът да се пусне не е никакъв Но не това е всичко. Още повече, че това е нещо, което както го има така и го няма - нищо жизнено важно за форума. Ще изслушаме всички модератори и утре ще кажа ДА или НЕ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted July 9, 2004 Share Posted July 9, 2004 Кво е тва card близо до PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
blowcow Posted July 9, 2004 Share Posted July 9, 2004 Кво е тва card близо до PM <{POST_SNAPBACK}> Ами това е инфо за юзъра....виж и се увери Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted July 9, 2004 Share Posted July 9, 2004 като гледам shade не е модератор че да може да сменя Благодаря за "безценната" информация. И се научи да разбираш тънки намеци Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted July 9, 2004 Share Posted July 9, 2004 някой беше казал че това било лигавене това е една екстра на форума защо не я използваме ? ми те и аватарите се екстри и подписа ми дай да ги махнем щото тва са лигавщини да имаш аватар и подпис? така...да речем че имаш възможност да избираш между Бугати Вейрон фулл с екстри и Лада която няма никви екстри но все пак си те вози от точка до точка. кое ще избереш ? може би Ладата ? ми да за кво са ти екстри няма да се лигавиш само зимай Ладата и бегай айде стига глупости вече.било лигавене. CARD e нещо като визитна картичка на потребителя И се научи да разбираш тънки намеци хаха вече зеха и да ми заповядват кво да права мое пък да не искам да се науча мен тва не ми приличаше много на намек ама карай здраве да е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted July 9, 2004 Share Posted July 9, 2004 Да не им пречи абсолютно нищо да направат да си избираш сам титлата, ама нали и те са инати Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted July 9, 2004 Share Posted July 9, 2004 аааа само да кажа усери не се надявайте да имате правото сами да си избирате ранга все пак това го могат само модераторите там админите и няма да гласуват и ние да го имаме защото те искат да се отличават и смятат че на нас не ни трябва като не ни трябва НА ВАС ЗА КАКВО ВИ Е ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted July 9, 2004 Share Posted July 9, 2004 За да докажа, че don_anton не е прав си махнах моята титла... Гласуването даде следните резултати: За: 2 гласа Против: 8 гласа Без мнение: 2 гласа Предложението се отхвърля. Затварям темата, защото знам, че ще последват невероятни анализи по образ и подобие на горният. EDIT: Аватарите вече са 80x80, което не огрява мен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.