don_anton Posted July 9, 2004 Share Posted July 9, 2004 ами щом всички сме ЗА не ми е ясно защо админите толкова го мислят да се направи и тва е няма да навреди на форума ще го нарпави по-интересен и другото там за ранговете да се сменят по-често сащо е много добро в един форум от 1-100 мнения се сменя ранга през 10 мнения след тва през 100 и така доста е интересно забавно е мен поне ме зарибва а иначе смятам че ще добре само след направени 500 мнения да може сам да си сменяш ранга ! тва си е мое мнение де Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted July 9, 2004 Share Posted July 9, 2004 Zaribqva horata da spamqt, za da si smenqt titlata. A to4no tova ne e prednazna4enieto na foruma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted July 9, 2004 Share Posted July 9, 2004 мхххх мда има нещо верно еми тогава ... а мисля 4е го измислих поне мен ми се струва разумно ВСЕКИ който е регистриран от повече от 6 месеца да може сам да си избира ранга независимо от постовете ако си регнат на 1 февруари на 1 август вече може да си сменяш ранга сам независимо от постовете(броя им) така няма да има спам само заради хора дето искат да си сменят ранга сами!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted July 9, 2004 Share Posted July 9, 2004 Не знам какво толкова ще навреди ако може да се сменя титлата? ...Освен че тези които са със сменена такава няма вече да се открояват толкова. Може и това да е причината за липсата на опцийката Хихи sorry folks ако толкова не ви се дава няма да настояваме Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted July 9, 2004 Share Posted July 9, 2004 Zaribqva horata da spamqt, za da si smenqt titlata. A to4no tova ne e prednazna4enieto na foruma. <{POST_SNAPBACK}> ъ? в какъв смисъл?как ще се спами като се сменят ранговете?просто се променя тфа дето ти го пише под аватара нали? никой не предлага за нова рангпва система че да стимулира спаменето за постигане на нов и интересен ранг... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted July 9, 2004 Share Posted July 9, 2004 Като се зададе лимит 500 поста за да ти се отключи опцията ;Д P.S.: Пуснах обсъждане на въпроса пред редакторската колегия Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted July 9, 2004 Share Posted July 9, 2004 е закфо въобще трябва да се пуска лимит?примерно в форума на плай.евроком.нет тая опция ти е отключена от началото кат' се регнеш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
albudala Posted July 9, 2004 Share Posted July 9, 2004 Това не е ли предпоставка всеки да почне да бълва глупости само и само да стигне 500 поста. Дали я има или няма тази опция е все едно, но според мен повечето потребители се дразнят от тези които са с повече привилегий. Интересно е, че тези които имат привилегията са против Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted July 9, 2004 Share Posted July 9, 2004 хм..идеята тук не опира до привилегиите..със или без специален ранг да модератори/админи те си ги имат...просто е готино да си имаш 'self-made' рангче Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted July 9, 2004 Share Posted July 9, 2004 Az imam malak opit kato administrator na invision i samo 6e vi kaja 4e sled kato instalnahme foruma po default limita be6e 50000 (spoko ne prekalqvam s nulite ). Taka 4e derzaite ;PP ps kato uspeq da se logna kam ftp-to 6te vi upna i pic za nevqrva6tite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted July 9, 2004 Share Posted July 9, 2004 Ами няма значение дефолт-а. Може да се нагласи и на 99999999999999 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 9, 2004 Share Posted July 9, 2004 Като се зададе лимит 500 поста за да ти се отключи опцията ;Д <{POST_SNAPBACK}> Къде е тази опция? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted July 9, 2004 Share Posted July 9, 2004 Къде е тази опция? <{POST_SNAPBACK}> v admin panela adminite zadavat limit sled koito moje da si q smenq6 sam, no o6te ne sa re6ili kolko da e toq limit Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted July 9, 2004 Share Posted July 9, 2004 Shade айде да смениш и нашите label-и Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted July 9, 2004 Share Posted July 9, 2004 Shade айде да смениш и нашите label-и <{POST_SNAPBACK}> като гледам shade не е модератор че да може да сменя но и да беше не ти е длъжен да сменя щото на ден 20 човека като искат такива работи и щи писне да се занимаваш с глупости най-добре е сам да си я сменяш титлата.когато си поискаш и по колкото пъти си поискаш както с аватара и подписа Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted July 9, 2004 Share Posted July 9, 2004 Mozhe li nqkoi da mi poqsni za6to sa vi custom member titles? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted July 9, 2004 Share Posted July 9, 2004 Mozhe li nqkoi da mi poqsni za6to sa vi custom member titles? <{POST_SNAPBACK}> а защо не ? пречи ли на някой ? Не! Значи няма проблем Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted July 9, 2004 Share Posted July 9, 2004 Slain, vie mozhete da poiskate i vsi4ki da ste moderatori. Ne stava vupros za tova dali pre4i ili ne, a s kakvo 6te doprenese za razvitieto na foruma? Tova si e nqkakuv kapriz, ne6to kato s avatarite. Foruma ne e za da se fukate vse pak.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted July 9, 2004 Share Posted July 9, 2004 Shade айде да смениш и нашите label-и <{POST_SNAPBACK}> Veli RuleZZz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted July 9, 2004 Share Posted July 9, 2004 Shade, беше тъпо да напишеш горното. Помисли защо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted July 9, 2004 Share Posted July 9, 2004 Slain, vie mozhete da poiskate i vsi4ki da ste moderatori. Ne stava vupros za tova dali pre4i ili ne, a s kakvo 6te doprenese za razvitieto na foruma? Tova si e nqkakuv kapriz, ne6to kato s avatarite. Foruma ne e za da se fukate vse pak.. <{POST_SNAPBACK}> ми ние не сме ли част от форума ? нямаме ли право на глас не съм видял до сега някой да е искал да става модератор. за кво развитите говорим тук ? с кое да се фукам с титлата ? хаха ! тва е се едно да кажеш че се фукам с ник-а и да не би за да се пусне тази опция да се изисква цял ден работа върху нея и дълго мислене? или става просто с едно кликане ? айде до скоро Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted July 9, 2004 Share Posted July 9, 2004 Slain, вместо да се обясняваш толкова можеше да отговориш на въпроса на chicatillo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted July 9, 2004 Share Posted July 9, 2004 Slain, вместо да се обясняваш толкова можеше да отговориш на въпроса на chicatillo <{POST_SNAPBACK}> кажи го тоя въпрос и ще отговоря ? нема никви проблеми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted July 9, 2004 Share Posted July 9, 2004 Mozhe li nqkoi da mi poqsni za6to sa vi custom member titles? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted July 9, 2004 Share Posted July 9, 2004 <{POST_SNAPBACK}> ми хората искат всеки да може сам да си слага титла.има го като опция в форума и предполагам не е сложно да се пусне .проблем ли е да го има? кажи ми Dreamer ще е проблем ли примерно за теб да я пуснеш тая функция ? или просто ще се заяждаме тук ? едит:NightLife тоя никоя ще си получи бана много преди това макар че после пак ще може да си влиза в форума с прокси Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.