Jump to content
BulForum.com

RANKS

bat6oko

Recommended Posts

форума има възможност всеки да си слага титла ама нещо не е пусната ;) незнам защо.инъче ако пишеш ЛС на някой админ той винаги може да ти смени ника/титлата.Разбира се ако му се занимава ;) не че е много работа ама ако на ден по 15 човека ти пращат такива искания и става кофти :)

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply
изобщо не ми е ясно какво трябва да значат :confused примерно Members + или DEFiANCE Team и т.н :) и как например става промяната там.

Това са потребителски групи :) На членове в Members + се гласува някво доверие и например те може да си трият създадените от тях теми.Промяна може да се направи от някой админ.

мисля че трябва да се направи радикална промяна в ранговата система. това по постове е тъпо. не води до нищо друго освен спам. най-доброто, което може да се направи е да се въведе система за оценяване според личните заслуги на потребителите към просперитета на форума, но не знам как може да стане контролът. възможно е да се определя от отгоеорите на създадена от потребител тема, ако тя е смислена. не знам, но със сигурност трябва да се промени тази система!

а бе groover няма нужда от такива работи ;)

кво значение имат ранковете ? те са просто ей така

примерно един юзер с 20 може мнения да ти даде по-добър и смислен отговор от някой с 400 примерно

най-яко е всеки да може да си слага ранк и на всеки да си е различен.пак ти вече като си във форума от дълго време все ще разбереш кои юзери могат да ти помогнат или не ;)

нали разбра кво имам впредвид ? :P

точно така. ранковете нямат никаква реална задача. но може да се възползваме от тях. най-важното ще се намали спама. не че на някои упорити копелета това ще им повлияе, но все пак тогава няма да имат цел да спамят. да аз знам кой от форума струва и кой е пълен боклук, но има и "начинаещи" които тепърва се ориентират. не трябвада ги забравяме и тях новаците:)

Можем да направим така, че колкото и да се поства пост каунтърите да седят на едно място. Това вярвам, че до голяма степен ще реши нещата, но все още не се налагат такива радикални мерки, а и се съмнявам, че ще се наложи точно в този форум.

Мисля, че имаме изградено едно добро и прилично community.

но все още не се налагат такива радикални мерки, а и се съмнявам, че ще се наложи точно в този форум.

Мисля, че имаме изградено едно добро и прилично community.

ммда така е :)

но ще бъде ли проблем да се направи всеки юзер да може сам да си слага ранк-а :rolleyes: :confused мисля че идеята е добра а и това не пречи на никой.

то тва май е повече за темата с предложения за уареза ама не мисля че проблем да го напиша тук ;)

едит:@Dreamer това да се чува ;)

Преди обсъждахме въпроса с един "бивш" админ и се реши да не се добавя такава опция, но от тогава мина много време и вероятно с модераторите ще обсъдим този въпрос отново.

Ми според мен или еднакви титли за всички, или секи да си я избира сам. Не ми е опряло баш до титлата, но все пак не е много честно масата юзъри да са с дефалт титлите, а 20-30 човека да си ги избират сами. Е разбра се тряя да има и определен контрол.

На мен ГУРУ си ми харесва :)

тези, които сме от повече време мисля че се знаем кой какъв е. идея ще е админите и модераторите да определят заслужилите и на тях да им се дава право да си променят титлата. абе не е кой знае кво, но все пак е по-добре от сегашното:) пък квото е тва е! бали го!:)

За който е толкова важна титлата или постовете да ги сменя, за мен по-важни са самите текстове и мнения, все пак човек като влезе във форума и се ориентира по тях. Вярно, някои юзъри като Godfather, ZGAN, groover, ov3rm4n и други се забелязват с голяма и/или доста полезна активност (сори ако пропускам някой, много сте). Та думата ми беше, че като си намерил една тема, която те вълнува и видиш кой я е писал, няма да те вълнува или респектира ранга/титлата, ще ти направи впечатление самия текст. Според мен който има толкова зор, нека може да си променя да речем титлата. Това може и малко да намали спама. Но може и да предизвика някакви мизерии, знае ли човек.

Мда, по-добре ще е.

Аз да речем много се кефех на това 'Майстор' а сега 'Гуру' много ме дразни...

Ако няма да има опция да си ги къстъмайзваме, поне някой да си ми го промени на 'Майстор' плииз :)

Вярно, някои юзъри като Godfather, ZGAN, groover, ov3rm4n и други се забелязват с голяма и/или доста полезна активност (сори ако пропускам някой, много сте).

сериозно ли, бе? е мерси! до сега все ме обвиняваха за гаден спамер!

"Майстор" е по-хубаво от "Гуру". като "Гуру" ви го казвам:) хубаво е да си ги сменяме и да си пишем к'вито си щем простотии. иначе само притесняваме админите и модераторите. не знам да има много желаещи да си сменят "титлата", но все пак имат си друга работа.

Ми смятам, че като си казваш мнението по дадена тема - това не е спам. Просто още едно мнение повече. А тва, че има доста спорове по тоя форум мен честно казано доста ме дразни. Но нали в спора се ражда истината. А мен ранковете не ме ебат, може би съвсем в началото ми беше гадно, че съм с малко постове и си мислех, че ще изглеждам несериозно. Сега вече съм доста далеч от тази мисъл (но пак сигурно си изглеждам несериозно де).

Ееее ама като децата сте, :-) какво значение има какво толкова ви пише отдолу, важното е какво поствате. И тука взехте да говорите за заслуги, привилегии и т.н. Ами на мнението съм, че само админите и модераторите трябва да имат привилегии. И ако ще се отпуска пък някаква по-голяма свобода то ще е на всички потребители от форума, а не според това кой, какво и колко бил писал. А след като сме се съгласили с условията още при регистрацията, значи всичко е ок. Не мога да разбера какво е туй нащо българско желание, все да недоволстваме и мрънкаме. А в случая точно като децата.

• 2 weeks later...

не знам дали е хубаво да повдигам пак въпроса, но сега с новата версия на форума може да се въведе мануално избиране на ранга :P

навити има много и от отдавна

Преди обсъждахме въпроса с един "бивш" админ и се реши да не се добавя такава опция, но от тогава мина много време и вероятно с модераторите ще обсъдим този въпрос отново.

Dreamer чакаме да чуем присъдата :P

Мисля че липсата на такава опция само ни ограничава форума.

Кофти е като гледам други много по-скапани форуми, имащи такава опция и като видя нашия се чудя защо още я нямаме, да не сме по-прости от тях?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...