OutSider Posted February 25, 2004 Share Posted February 25, 2004 Mi i az sum lame ama nali znaesh 4ovek se u4i dokato e jiv ne moje da znaesh absolutno vsi4ko Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted February 25, 2004 Share Posted February 25, 2004 мда, matrix1, прав си. И си мисля, че форума на data.bg има организирано нещо такова. Там квадратчетата се запълват със зелено, червено и такива цветове, само не съм си играл да гледам на какъв принцип го правят, защото гледам има и мноог стари членове, по-назад в това отношение от по-нови. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted February 25, 2004 Share Posted February 25, 2004 Moje da sa go napravili spored tova kolko kompetentni sa te primerno sq ako si nai activen vuv topica Hardware i kolkoto po kompetentni otgovori davash da se ka4vash vu ierarhiqta na foruma Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOON Posted February 25, 2004 Share Posted February 25, 2004 OutSider ave za kvo vi sa tiq rankove i gluposti tva e forum ne e nqkva igra tuk koito iska da znae ne6to pita i mu se otgovarq ot tozi koito znae tva e Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted February 25, 2004 Share Posted February 25, 2004 da suglasen s teb kompetentnite useri v dadena oblast pomagat na nekompetentnite useri zatova trqbva da e foruma a ne tuka da si igraem na koi shte stane po burzo edi koi si rank Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 25, 2004 Share Posted February 25, 2004 A inache adminite mogat da ti promenqt samo imeto na rank-a a ne samiq rank(kvadratchetata pokazvat v deistvitelnost, a ne nadpisa nad tqh). siguren li si Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted February 25, 2004 Share Posted February 25, 2004 поне аз от както съм тука само веднъж съм станал свидетел на това събитие (намаляване на warn-а) що уе? аз бях с 40% от KILLERINCHO,но след тва питах netrootbg за кво става въпрос, той ми обясни и свали warn-а на 20%. подкрепям идеята че трябва да се оценява според приноса към forum-а Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted February 25, 2004 Share Posted February 25, 2004 Ми все тая ми е за ранк-а. В някои форуми и юсърите могат да си ги променят. Аз само веднъж питах дали мога да си го променя и ми беше казан твърдо 'не' . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted February 25, 2004 Share Posted February 25, 2004 Warnovete se namalqvat sled vreme, no samo ako si poslushen. A inache adminite mogat da ti promenqt samo imeto na rank-a a ne samiq rank(kvadratchetata pokazvat v deistvitelnost, a ne nadpisa nad tqh). Warn-овете по правило не се намаляват. Нито са страшни, нито някой ще умре от 20, 40, 60% warn. Голям праз като даден човек е с толкова. Нито някой друг му вижда левела, нито нищо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted February 25, 2004 Share Posted February 25, 2004 Da taka si e tova oba4e e nqkuv vid na kontrol za da nqma hora koito psuvat masovo tova e hubavo i s o4tiviq ton makar4e az ne sum mnogo spokoen 4ovek ama vuv foruma nqma pri4ina da se nervq shtoto tova ne e CS 4e na nqkoi da mu vurje i da mi napravi hiper kalitarska glava Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted February 25, 2004 Share Posted February 25, 2004 ama i vie s tia 4erti4ki kato decata, tova da ne e diablo ili niakva dryga strategia ta da digate level naistina kolkoto pove4e post-va6 tolkoz pove4e 4erti4ki sybira6 bez zna4enie kolko znae6 taka si e ot skripta, gledajte po skoro Member Group to e po vajno, az se zanimavam s podoben forum i moga da kaja 4e InvisionBoard e mnoo qak skript i na bazata na tezi grupi moje dosta ne6ta. pyk tva dali sa 4erti4ki, zvezdi4ki i "Member Title" admin-a moje da si gi promenia kakto 6te za warn-a (preduprejdenie), mi to tova e kato w irc ama stava postepenno do kolkoto znam warn ne se promenia avtomati4no (a bi bilo hubavo vse pak kato v irc-to da se maha sled vreme), oba4e moje da se napi6e pri4inata poradi koqto e dignat warn koeto ne e lo6o da si znae 4oveka kyde e sgafil a ne da se 4udi, pyk ako ne e syglasen s pravilata... Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted February 25, 2004 Share Posted February 25, 2004 da tova e dobre 4e pone znaesh zaradi kvo ti e warna a ne kato na mirc onq mu skimva neshto i te bannvat dori ne sum lagval kanala s nqkvi picove i takiva raboti Ina4e toq script i mene me kefi dobur e za forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MaTriX Posted February 25, 2004 Share Posted February 25, 2004 tova da ne e diablo ili niakva dryga strategia ta da digate level Ei,dupi da vi e qko kato kacha shesti level S chetvartata magiq trepam nared A we zashto ne close topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naghual Posted February 25, 2004 Share Posted February 25, 2004 Отклонихме се от темата... Може ли да кажа, че малко промяна на ранковете, така за разнообразие няма да е зле... Или пък по-често да се сменят..на по-рядки интервали от количество постове.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted February 25, 2004 Share Posted February 25, 2004 Ei,dupi da vi e qko kato kacha shesti level S chetvartata magiq trepam nared A we zashto ne close topic Ami a de i az tva pitam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted June 19, 2004 Share Posted June 19, 2004 Начи аз съм от скоро във форума, и незнам какви са титлите в него?И там на колко поста се вдига титлата там сичко....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEKTIK Posted June 19, 2004 Share Posted June 19, 2004 Ето виж например ти вече си член,а аз новобранец.Открихме няква градация все пак,не мислиш ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EaSteRn_SuN Posted June 19, 2004 Share Posted June 19, 2004 Сигурно като минеш вече гуру ама не съм сигурен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted June 19, 2004 Share Posted June 19, 2004 Ето виж например ти вече си член,а аз новобранец.Открихме няква градация все пак,не мислиш ли? Хихихих да ве братле напрао сме за следователи......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted June 19, 2004 Share Posted June 19, 2004 na 600 posta mai stavashe guru ama she e po qko ako go napraqt na opredelen broi postove sam da si slagash nekfa "titla" Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEKTIK Posted June 19, 2004 Share Posted June 19, 2004 Хихихих да ве братле напрао сме за следователи......... Само дето не съм ти братле,ако ще сме някакви роднини-по-добре ме наричай Сестричке Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talic Posted June 19, 2004 Share Posted June 19, 2004 na 600 posta mai stavashe guru ama she e po qko ako go napraqt na opredelen broi postove sam da si slagash nekfa "titla" Twa e baq ideq syglasen sym ! Mno dobro predlojenie ! Dare4em sled 2 zadyljitelni titli (naprimer Novobranec , sled towa 4len ili sled pove4e moje i do guru), sledva6tite da sa si gi slaga6 sam ! Cool ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEKTIK Posted June 19, 2004 Share Posted June 19, 2004 Е тогава всички ще са Гуру,не мислиш ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talic Posted June 19, 2004 Share Posted June 19, 2004 6topa da se pi6a Guru, moe da se napi6a "Buda" ili ne6to takoa A moje sled opredeleni posteve kato naprvi6 1000 sled twa si pie6e ne6to Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted June 19, 2004 Share Posted June 19, 2004 Ранковете са ясни(като изключим един два например cgAnimator или Kaput 1 и още няколко също толкова "странни") а за групите накой да сподели нещо, като изключим Admin, Moderators и Members останалите изобщо не ми е ясно какво трябва да значат примерно Members + или DEFiANCE Team и т.н и как например става промяната там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.