zlobil Posted May 9, 2008 Share Posted May 9, 2008 re6il sum da si sloja proektor v zavedenieto zaradi evropeiskoto , ta vaprosa mi e da mi preporu4ate nqkuv za6toto sum absolutno bos v taq oblast , vijdam 4e ima i po 10 000lv. na mene pove4e ot 1000-1200lv ne mi se davat pretencii kam marki nqmam absolutno nikakvi kolkoto po evtino tolkova po dobre edit: ne moga da si sloja flextype v ofisa na laptopa zaradi tapata vista sajalqvam za latinecata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted May 9, 2008 Share Posted May 9, 2008 Ценовия дипазон е доста свит(за нещо "истинско" и голямо), НО първо прецени дали имаш ограничение за максималния размер на картината. т.е. мястото и 2. ако ще бъде използван САМО за 1 европейско се замисли направо за нещо втора ръка с примерно нова лампа .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 9, 2008 Author Share Posted May 9, 2008 abe i vtora raka me ustroiva ekstra stiga lampata da ima pove4ko 4asove jivot ili da e nova , gledax 4e ima nqkakvi aceri po 700-800lv , i 200-300lv za ekran idealno se vpisvam но май най-важното е как точно се свързва с телевизора и има ли някакво ограничене на растоянието между телевизора и проектора :ph34r: едит: ето нещо подобно но нямам идея какво трябва да гледам за да преценя добър ли е или не иначе тоя като цена е повече от перфектен http://office.market.dir.bg/xoffer.php?xof...&shop_id=43 http://office.market.dir.bg/xoffer.php?xof...&shop_id=43 тошибата горе също се вписва в предвидените разходи едит 2 : имам и още 1 въпрос как се свързва това чудо , моя най-вероятно ще е свързан с телевизора ми , обаче между проектора и телевизора има да кажем 5-6 метра растояние , какво се прави ? тоест с някакъв специален кабел ли се свързва или с прост коаксиален кабел просто се "цъква" в прожектора и сичко е готово едит 3 : като цяло гледам че тука има доста евтини моделчета които ми се вписват в лимита Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted May 10, 2008 Share Posted May 10, 2008 С ква кабелна си ? Ако си digital е лесно. Можеш да го плъгнеш директно в проектора. Ако си на стандартен кабел тогава минава през ТВ-то. Мисля, че ще ти трябва RCA кабел - това е кабела с трите разклонения (жълт, черен и бял). Какво ти е ТВ-то и какви изходи има ? Разстоянието наистина е проблем. Ако се потвърди нуждата от RCA, тогава може би ще трябва да отидеш в някоя жичкаджийница да ти направят един както ти сакаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted May 10, 2008 Share Posted May 10, 2008 Другия вариант е да си вземеш външен TV box. Нещо като тия. Ако нямаш вече приготвен подходящ телевизор, това е по-добре според мен. В нас имам едно такова и като непретенциозен ТВ зрител съм много доволен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 10, 2008 Author Share Posted May 10, 2008 ами телевизора ми е някакъв филипс лсд 42ка , значи на него имам вързан булсатком , при булсата има възможност да се свърже към приемника още 1 телевизор и каквото е на единия такова да е и на другия мисля че е с обикновен коаксиален кабел врътката , иначе самия телевизор отзад има "хиляди" изходи предполагам че все 1 ще ми върши работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted May 12, 2008 Share Posted May 12, 2008 ем идеално. RCA ще има със сигурност. Но за всеки случай като го купуваш питай продавача дали поддържа такъв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted May 12, 2008 Share Posted May 12, 2008 От булсата направо забий букстата в проектора.Ако няма коаксиален го вържи или със скарт или със чинчове.За марките хубавите са BenQ,Sony,Toshiba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 12, 2008 Author Share Posted May 12, 2008 май май ще е някоя тошиба от линковете които съм дал сега ще отскоча до технополиса да разгледам и там какво предлагат Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted May 12, 2008 Share Posted May 12, 2008 Ми тошиба бива.Аз щях да си зема Сони,ама тая марка ми е слабост.И гледай дали има скарт или чинчове.Ако трябва ще идвам с теб .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 12, 2008 Author Share Posted May 12, 2008 idvai da go izbirame , posle 6te te voda da gleda6 ma4ove i da pie6 biri bez pari na nego Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted May 12, 2008 Share Posted May 12, 2008 Като кажеш отиваме.Пиши ПМ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted May 14, 2008 Share Posted May 14, 2008 хайде накрая пишете какво сте взели.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted May 14, 2008 Share Posted May 14, 2008 хайде накрая пишете какво сте взели.... и снимка как сте го сложили де... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted May 14, 2008 Share Posted May 14, 2008 Аз имах същата дилема и взех Тошиба за 2700 лева. Чудна работа 5000 часа живот на батерията, ако се интересуваш лс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 14, 2008 Author Share Posted May 14, 2008 чесно казано 2700лв не ми се дават , това е просто нещо което ми хрумна импулсивно затова смятам да се включа в колкото се може по малко пари Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted May 29, 2008 Share Posted May 29, 2008 Аз имах същата дилема и взех Тошиба за 2700 лева. Чудна работа 5000 часа живот на батерията, ако се интересуваш лс. ква батерия те гони Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted May 29, 2008 Share Posted May 29, 2008 ква батерия те гони Има предвид лампа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted May 29, 2008 Share Posted May 29, 2008 Зе ли го най-накрая тоя проектор,ве Злобиле Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 И да кажеш най-накрая къде е това място ,че да знам къде да пазя маса за 6 човека на всеки мач Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunLov3 Posted June 8, 2008 Share Posted June 8, 2008 от бири и мачове май скоро няма да му остане време да ни отговори на въпросите иначе и аз съм заинтересован как се е получило ... м/у другото 1ия от 2та проектора за които е дал линк съм го ползвал и ми хареса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgekodinov Posted June 8, 2008 Share Posted June 8, 2008 Имаме един проектор с екран дето се търкаля в офиса. Работил е 2-3 дена максимум откакто е купен. Ако някой се интересува, може да ми пише на лична. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 10, 2008 Author Share Posted June 10, 2008 купих тошиба проектор но просто съм забравил темата , не съм го монтирал още но в полеви условия резултата е много добър :ph34r: колега какъв е проектора бих си взел за у нас един ако цената е добра ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.