Mc_Tuzara Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 Имам сертифакт за каравана (която продавам) , но ми изискват Талон. Караваната е внесена от Англия но там няма талони защото не се счита за превозно средство. Защото се тегли с автомобил. Как да се сдобия с този талон и какво точно трябва да направя за да я продам. Караваната не е регистрирана и един вид не съществува Благодаря Предваритлно! Важно е вече има копувач за караваната и той чака Link to comment Share on other sites More sharing options...
lsn26 Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 От поста ти не става ясно каква каравана имаш предвид - един път пишеш каравана, по - нататък кола, но щом се тегли, явно става въпрос за ремарке каравана. Така или иначе, нужно е да я регистрираш в КАТ. Подробности за документите, които са ти нужни, има на http://www.kat.mvr.bg/Nar_I-45.txt , глава ІІ, раздел І. Ако не ти се чете, иди в КАТ да ти обяснят. Успех! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mc_Tuzara Posted May 8, 2008 Author Share Posted May 8, 2008 Да забелязах накрая съм написъл колата. Моя грешка иначе тва го прочетох мерси. Днес бях в кат цял ден и там ми казаха че няма регистрация на караваната. В Англия от кадето я взех не се води за превозно средство. А в Бъглария трябва да е регистрирана да се използва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lsn26 Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 Да забелязах накрая съм написъл колата. Моя грешка иначе тва го прочетох мерси. Днес бях в кат цял ден и там ми казаха че няма регистрация на караваната. В Англия от кадето я взех не се води за превозно средство. А в Бъглария трябва да е регистрирана да се използва. И в КАТ отказват да я регистрират ли? Това, че не е била регистрирана в Англия не значи, че не трябва да я регистрират. Например новите коли, които се внасят от дилърите, се регистрират за пръв път в БГ. Ако имаш документ от Англия, че си я придобил законно, не виждам причина да ти отказват регистрация в КАТ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.