Jump to content
BulForum.com

nero

dinko

Recommended Posts

dinko Posted on Feb 23 2004, 23:05 PM

sas win xp na bg sam i neroto ne mi razpoznava failovete koito naimenovani na kirilica sas nero 5 sam ima li re6enie za moq problem

i ima li balgarski za nero

10x predvaritelno 

taka zna4i i az bqh s bg interface pack i nqma na4in ti gi razpaoznai neroto t.e ti gi poka4e na kirlica taka4e ako iskash ti e po lesno mahai toq interface na bg i si4ko ti se opravq :) :P

sas win xp na bg sam i neroto ne mi razpoznava failovete koito naimenovani na kirilica  sas nero 5 sam  ima li re6enie za moq problem

i ima li balgarski za nero

10x predvaritelno

ama tva zapisani na disk li sa ili samo v win ako si gi zapisal na disk si zemi file manager za dos i s tab si gi preimenuva6 i kopira6 s dosnavi ili nc :D

startira6 NERO Configure -> Language -> Browse -> Script  = Cyrillic

:wacko: :ph34r: :ph34r:

Ей тоя пич даде решение на въпроса! Пробема не е в БГ Патча, а в шрифта .И незнам кой ви налива такива глупоти ..напълно безобиден е вярвайте ми!Наскоро чух поредната глупост ,че БГ Патча гълтал ресурси от машината :blink: :blink:

dinko послушай Igniter и си оправи шрифта ...

Windows na bg e o6te po golqma tragediq ot tozi na angliiski.Tolkova mnogo se gubi v prevoda.....a btw kakvo tolkova 6te gi pravi6 na kirilitca teq failove sled re instala na bozata ako se precaka i ne gi raz4ita ???

ZA TEZI KOITO NE RAZBIRAT ANGLIISKI NE MOGAT DA RAZBERAT KAKVO SE GUBI V PREVODA

A KATO 4UQ NQKOI KATO SE IZRASI I KAJE 4E PO TOQ NA4IN SE U4AT EZICI

6A UMRA DA SA HILA

OSVEN TOVA UMIRAM OT KEF KOGATO PROGRAMITE V PC TO MI SA NA BALGARSKI

NO TEMATA NE E ZA TOVA

10X NA SupraTRD ZA POMO6TA

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...