dinko Posted February 23, 2004 Share Posted February 23, 2004 sas win xp na bg sam i neroto ne mi razpoznava failovete koito naimenovani na kirilica sas nero 5 sam ima li re6enie za moq problem i ima li balgarski za nero 10x predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted February 23, 2004 Share Posted February 23, 2004 dinko Posted on Feb 23 2004, 23:05 PM sas win xp na bg sam i neroto ne mi razpoznava failovete koito naimenovani na kirilica sas nero 5 sam ima li re6enie za moq problem i ima li balgarski za nero 10x predvaritelno taka zna4i i az bqh s bg interface pack i nqma na4in ti gi razpaoznai neroto t.e ti gi poka4e na kirlica taka4e ako iskash ti e po lesno mahai toq interface na bg i si4ko ti se opravq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igniter Posted February 23, 2004 Share Posted February 23, 2004 startira6 NERO Configure -> Language -> Browse -> Script = Cyrillic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted February 23, 2004 Share Posted February 23, 2004 sas win xp na bg sam i neroto ne mi razpoznava failovete koito naimenovani na kirilica sas nero 5 sam ima li re6enie za moq problemi ima li balgarski za nero 10x predvaritelno ama tva zapisani na disk li sa ili samo v win ako si gi zapisal na disk si zemi file manager za dos i s tab si gi preimenuva6 i kopira6 s dosnavi ili nc Link to comment Share on other sites More sharing options...
SupraTRD Posted February 24, 2004 Share Posted February 24, 2004 startira6 NERO Configure -> Language -> Browse -> Script = Cyrillic :ph34r: :ph34r: Ей тоя пич даде решение на въпроса! Пробема не е в БГ Патча, а в шрифта .И незнам кой ви налива такива глупоти ..напълно безобиден е вярвайте ми!Наскоро чух поредната глупост ,че БГ Патча гълтал ресурси от машината dinko послушай Igniter и си оправи шрифта ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted February 24, 2004 Share Posted February 24, 2004 Windows na bg e o6te po golqma tragediq ot tozi na angliiski.Tolkova mnogo se gubi v prevoda.....a btw kakvo tolkova 6te gi pravi6 na kirilitca teq failove sled re instala na bozata ako se precaka i ne gi raz4ita ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dinko Posted February 24, 2004 Author Share Posted February 24, 2004 Windows na bg e o6te po golqma tragediq ot tozi na angliiski.Tolkova mnogo se gubi v prevoda.....a btw kakvo tolkova 6te gi pravi6 na kirilitca teq failove sled re instala na bozata ako se precaka i ne gi raz4ita ??? ZA TEZI KOITO NE RAZBIRAT ANGLIISKI NE MOGAT DA RAZBERAT KAKVO SE GUBI V PREVODA A KATO 4UQ NQKOI KATO SE IZRASI I KAJE 4E PO TOQ NA4IN SE U4AT EZICI 6A UMRA DA SA HILA OSVEN TOVA UMIRAM OT KEF KOGATO PROGRAMITE V PC TO MI SA NA BALGARSKI NO TEMATA NE E ZA TOVA 10X NA SupraTRD ZA POMO6TA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.