kolioeng Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 Предлагам безплатен транспорт от Пловдив до София на 07.05.08,до 4 човека,6.00 ам,на р-т Стадиона налага ми се да пътувам и нямам нищо против компания,да ме държи буден. Ако се съберем хора,може и в 5.30. Ще ходя до хотел 'Шипка",по Околовръсното,може и през Орлов мост,зависи от събралите се. На обратно към 13,00 ч,с/у един Heineken,до Пловдив Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolioeng Posted May 6, 2008 Author Share Posted May 6, 2008 останаха 3 места. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bulgivan Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 Предлагам безплатен транспорт от Пловдив до София на 07.05.08,до 4 човека,6.00 ам,на р-т Стадионаналага ми се да пътувам и нямам нищо против компания,да ме държи буден. Ако се съберем хора,може и в 5.30. Ще ходя до хотел 'Шипка",по Околовръсното,може и през Орлов мост,зависи от събралите се. На обратно към 13,00 ч,с/у един Heineken,до Пловдив Колега на алк(цвмк) ли ще ходиш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolioeng Posted May 6, 2008 Author Share Posted May 6, 2008 Не,ама близо до там( още му е рано за д-р Карамфилова )до МО2 абсолютно безплатно е бе хора Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 Зема да дойда само а се разкарам с теб, а (lol) Шегичка де утре даскало има ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolioeng Posted May 6, 2008 Author Share Posted May 6, 2008 Аде останаха 2 места,и припомням ,че на връщане искам Хайнкен ( или Старопрамен) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolioeng Posted May 7, 2008 Author Share Posted May 7, 2008 Айде ,който се возил - возил ,затворете темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.