ShitHappen Posted February 23, 2004 Share Posted February 23, 2004 nqma zna4enie ot markata.. tarsq 2 raka de.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted February 23, 2004 Share Posted February 23, 2004 ima edno koeto moje i da te ustroi pri mene ama ima6 li si predstava za kvo ti e i kolko e mnogo tva be nman:)))))))) a i predstava za cena ))) ako iska6 pi6i pm do kolko dava6 )))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TQ_ Posted February 25, 2004 Share Posted February 25, 2004 ima edno koeto moje i da te ustroi pri mene ama ima6 li si predstava za kvo ti e i kolko e mnogo tva be nman:)))))))) a i predstava za cena ))) ako iska6 pi6i pm do kolko dava6 )))) a ti dai pove4e info za tav deto ima6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted February 25, 2004 Share Posted February 25, 2004 Oftopic ima edno koeto moje i da te ustroi pri mene ama ima6 li si predstava za kvo ti e i kolko e mnogo tva be nman:)))))))) a i predstava za cena ))) ako iska6 pi6i pm do kolko dava6 )))) stom tursi zna4i ima predstawa P.S: ne trupai postowe ot roda alabala portokala dawai po konkretno a ne da 4etem po 100 posta i nisto sashtestweno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted February 25, 2004 Share Posted February 25, 2004 a ti dai pove4e info za tav deto ima6 ami kraino stapalo tranzistor44eta 2x400 darlington PA1355 ako ti govori ne6to:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TQ_ Posted February 27, 2004 Share Posted February 27, 2004 ne, ni6to ne mi govori, dai pove4e info (nai dobre link) interesuvam se, ako moje6 da obqsni6 kakvo o4no e tova Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeStath Posted March 17, 2004 Share Posted March 17, 2004 moga da ti sglobq za 30lv ma nqma da e krasivo esteti4eski Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted May 26, 2004 Share Posted May 26, 2004 dai nqkvi harakteristiki na toq deto mojesh da go sglobish.i to che nqma da e izdarjano nqma da e ama dai pone v nqkva kutiika da sloim.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted May 26, 2004 Share Posted May 26, 2004 а на мен ми трябва някой да ми обясни кое за какво е и как се прави че по ми е мерак сам да си направя Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Mighty K Posted May 26, 2004 Share Posted May 26, 2004 za 30 leva kolko watta be ??? Zna4i ako predlagate dobri ceni i az bih zel ama da e nqkvo (ne markovo) koeto kato go varja v discotekata s kolonite JBL primerno da ne mi vadi zvuk kato na razvalen gramofon... aide davaite linkove harakteristiki raboti kachestvo da vidq dali niama i az da si haresam ne6to... inache za takova ne6to koi ti gleda va6en vid Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MaTriX Posted May 26, 2004 Share Posted May 26, 2004 ami kraino stapalo tranzistor44eta 2x400 darlington PA1355 ako ti govori ne6to:) Kolko oma e, sled semica se pribiram v Blagoevgrad. i posledniq pyt kolegata me popita za takav usilvatel (okolo 2x300), no zadylzhitelno triabva da e 4 oma, shtoto tolkova sa mu bas kasite, ako krainoto stypalo e 8 oma moshtnostta shte padne dvoino, tai che ako e 4 oma i vadi realni minimum 300 kazhi kolko stotin leva mu tyrsish. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.