peachlover Posted February 23, 2004 Share Posted February 23, 2004 awe hora moje li nqkoi da mi kaje ima li programa koqto moje da analizira zapisan disk i da davi informaciq ot sorta na skorostta na koqto e zapisan diska.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmeikov Posted February 23, 2004 Share Posted February 23, 2004 Пробвай с Nero Info Tool. Това го има от версия 6.ххх нагоре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted February 23, 2004 Share Posted February 23, 2004 v win on cd sy6to ima Link to comment Share on other sites More sharing options...
peachlover Posted February 24, 2004 Author Share Posted February 24, 2004 da ama ne izkarva na koq skorost e pisan diska pi6e na koq e mojelo da se zapi6e i kav e ob6to zeto az iskam da razbera ako ima na4in de na koq skorost e vratnat diska Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted February 25, 2004 Share Posted February 25, 2004 Е те такова нещо едва ли има! Как една програма ще разбере на коя корост е писан диска?! Освен ако бърнъра не записва и тази инфо някъде по диска, което не ми се вярва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peachlover Posted February 25, 2004 Author Share Posted February 25, 2004 mersi az tova pitah Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.