JoroBoy Posted February 23, 2004 Share Posted February 23, 2004 Instalirah si Service pack1 i sled,kato si napravih testa na video kartata s 3DMark ostanah nepriatno iznenadan rezultata mi padna blizo s 200 tochki na DEFAULT......a ochakvah taka da se kaja po dobur rezultat ot predishnia!Niakoi moje li da mi kaje kakva e prichinata zaslujavat li si tia service pack-ove......mislih da slagam i service pack2,ama sega se chudia!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted February 23, 2004 Share Posted February 23, 2004 A ti ubeden li si che rezultata e 100% veren? Igrite nasichat li ti? Shtoto ako ne nasichat kakvo te boli kolko tochki imash? Ne e li taka? Ako iskash mozesh da probvash da smenish driver-a na videoto.... no dali ste ima efekt ste razberesh kato go smenish... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoroBoy Posted February 23, 2004 Author Share Posted February 23, 2004 A ti ubeden li si che rezultata e 100% veren? Igrite nasichat li ti? Shtoto ako ne nasichat kakvo te boli kolko tochki imash? Ne e li taka? Ako iskash mozesh da probvash da smenish driver-a na videoto.... no dali ste ima efekt ste razberesh kato go smenish... Ami sega igrah Call of Duty i na niakolko puti bukvalno igrata spria!!! ........napravih testa 5 puti i dosega nikoga na sum imal tolkova slabi rezulati,neznam kakva e prichinata no za men lichno toia service pack tovari mashinata malko poveche ot obiknovenno.............vijdam i vidima razlika v samata burzina na WIN-a t.e. stana po baven,daje vremeto za zarejdane znachitelno se uvelichi ot normalno(t.e. ot predi)Edin priatel mi kaza,che s tia service pack-ove Win-a bil po stabilen,az i dosega ne sum imal niakvi problemi sus stabilnosta,no reshih da go sloja shtom kazvat,che s nego e po dobre............obache sega otivam na ADD RAMOVE PROGRAMS i kazvam ADIO na Service pack-a,zashtoto za men stana tochno obratnoto! ................napravih e test s AIDA 32 rezultata na chetene ot pametta mi e s 20Mbsek po malko!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted February 23, 2004 Share Posted February 23, 2004 това е известен дефект на SP1. Чувал съм че със SP1a не било така, но не мога да твърдя, понеже не съм слагал сървиз пак за ХР-то. И не смятам да слагам. Слагам само някои пачове, всъщност 5-6 такива и това е, останалото е забрана на всичко що може в Уиндоус и което касае в някаква степен сигурността. И не съм имал проблеми откакто го ползвам така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoroBoy Posted February 23, 2004 Author Share Posted February 23, 2004 това е известен дефект на SP1. Чувал съм че със SP1a не било така, но не мога да твърдя, понеже не съм слагал сървиз пак за ХР-то. И не смятам да слагам. Слагам само някои пачове, всъщност 5-6 такива и това е, останалото е забрана на всичко що може в Уиндоус и което касае в някаква степен сигурността. И не съм имал проблеми откакто го ползвам така. Tedy kakvi patchove si slagal po tochno i za kakvo sa te?V momenta sum dal Uninstall na t'va tupo SP1! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted February 23, 2004 Share Posted February 23, 2004 Tedy kakvi patchove si slagal po tochno i za kakvo sa te?V momenta sum dal Uninstall na t'va tupo SP1! Security Patches. Те май са само такива Например за Бластера, за една дупка дето наскоро се разбра и още няколко такива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoroBoy Posted February 23, 2004 Author Share Posted February 23, 2004 Security Patches. Те май са само такива Например за Бластера, за една дупка дето наскоро се разбра и още няколко такива. Shte mi dadesh li linko-ve da si gi drupna? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted February 23, 2004 Share Posted February 23, 2004 Eto tuk. Tova e Windows update. Tam ima vsiakakvi pachove. VNIMANIE!!!! Ako seriinia nomer na windows-a ti e nefelen (blacklistnat) mozesh da imash problemi! Ili vaobshte niama da ti dade da polzvash Windows Update. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.