BfmV Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 Историята за прочутя убиец я знаят всички, не знам защо но на мен тази история ми е любима и това е малко странно понеже аз не се интересувам от подбни неща Всъщност всичко започна след като играх Still Life , от тогава искам да намеря всички филми , игри, книги които да засягат точно тази история. Ако някой е срещал подобни нека да каже Link to comment Share on other sites More sharing options...
LudFen Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 BTV 03.05.2008г. 22.30ч. -->От ада (From Hell) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 Джак е отвлечен от Ворлоните. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 Джак е отвлечен от Ворлоните. Ха-ха-ха, актьора игращ Джак обаче беше много добър в ролята му. Иначе: http://en.wikipedia.org/wiki/Jack_the_Ripper_fiction Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 Аз не я знам историята! Дори не знам дали е съществувал наистина или не. И не чувствам това, като кой-знае какъв пропуск. Така че това "всички" може и да го коригираш, защото се съмнявам да съм единствен ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 Следващият път когато нямаш нищо за казване по-добре си замълчи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.