yoda7008 Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 как мога да преодолея парола в уинрар че имам 1 файл дето иска парола Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 Има програми за тази работа , но ще ти отнеме ужасно много време в зависимост от паролата . Не знам да има някакви експлоити отностно архивите с парола , а и да има не вярвам нещо да се получи . Трябва да знаеш поне няколко поредни символи за да се получи работата . Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 А ако изобщо си нямаш идея за символи от паролата, се помоли в храм Божи, да ти даде 150-200 години живот (ако дотогава все още искаш да разархивираш въпросния архив) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 Има една програма наречена" RAR Password Recovery" която може да помогне в този случай. На мен лично ми е вършила работа. След инсталацията и обаче трябва да се свалят и едни библиотеки (мисля че, имаше линк към тях в сайта от където се дърпа програмата). Но самата обработка на определеният РАР може да отнеме по 3 - 4 дни, това зависи какъв по какъв метод е казано на програмата да работи. Кофтито на цялата тази работа е че, след 3-4 дена чакане, програмата може просто да повдигне рамене и да ти каже че, съжалява за изгубеното време (или нещо такова беше). Edit: Да не би да си свалял нещо от т.н. фри тракери които после те пренасочват към определен сайт, където трябва да си кихнеш за да получиш паролата ? Ако случаят е такъв, направо го трий този фаил, най - вероятно просто не е това което си мислиш че, си свалил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoda7008 Posted May 3, 2008 Author Share Posted May 3, 2008 ok 10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.