James_Bond007 Posted August 5, 2008 Share Posted August 5, 2008 Абе и на мен не ми се вярва, въпреки, че от доста достоверни източници знам за негова кратка връзка дори с дъщерята на шефа на БФВ инж. Данчо Лазаров... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted August 5, 2008 Share Posted August 5, 2008 Добре де какво толкова? И мен не ми харесват подобни простотии, но това си е личния му живот на Стоев. С който и както и когато си иска да си го поставя. Това мен не ме засяга. И смятам за отвратително фактът, че това може да е новина по какъвто и да е начин. Човекът е професионалист и това е единственото, което има значение за мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 5, 2008 Share Posted August 5, 2008 Аз бих поспорил колко е професионалист, иначе за другото си абсолютно прав Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted August 5, 2008 Share Posted August 5, 2008 Според ме е истина новината, но Жоро е прав, че това е част от личния му живот.Въпросът е, че такива пикантерии не трябваше да се изнасят в публичното пространство баш преди Олимпиадата Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted August 8, 2008 Share Posted August 8, 2008 Владо Николов и Боян Йорданов контузени сериозно, не могат да ги сменят Без играчи на стратегическия пост диагонал с разпределителя е на път да остане волейболният отбор на България. Владимир Николов и Боян Йорданов по всяка вероятност няма да са готови за първия мач с домакина Китай в неделя. Проблемът с двамата е сериозен и може да е предвестник на лош сценарий за нашите.Волейболистите пристигнаха вчера следобед в Пекин и часове по-късно проведоха първата си тренировка на китайска земя. Николов страда от травма в подбедрицата от мачовете с Финландия в Световната лига. Въпреки уверенията на лекарите и на самия състезател обаче, той още не е готов и не се знае дали изобщо ще може да влезе в игра скоро. Травмата на Йорданов, получена по време на подготовката, пък е още по-непредвидима, споделиха от щаба. Оттам не са обсъждали решение със замяна на състезател, въпреки че според Мартин Стоев правилата на МОК и ФИВБ позволяват това да се случи два дни преди старта на олимпийския турнир - на техническата конференция. Промяната е възможна само при доказана контузия, твърди треньорът. Според председателя на БОК Стефка Костадинова обаче нещата не стоят така. Състезателите нямат "право" да се контузват преди и по време на олимпиадата - коментира лаконично тя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 26, 2008 Share Posted August 26, 2008 Олимпиадата свърши и реших да се прехвърлим тук с коментари и новини около националния по волейбол Капитанът на волейболния национален отбор Пламен Константинов обяви, че си тръгва от националния отбор. “Аз съм волейболист и искам да играя волейбол и бъдещето ми едва ли е свързано с националния отбор на България”, лаконичен бе Константинов. Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted August 28, 2008 Share Posted August 28, 2008 Аз съм ЗА ... ... за тръгването на цялото ръковоство на федерацията Докато не почнат да ни управляват разумни хора, няма да се справим в нищо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.