Jump to content
BulForum.com

WinXP

neo

Recommended Posts

може би защото search-а е направен само за окраса и половината работи от warez-a ту ги има, ту ги няма ... :]

suglasen sam s lwl taq tarsa4ka nadali tarsi i v polovinata warez pove4ewto pati mi sa nalaga da tarsa kat lud v vsi4ki files i papki vmesto si napisha i tarsa4kata da go poka4e furiozo zemi da q stegnish i opraish taq tarsa4ka malko

:( :P :ph34r:

suglasen sam s lwl taq tarsa4ka nadali tarsi i v polovinata warez pove4ewto pati mi sa nalaga da tarsa kat lud v vsi4ki files i papki vmesto si napisha i tarsa4kata da go poka4e furiozo zemi da q stegnish i opraish taq tarsa4ka malko

:(  :P  :ph34r:

Kato si pusne6 searcha nad nego ima edno malko info.Zemi go pro4eti i 6te zaraboti VERVAI MI !!!!

е да, но Win_Appz при мен поне от повече от седмица ми дава, че има технически проблем и нищо не мога да намеря там, нито да сваля.

Добре че поне от дата.бг свалям с 15 К

:ph34r: :ph34r: :ph34r:

RaZoR az nikoga ne sym imal problemi s taq novata tyrsachka ..shtoto vinagi polzvam "Advancet Search" i moga da kaja na vsichki che tyrsachkata si raboti perfektno.No RaZoR mnogo mi se preiska da procheta tva kultovo info za rabota s neq ?! Ama mai neshto nemoga da go Skif :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko:

е да, но Win_Appz при мен поне от повече от седмица ми дава, че има технически проблем и нищо не мога да намеря там, нито да сваля.

[offtopic]

В момента такова нещо като Win_Appz и Linux_Appz извън FTP-то няма (т.е., лека му пръст на сървъра :8083). Понастоящем всичко за Win & Linux е на FTP-то.

[/offtopic]

То на FTP-то няма кой знае какво... Хайде викам nakojto mu e towa rabotata да пооправi Win_AppZ , че аз без тях не мога бе хора.... Вече много време стана без тях ... :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...