Jump to content
BulForum.com

Problem s duno i videokarta

Recommended Posts

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply
  BUGi said:
kakto ti kaza v zahranvaneto zeh po mo6tno i za sq nqmam problem

Браво, радвам се, че съм ти помогнал. Насочил си се към добро захранване, което покрива моментитети нужди, а и ако е хубава марка може да накачиш още малко хардуеър :punk

mom4eta mai ne e ot zahranvaneto :angry1 :angry1 :angry1 za6toto pak mi napravi problem tozi put mi zabi i mi dade 4eren ekran i na monitora se izpisa not optimum 1280/1024 nqkakvi ideii kakvo stava ? :confused

BUGi said:
mom4eta mai ne e ot zahranvaneto :angry1 :angry1 :angry1 za6toto pak mi napravi problem tozi put mi zabi i mi dade 4eren ekran i na monitora se izpisa not optimum 1280/1024 nqkakvi ideii kakvo stava ? :confused

Много странно. Поне си си решил проблема със захранването, защото така или иначе той беше наложителен, но по това, което казваш, ми се струва, че това си е съвсем отделен проблем. Все пак пуснах едно търсене в гугъл за твоята грешка и като първи резултат ми излезе

клипче. Погледни го и кажи дали грешката, която дава е същата. Може да разгледаш и останалите теми в търсачката, общо-взето на пръв поглед повече са свързани с монитори Самсунг, твоят какъв е?

BUGi said:
Maliiii i moq e Samsung :bgrin: sega 6te pogledna klip4etata :wacko:

Absolutno su6tiq problem kato na 1-voto klip4e i trqbva da go resna nqma drug na4in :cry . Nqkakvo re6enie ? :cry

Сега нямам време да чета, но ако ти се занимава и разбираш английски можеш да погледнеш ето тези теми: 1, 2 и нещо на БГ 3. За сега толкова от мен, ако не ти се занимава утре ще прегледам темите, ако намериш сам решение го постни, за да знаем и ние как си се справил. Мернах, че се препоръчва драйвер за монитора в темата на арена, така че пробвай.

BUGi said:
nikakuv napreduk :angry1 daje kato probvah pak i ne mi izpisa i tova a mi go resna :angry1 :angry1 :angry1 ve4e nqmam i nadejda 4e 6te se opravi :cry

Нещо не разбрах аз... пробва КОЕ и ти изписа КАКВО? Прочетох последната страница и не съм много сигурен какво точно става и как се опитваш да го оправиш. Я дай малко повечко информация пък току-виж ти помогнем.

(Става дума за това not optimum mode или за проблема със забиването на компютъра или кое?)

BUGi said:
stava duma za not optimum :confused I probvah razni driveri i ni6to novo pod slunceto :angry1

На мен това ми изглежда сякаш си решил да превключиш монитора на разделителна способност която не поддържа... или на прекалено висока честота... както и да е - говоря наизуст, мързи ме да се ровя назад в темата за да прочета какво сте правили, очевидно не е захранването но какво общо е имало с монитора не ми се гадае...

djadomraz said:
На мен това ми изглежда сякаш си решил да превключиш монитора на разделителна способност която не поддържа... или на прекалено висока честота... както и да е - говоря наизуст, мързи ме да се ровя назад в темата за да прочета какво сте правили, очевидно не е захранването но какво общо е имало с монитора не ми се гадае...

С монитора нямаше нищо общо, имаше общо с това, че компютърът се рестартира и че човекът ползва 220W захранване. Проблемът с монитора се появи впоследствие.

@BUGi, кажи ми кога точно се появява този проблем (с монитора), като пуснеш игра или като си пуснеш компа? И проблемът с ресването на пц-то оправи ли се в крайна сметка, или не?

BUGi said:
Tova s not optimum mi se poqvqva kato cukam nqkoq igra i mi zabie ekrana stava 4eren i mi se poqvqva.nqkoi put kato igraq i mi se resne bez da mi izpi6e tva :confused

А когато не играеш случва ли ти се или ти включваш компютъра единствено докато играеш. Дай малко повече инфо, така лаконично най-много да те пратим да си смениш компютъра от-до за да се реши проблема генерално.

изключи всички ефекти във видео настройките на играта. може да се пуска нещо, което тази видео карта не потдържа. И провери в менюто на монитора да не би да има някакво ограничение за разолзциите.

и кога точно ти става черен екрана ? по време на игра .. или когато може би трябва да дойде клипче или да се премине в друго меню ?

АЙДЕ СЕГА ОТДЕЛИ ПОНЕ ТОЛКОВА ВРЕМЕ КОЛКОТО ОТДЕЛИХ АЗ ЗА ТОЗИ ПОСТ И СИ ОПИШИ ДОБРЕ ПРОБЛЕМА!

rPo3uH said:
изключи всички ефекти във видео настройките на играта. може да се пуска нещо, което тази видео карта не потдържа. И провери в менюто на монитора да не би да има някакво ограничение за разолзциите.

и кога точно ти става черен екрана ? по време на игра .. или когато може би трябва да дойде клипче или да се премине в друго меню ?

АЙДЕ СЕГА ОТДЕЛИ ПОНЕ ТОЛКОВА ВРЕМЕ КОЛКОТО ОТДЕЛИХ АЗ ЗА ТОЗИ ПОСТ И СИ ОПИШИ ДОБРЕ ПРОБЛЕМА!

Napravih si4ko kakvoto kaza i nikakuv efekt :angry: 4erniq ekran s nomot optimum ne mi se poqvqva kogato kompa si re6i smisal nqma opredelen moment i ako ne mi se poqvi napravo bez da zabie mi se reska kompa tova e :confused Vij drugite stranici ako pak ne ti e qsno za problema :unsure:

Midex said:
Абе провери ли хубаво дали ти се охлажда нормално видеокартата?

Normalno se ohlajda :bgrin: ako ne znaete za not optimum q kajete zakvo mi se reska kompa kogato si pojelae daje i kato ne cukam igri pak si se reska ? :confused

S not optimum mislq 4e se opraih :bgrin: ka4ih razni rauti ot diska na monitora poglednah kabelite mu barnah tuk tam i za sq ne mi se poqvqva da 4ukna na durvo ;) Oba4e ne6to mi se reska kompa kogato toi si pojelae :wir nqkakvi idei ot kakvo e i kak da go re6a tozi problem :confused :confused :confused

Feral_Ghost said:
Въпроса може да е малко тъп, ама да не е някой вирус?

MI ne e 6toto kogato po4na da mi se reska purvoto koeto napravih e da go proverq za virusi i nqma6e :wacko:

BUGi said:
MI ne e 6toto kogato po4na da mi se reska purvoto koeto napravih e da go proverq za virusi i nqma6e :wacko:

Сори за втория тъп въпрос но проверката за вируси как я направи? Стартира от hiren's boot CD или нещо друго такова или както си в "потенциално заразения" windows, си свали и инсталира 4 антивирусни и никоя от тях не успя да намери вече активния вирус? (може и да няма вирус но проверката на заразена система от самата нея е вятър работа. един вирус активен ли е вече вероятността да го намерят най-популярните антивирусни спада към нула особено когато вируса е кадърно написан)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...