mi6o_ Posted March 27, 2004 Share Posted March 27, 2004 Neznam az s moqta ne sam imal problemi nai-malko pak s butonite nito scrolla.Modela i e Genius NetScroll+eye ps/2 eto tuk mojete da q vidite Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted March 27, 2004 Author Share Posted March 27, 2004 Tochno za toq model stavashe vupros moq priqtel e sus sushtata i prosto kato bqh v tqh se otchaqh kak ne si e smenil oshte inache i az sum imal takava no za kratko i ne sum imal problemi no vse pak sum q imal za kratko Izvinqvam se na moq priqtel ne e optichna no vse pak e fakt che mu se bazikat butonite Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted March 27, 2004 Share Posted March 27, 2004 Tochno za toq model stavashe vupros moq priqtel e sus sushtata i prosto kato bqh v tqh se otchaqh kak ne si e smenil oshte inache i az sum imal takava no za kratko i ne sum imal problemi no vse pak sum q imal za kratko Izvinqvam se na moq priqtel ne e optichna no vse pak e fakt che mu se bazikat butonite Ha 4e tq kato ne e opti4na e savar6eno drug model absolutno su6tata kato tazi na pica q polzvam ve4e 3 godina nenzm kolko desetki milliona klickaniq sa izqli tiq butoni,a pak na tvoq priatel to zavisi kak q sihranqva6 ako e padala mnogo puti i e bluskano s neq po masa ili keyboarda normalno e da ne ba4kat butonite:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted March 27, 2004 Author Share Posted March 27, 2004 Mi po princip toi e dosta po spokoen chovek ot men ako az imah takava mishka da sum q izkurtil v stenata 100 puti do sq (veche sum go pravil s moita mishka),a inache az imam edin durt Logitech s tri butona ne e nito PS2 nito USB no e pulen zvqr taq mishka bluskash trqskash i nishto i nqma izdurja qko na boi za razlika ot povecheto mishki koito sum imal Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted March 27, 2004 Share Posted March 27, 2004 Mi po princip toi e dosta po spokoen chovek ot men ako az imah takava mishka da sum q izkurtil v stenata 100 puti do sq (veche sum go pravil s moita mishka),a inache az imam edin durt Logitech s tri butona ne e nito PS2 nito USB no e pulen zvqr taq mishka bluskash trqskash i nishto i nqma izdurja qko na boi za razlika ot povecheto mishki koito sum imal Hehehe ako stava vapros za izdrujlivi komponenti tva e moqta purva klaviatura DAEWOO s metalna osnova i bakilit vmestu platmasa.Edinstveniq nedoatataak e tova gadno trakane pri pisane i tova 4e bukvite na kirlicata se iztriha malko.Ina4e tva e edinstvenata klaviatura koqto sam vijdal da ne se pretovarva primerno kogato igrae6 ne6to ot roda na NFS4 split screen. Vaprosa tuka e drug ama deda znam moje da mu e bila defektna ot samoto na4alo vse pak e imal garanciq mojel e da q vurne Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted March 27, 2004 Share Posted March 27, 2004 OutSider: Вече си взех IntelliMouse Explorer 4.0. Мишката е малко по - голяма от старата ми - IntelliMouse Explorer 3.0, но определено е направена много добре. Имам чувството, че е изваяна като за ръката ми. Скрол бутона и е силиконов и вече няма износване на зъбчетата вътре. По - горе отново прочетох, че чакаш да вземеш пари и да си купиш тази мишка - направи го по - бързо, заслужава си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted March 28, 2004 Author Share Posted March 28, 2004 Znam no kvo da se pravi chakam da mi dadut 18 leva i da si q montiram a inache ti ot kude q kupi Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted March 28, 2004 Share Posted March 28, 2004 От там от където ти бях писал по - рано (нали ти пращах телефони и адрес). Те ми я поръчаха от София. Цената и беше като тази, която е написана на сайта на Microsoft. Много доволно, сега само ще си сглобя още една слаба машинка, за да мога да си сложа и старата мишка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted March 28, 2004 Author Share Posted March 28, 2004 Offtopic izvinqvam se no moje li pak da mi kajesh ot kude che sum zabravil a i sum iztril suobshtenieto 10x Tipovete ot ERA Bg me precakaha kato mi kazaha che sa svurshili.Nai nakraq si kupih mishkata Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 zna4i ne mi se otvarq nova tema i shte pisha tuk Tarsih si mishka neska i se sprqh na A4TECH oba4e nqmat garanciq i mi kazaha 4e sa sled logiteka i bih iskal da znam kakvo vi e mnenieto otnosno A4TECH kazvaite do utre po obed 4e togava shte zimam 10x..predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgi_bg Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 A4TECH ne sa loshi, No az licno bih predpocel Logitech Moita Logitech e s 3 godini garancia , osven tova sum mnogo dovolen ot neia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 Logitech e малко по-скъп, но и А4 не е лоша Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 drugi mneniq nqma li ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
valbg54 Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 От около година ползвам Targus- Item#Pawm20 -оптична, безжична , мини , със зарядно устройство и направо се родих. Нямам никакви проблеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 A4 tech ne sa hubavi mishki. Vqrvaite mi vijdal sym mnogo i vsqkakvi marki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blo0d_master Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 az puk sam s nqkva ku4i marka , opti4na s kabel i scroll , nikvi oplakvaniq nqmam - 15 lv P.S. predi imah bezji4na na logitech - nikoga pove4e nqma da si vzema takava mishka ot tozi vid nito puk mishka na tazi firma !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 Logitech - доволен съм. Не съм ползвал други, затова не мога да сравнявам. На тази мишка обаче не съм и намерил никакви кусури Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 az puk sam s nqkva ku4i marka , opti4na s kabel i scroll , nikvi oplakvaniq nqmam - 15 lv P.S. predi imah bezji4na na logitech - nikoga pove4e nqma da si vzema takava mishka ot tozi vid nito puk mishka na tazi firma !!! <{POST_SNAPBACK}> Stranno tvyrdenie kato se ima predvit, che tova e firmata s nai-dobra reputaciq (ne nezaslujena)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 задмониторен е проблема. И аз като я сложих, без да инстал драйвери, ми скачаше накъдето си иска (е това беше една минута само) // по темата е: за Logitech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 По темата: Logitech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted October 15, 2004 Share Posted October 15, 2004 Logitech са много добри, но лично аз предпочитам Microsoft същото се отнася и за клвиатури,тракбали,джойстици,волани........и т.н. е малко са по скъпи, но си заслужава(гар. от 36-60м.) Едит:при ОС може и да се дънят, но пък за сметка на това при хардуерните продукти са ненадминати Link to comment Share on other sites More sharing options...
iCE-dOGG Posted October 15, 2004 Share Posted October 15, 2004 kolko pari mislish da davash, i za kakvo shte ia polzvash. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted October 15, 2004 Share Posted October 15, 2004 нелоша алтернатива в ниския ценови сегмент е BENQ, изненадващо добри и стабилни. а иначе съм с две ръце за Logitech Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 Малко стара тема и май е малко офтопик, но не искам да пускам нова(имаше такава за оптична или безжична но е затворена и стара).. Ще си купувам утре мишка. И се колебая между оптична и безжична. За безжична съм се спрял на LOGITECH R95 OPTICAL CORDLESS, а за оптична - Logitech UltraX Optical Mouse (B85). Ще се ползва за малко игра и повечко дизайн (Photoshop,Painter,Corel и т.н.). Интересува ме кое е по-доброто решение. Безжичните мишки тежат ли много? Подходящи ли са за такава дейност? Когато си ги купуваш с тях идва ли зарядно за батериите ?... За сега клоня към оптичната, но не съм сигурен ако може да ми помогнете..спешно е. Мерси предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.