Jump to content
BulForum.com

Koi optichni mishki sa nai dobri

Recommended Posts

Logitech M-BJ69 Made In China

Карам вече 1 година и съм доволен.

az syshto :)

kolkoto do razlikata mejdu OEM i non-OEM, razlikata e samo v logoto otgore i v krasivata opakovna na non-OEM produkta ;)

• Replies 98
  • Created
  • Last Reply
namira se na centara do SBS(mai se kazwashe) ako gi znaesh v uli4kite okolo D i E ;)

Tam e centralnia ofis.A magazina se namira v presechkata kum PU-to.

Абе да ви питам нещо - какъв е обхватът на безжичните мишки/клавиатури и мога ли да ги използвам от съседната стая (през стена)? Въпросът е да не обикалям апартамена, когато искам да си спра за малко филма, който гледам на ТВ-то.

• 2 weeks later...
:) Аве аз сум с Логитеч за 15$ и ми върви супер qко иначе Микрософт може да не правqт добри ОС но за мишки са добри а Логитек и те са добри ама МX 500 струва скромните 53$ без ддс

според мен са най- добри тези на Microsoft само да са произведени в САЩ. Щото съм ползвал и Logitech, но след два месеца оптигата и се прецака, а вече карам 5 месеца с на Microsoft и нямам абсолютно никав проблем.

да ти кажа чесно не мога да ти кажа кув е модела щото ми се изтуркала от долу, но каквато и да е Micrisoft-ска оптична мишка (ПРОИЗВЕДЕНА НЕ ДРУГАДЕ А В САЩ) ще да е хубава

:) Moq priqtel OutSider sq shte si kupuva Microsoft Intelli mouse explorer 4.0 .

Kazaha mi che bila dosta leka mishka i se dvijila qko i ima i solidna garanciq firmata davat 1-godina garanciq za neq a Microsoft davat 3 godini super zaribena mishka

:) Ami az si haresah taq Intelli mouse explorer 4 poneje znam kak se dvijat Microsoftskite mishki edin moi priqtel ima Intelli mouse explorer 3 i se dviji super ludo inache Logitech imat i po dobri mishki ot Microsoft no razlikata v centa e golqma

Genius rulzz.Originalen genius s 1 godina garanciq be6e ve4e e na 2,5 godini i ne sam imal absolutno nikakvi problemi dori i driverite imat golqm broi nastroiki na mi6kata .Dosega mi6kata mi ne e otkazala a kabela e svruh zdrav i e durpan mnogokratno.A i cenata i be6e super dobra nqkade ot roda na 25-30lv :punk

mi6o mi6o az bih kazal 4e logitech sa po dobri ot geneos nz tvoita lazerna li e ili s top4e ama moita e lazerna i ve4e 3 godini blizo nee mradnala az si podkrepqm logitech za men tva e qkata marka na sravnitelno dobra cena

XC^^The_Devil^^ :punk zna4i moita mi6ka ne e s "top4e" a e opti4na toest s lazer.I ne sam imal problem s neq dosega a i desgina i mnogo dobur i e mnogo udobna za hva6tane za razlika ot logitech koito sa super malki i neudobni.A su6to tvoqta logitech e na usb i ti zaema ednoto usb ;) :punk :punk

zna4i moita mi6ka ne e s "top4e" a e opti4na toest s lazer.I ne sam imal problem s neq dosega a i desgina i  mnogo dobur i e mnogo udobna za hva6tane za razlika ot logitech koito sa super malki i neudobni.

:punk само дето не съм виждал (досега) genius дет да не му са скапат бутоните, па щом си на оптика явно не знаеш и roll-on моделите кво чудо са

A su6to tvoqta logitech e na usb i ti zaema ednoto usb

:confused

Az imam edin priqtel koito e s genius s topche i butonite na mishkata trqbva da se natiskat na specifichni mesta che da rabotqt i kato bqh v tqh trqbvashe da igraq CS1.6 i vmesto Mouse1 da mi e strelbata beshe butona V zashtoto az natiskam 10 puti toq buton i toi samo dva puti strelva no vupreki tova smqtam che i te ne se loshi mishki

И аз имах Genius - лоши спомени - голяма типична сапунерка, бутоните отказаха след година работа по същия начин, по който казвате, смених й ги, но от по-стара, те пък се натискаха с много голямо усилие, така че направо нова.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...