weasel Posted March 7, 2004 Share Posted March 7, 2004 Logitech M-BJ69 Made In China Карам вече 1 година и съм доволен. az syshto kolkoto do razlikata mejdu OEM i non-OEM, razlikata e samo v logoto otgore i v krasivata opakovna na non-OEM produkta Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorkata Posted March 8, 2004 Share Posted March 8, 2004 ami iskam da vi pitam kade sa namira toq magazin gigaherz daite opatvaniq 4e edin priqtel ima merak da si kupuva ms intelli mouse explorer .. blagodarq vi predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted March 8, 2004 Share Posted March 8, 2004 namira se na centara do SBS(mai se kazwashe) ako gi znaesh v uli4kite okolo D i E Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted March 9, 2004 Author Share Posted March 9, 2004 Tuk moje da vidite Intelli mouse Explorera Zaedno s edna skromna podloshka i lepenka s teflonovo pokritie (tozi pad struva 40evro a mishkata 42.50$) Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted March 9, 2004 Share Posted March 9, 2004 namira se na centara do SBS(mai se kazwashe) ako gi znaesh v uli4kite okolo D i E Tam e centralnia ofis.A magazina se namira v presechkata kum PU-to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted March 9, 2004 Share Posted March 9, 2004 Tam e centralnia ofis.A magazina se namira v presechkata kum PU-to. za firmata GHz goworq i mislq 4e samo tam im e ofisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted March 10, 2004 Share Posted March 10, 2004 Абе да ви питам нещо - какъв е обхватът на безжичните мишки/клавиатури и мога ли да ги използвам от съседната стая (през стена)? Въпросът е да не обикалям апартамена, когато искам да си спра за малко филма, който гледам на ТВ-то. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted March 10, 2004 Author Share Posted March 10, 2004 Mislq che ima znachenie tochno ot modela no da kaja tova e mnenie na nekompetentno lice ama mislq che ima takiva koito imat obhvat 9metra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stil_L Posted March 18, 2004 Share Posted March 18, 2004 Аве аз сум с Логитеч за 15$ и ми върви супер qко иначе Микрософт може да не правqт добри ОС но за мишки са добри а Логитек и те са добри ама МX 500 струва скромните 53$ без ддс Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeStath Posted March 18, 2004 Share Posted March 18, 2004 според мен са най- добри тези на Microsoft само да са произведени в САЩ. Щото съм ползвал и Logitech, но след два месеца оптигата и се прецака, а вече карам 5 месеца с на Microsoft и нямам абсолютно никав проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stil_L Posted March 18, 2004 Share Posted March 18, 2004 kuv microsoft tochno model Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeStath Posted March 18, 2004 Share Posted March 18, 2004 да ти кажа чесно не мога да ти кажа кув е модела щото ми се изтуркала от долу, но каквато и да е Micrisoft-ска оптична мишка (ПРОИЗВЕДЕНА НЕ ДРУГАДЕ А В САЩ) ще да е хубава Link to comment Share on other sites More sharing options...
velikiat Posted March 18, 2004 Share Posted March 18, 2004 za sravnenie imam 2 godishna LG opti4na ne 4e kazvam golqma duma ama ne bih q smenil za nishto na sveta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stil_L Posted March 18, 2004 Share Posted March 18, 2004 Moq priqtel OutSider sq shte si kupuva Microsoft Intelli mouse explorer 4.0 . Kazaha mi che bila dosta leka mishka i se dvijila qko i ima i solidna garanciq firmata davat 1-godina garanciq za neq a Microsoft davat 3 godini super zaribena mishka Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted March 18, 2004 Author Share Posted March 18, 2004 Ami az si haresah taq Intelli mouse explorer 4 poneje znam kak se dvijat Microsoftskite mishki edin moi priqtel ima Intelli mouse explorer 3 i se dviji super ludo inache Logitech imat i po dobri mishki ot Microsoft no razlikata v centa e golqma Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted March 25, 2004 Share Posted March 25, 2004 Genius rulzz.Originalen genius s 1 godina garanciq be6e ve4e e na 2,5 godini i ne sam imal absolutno nikakvi problemi dori i driverite imat golqm broi nastroiki na mi6kata .Dosega mi6kata mi ne e otkazala a kabela e svruh zdrav i e durpan mnogokratno.A i cenata i be6e super dobra nqkade ot roda na 25-30lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted March 25, 2004 Share Posted March 25, 2004 mi6o mi6o az bih kazal 4e logitech sa po dobri ot geneos nz tvoita lazerna li e ili s top4e ama moita e lazerna i ve4e 3 godini blizo nee mradnala az si podkrepqm logitech za men tva e qkata marka na sravnitelno dobra cena Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted March 25, 2004 Author Share Posted March 25, 2004 Mi az chakam bashtata da mi dade pari i si montiram Intelli Mouse Explorer 4.0 mishkata e super qka Link to comment Share on other sites More sharing options...
flinst Posted March 25, 2004 Share Posted March 25, 2004 Samo TCM te sa super evtini i bezotkazni samo 4e v bg ne sa mnogo populqrni Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted March 25, 2004 Share Posted March 25, 2004 Logitech RuleZZzzzzzZZZZZz.Tova sa nai qkite mi6ki!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted March 26, 2004 Share Posted March 26, 2004 mi6o mi6o az bih kazal 4e logitech sa po dobri ot geneos nz tvoita lazerna li e ili s top4e ama moita e lazerna i ve4e 3 godini blizo nee mradnala az si podkrepqm logitech za men tva e qkata marka na sravnitelno dobra cena XC^^The_Devil^^ zna4i moita mi6ka ne e s "top4e" a e opti4na toest s lazer.I ne sam imal problem s neq dosega a i desgina i mnogo dobur i e mnogo udobna za hva6tane za razlika ot logitech koito sa super malki i neudobni.A su6to tvoqta logitech e na usb i ti zaema ednoto usb Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted March 26, 2004 Author Share Posted March 26, 2004 Na men lichno Logitech mishkite koito sa v X3M mnogo me kqfat malki sa no sa udobni za hvashtane i se dvijat dobre no az iskam da si vzema Microsoft-ska mishka makarche sa malko po golemi ot tezi na Logitech Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted March 27, 2004 Share Posted March 27, 2004 zna4i moita mi6ka ne e s "top4e" a e opti4na toest s lazer.I ne sam imal problem s neq dosega a i desgina i mnogo dobur i e mnogo udobna za hva6tane za razlika ot logitech koito sa super malki i neudobni. само дето не съм виждал (досега) genius дет да не му са скапат бутоните, па щом си на оптика явно не знаеш и roll-on моделите кво чудо са A su6to tvoqta logitech e na usb i ti zaema ednoto usb Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted March 27, 2004 Author Share Posted March 27, 2004 Az imam edin priqtel koito e s genius s topche i butonite na mishkata trqbva da se natiskat na specifichni mesta che da rabotqt i kato bqh v tqh trqbvashe da igraq CS1.6 i vmesto Mouse1 da mi e strelbata beshe butona V zashtoto az natiskam 10 puti toq buton i toi samo dva puti strelva no vupreki tova smqtam che i te ne se loshi mishki Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted March 27, 2004 Share Posted March 27, 2004 И аз имах Genius - лоши спомени - голяма типична сапунерка, бутоните отказаха след година работа по същия начин, по който казвате, смених й ги, но от по-стара, те пък се натискаха с много голямо усилие, така че направо нова. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.