Jump to content
BulForum.com

Koi optichni mishki sa nai dobri

Recommended Posts

Ами как няма да ти скача като лъча се отразява от подложката ти. Тоя проблем се решава веднага като сложиш един текстилен пад !!!

Probvai da si sloji6 logitech mouse ware 9.XX

• Replies 98
  • Created
  • Last Reply

виждал съм следния плъх (не му знам възраста(предполагам че някога е бил бял))

кафчво-черен кабел, виждат се тук-там петна от боя което всъщност е можело да представлява и логото на Logitech, мишката бачка безотказно :P

който е пробвал безжична не вярвам пак да си сложи "каишка" на мишока :)

Nali si ot MG-to ela nqkoi pat i kaji na klientite mi dali iskat Opti4ni mi6ki :wacko: Ina4e i az sam za Logitech.Za men tova e edinstvenata marka.Ako iskate kompetentno mnenie za mi6ki idete v nqkoq zala i te 6te vi kajat nai dobre :))Tam Mi6kite se iztezavat :))

OutSider Да с кабелче ми е, може и да е моя грешката - незнам, но аз безжични не харесвам. Смятам, че радиовръзката между мишката и устройството, което се включва във компютъра все още не е на необходимото ниво и чат - пат се влияе от външни сегнали. Но това пак казвам - си е мое лично наблюдение и мнение.

Ще попитам от къде ми я купиха и довечера ще ти пратя едно лично съобщение, иначе снощи се разтършувах и намерих новият вариант на моята мишка - и той не е за изхвърляне ;) . Ако искаш хвърли му едно око. IntelliMouse Explorer

OutSider Да с кабелче ми е, може и да е моя грешката - незнам, но аз безжични не харесвам. Смятам, че радиовръзката между мишката и устройството, което се включва във компютъра все още не е на необходимото ниво и чат - пат се влияе от външни сегнали. Но това пак казвам - си е мое лично наблюдение и мнение.

Ще попитам от къде ми я купиха и довечера ще ти пратя едно лично съобщение, иначе снощи се разтършувах и намерих новият вариант на моята мишка - и той не е за изхвърляне  ;) . Ако искаш хвърли му едно око. IntelliMouse Explorer

Az polzvam takava mi6ka za CS.Bezotkazno ba4ka.

Da kato igraq na CS si slagam drugiq mouse.Na turniri hodq s Genius s top4e za6toto rakata mi e po-stabilna....mi6kata e po-tejka i taka kato mi treperi rakata ne vliae na igrata mi.A ponqkoga polzvam i microsofta no mnogo rqdko.A i geniusa s top4eto za CS e idealen 4isti6 go predi vsqka sre6ta i e NUMBER 1 ! :D

не знам дали наистина съм прав , но за мен най добрата мишка е А4 TECH

модел WOP - 35 с 2 скрола,два допълнителни бутона отстрани + един допълнителен на скрола/общо 5/ - каквото и да правиш можеш да си го автоматизираш и всичко става много по бързо. Имам такава мишка и в къщи и в службата и съм страшно доволен

:D Mi az sum s A4 Tech wop 33 sushto sum s dva scroola i obshto imam 5 butona no starite opti4ni mishki imat defekt na koqto i da e ot vsi4ki posoki da dadesh rqsko ne se dviji a tova mi pre4e da igraq cs normalno i sushto drugi takiva igri

Prosto nqkoi kato mi doide v grub az prosto se ostavqm da me utrepe zaradi mishkata poneje az dori i da se oburna shte trqbva da go napravq bavno i stavam kato mishena koqto se vurti :D zatova iskam new mouse no sushto gledam da e s pove4e butoni shtoto tova naistina e udobno

я ми кажете каква е разликата м/у тези две optical mice на logitech 1 и 2

интересно ми е, защото аз имам втората и преди доста време си я взех за 32 лв, а тази първата си държи цена.

{какво означава това ОЕМ ?}

еми че втората е на ПС/2 за разлика от първата която е на УСБ (за което сигурно пък ще ползваш преходник)

ама съществената разлика е в dpi-то им

което мисля че на първата е по-добро :)

я някой да каже какво точно е това, че на мен ми се върти нещо в главата ама ...

... втората е на ПС/2 за разлика от първата която е на УСБ (за което сигурно пък ще ползваш преходник)

...е, ми моята е на usb. или те не са го отбелязали, или ги има и с ps/2.

а и на първата не са дали dpi-то и, нали?

Първо, УСБ вързката не е много желателна за една мишка, сериен или ПС/2 порт е напълно достатъчен. Оригинална М$ мишка работи при 1200 bps, с което ще се справи и най-простия сериен интерфейс.

Второ OEM = Original Equipment Manufacturer, това се отнася за компания, която произвежда хардуер, който е продаван под името на друга компания като запазена марка, например на компания, която асемблира маркови компютри. Може би не се изразих съвсем добре :)

EDIT: :D да ми е честит 1000-ния пост! Ама това дървен философ нещо като че ли не е за мен.. Няма страшно, в скоро време ви оставям на мира :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...