Jump to content
BulForum.com

Koi optichni mishki sa nai dobri

Recommended Posts

• Replies 98
  • Created
  • Last Reply

Ехеее.....$40 това са си бая пари за мишка, даже и оптична! Ако заложиш на нещо марково ама не менте /щото съм виждал какви ли не имитации на Genius на пример/ няма да сбъркаш.

не съм имал Logitech, но откакто се помня, все съм с A4, и сега с такава оптична и съм доволен от марката! Е, преди това съм имал и М$ мишка..

и аз полкрепям А4-Tech :) а замислял ли си се и за wireless ? щото за 40 USD може напраи оптична и безжична да си земеш ;)

ЕДИТ: виждаш в сигнатурата ми аз какво си зех на 80 лева :) мишка+клавитура - безжични и съм много доволен :) и секи приятел който ми дойде на гости и си тръгва с желанието и той да си купи такъв комплект.

A4Tech RP-680 bez kabel 30$ spored bratu6kite perfektniq izbor,a te razbirat...Alternativa, sa6tata samo 4e s kabel swop-80 (8 butona) za 15$..Na vid (i ne samo, spored testovete na bratqta) ednakva s tezi na golemcite...Ako nqkoi ima swop-80 ili znae kade ima i kolko struva v BG DA KAZVA VEDNAGA :)

az imam i Logitech (sigurno e niakva fal6iva de) i LG (i dvete sa opti4ni) i 4esno da kaja ot LG sam mnogo po dovolen.

Logitech-a ne6to kakto si raboti i izvedna6 ska4a niakade si pokazaleca kadeto si iska :(

mi az sushto mnou se kefa na LG optical maina :woot :)

shoto mnogo gotino sveti na tumno i ima scroll4e :D

Мишка MS Intelli Mouse TILT 35,50 - Мишка Microsoft Optic Black PS2/USB Хардуерен Продукт на Microsoft 36 месеца гаранция

из ценовата листа на ера. В службата е такава, а в къщи съм с Мишка LogitechOptical Well PS2 13,00

да ти кажа на пръв поглед няма голяма разлика, но ако си по цял ден пред компа се усеща. И двете си заслужават парите. избора е изцяло твой :P

и аз съм чувал че на микрософт мишките са мноо яки :) и като ги гледам се обеждавам че е така а и гаранцията от 3 години :) хич не е за пренебрегване :)

Logitech - това са мишките. Всички (с малки изключения), които съм притежавал са били с тази марка. Не обичам безжичните хави и затова бих ти препоръчал МХ 500, само дето не знам дали ще ти стигнат 40$ ;)

Logitech-a ne6to kakto si raboti i izvedna6 ska4a niakade si pokazaleca kadeto si iska

Ами как няма да ти скача като лъча се отразява от подложката ти. Тоя проблем се решава веднага като сложиш един текстилен пад !!!

Ами как няма да ти скача като лъча се отразява от подложката ти. Тоя проблем се решава веднага като сложиш един текстилен пад !!!

Da ama zashto LG-to ne ska4a kato go iurkam direktno po biuroto ??????????

Ina4e ne 4e ne sam slojil pad za da ne ska4a prosto iskam da spomena 4e im e problem iavmo (6tom ednata go pravi a drugata ne na4i ima problem) :)

Ами нека и аз да си кажа мнението - от почти две години съм с Microsoft® IntelliMouse® Explorer 3.0 - Optical и мишката не е мръднала, а за прескачания и други такива гимнастически и лекоатлетически хави и дума да не става! ;)

Наистина избора си е твой! Успех!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...