Jump to content
BulForum.com

Antantata

ToKKo

Recommended Posts

Бг игра?! Интересно как съм я пропуснал... дайте някво инфо, официален сайт или нещо подобно, най-малкото кажете 2-3 думи за играта преди да я тегля.

Не е българска, просто е преведена от Грамис. На сайта на Грамис(мисля че www.gramis.com) има инфо, но в момента не мога да отворя сайт, хостван от хедоф. С две думи - реалновремева стратегия във времето на първата световна война, в която имаш на разположение 5 нации.

Naistina e kakto kazva veseo,no eto pove4e info.Copy e :P

“Антантата” е чистокръвна реалновремева стратегия, пресъздаваща ужаса на Първата световна война по един неповторим начин. Нейният геймплей е смесица от най-добрите черти на класики в жанра като Age of Empires и Cossacks.

Тя ще ви позволи да поемете управлението на една от общо петте големи държави, взели участие в сраженията - Франция, Германия, Русия, Австро-Унгария или Англия и ще ръководите до 8000 армия – от пехота и кавалерия, чак до гигантските линейни кораби и изтребители. От историческа гледна точка всички юнити са пресъздадени съвсем достоверно. За тази цел са използвани архивни документи и снимки. Освен това ще вземете участие в отдавна отминали битки от Първата световна война, биейки се за едната или другата враждуваща страна. Например ще кръстосвате байонети в сраженията край Красник, Галиция, Марна, Фландрия, Ярославл, Мон, Сома, Месан и дори в т.нар. вердюнска месомелачка. Така ще научите повече за тези исторически битки и техния изход и дори ще може да се опитате да промените хода на историята.

Едно от най-оригиналните неща в “Антантата” са т.нар. съветници – икономически и военен. Всички играчи – и начинаещи, и напреднали, ще имат възможността се възползват от техните полезни функции. Съветниците на практика могат да ръководят играта сами – първият се грижи за издигането на сгради и за събирането на ресурси, докато вторият създава и ръководи вашата армия и се грижи за защитата на базата ви. Те се включват и изключват по ваше желание в абсолютно всеки един момент. Тяхното предназначение е не да играят вместо вас, а да ви асистират в по-критични ситуации.

Играта предлага и прилична графика, 3D звук, и специален виртуален музей за въоръжението от онова време, придружен от илюстрации и документални снимки. Всичко това предоставя уникалната възможност буквално да навлезете в историята и да се почувствате като върховен главнокомандващ, на когото е поверена съдбата на неговата нация. “Антантата” печели по точки и с това, че е първата по рода си игра, която е насочена изцяло към събитията от Първата световна война.

Изцяло на български език!

Минимални системни изисквания:

OC: Microsoft Windows 98/ME/2000/XP

HDD: 1GB

Процесор Pentium II 266 MHz

Памет: 128 MB

Видеокарта: 4 MB

Инсталиран DirectX

Препоръчителни системни изисквания:

OC: Microsoft Windows 98/ME/2000/XP

HDD: 1GB

Процесор: Pentium III 600 MHz

Памет: 256 MB

Видеокарта: 32 MB

Аудиокарта с 3D sound

Инсталиран DirectX

Brei ti mn razbirash...interesno kakvo da se promeni v 2D grafikata...koi kak ti gi narisuva, tva e. Tam nqma shaderi i poligoni deto da si smenqt versiite sus vseki directx. Tova si e bash strategiq, a ne ot tiq blutkavi shits tip age of mythology.

Da prevedenite igri na BG ne sa s nai-visoko ka4estvo na grafikata.Vse pak ne prevejdat igri na EA ili nqkoq druga po-golqma kompaniq.Za sega nai-o4akvanite igri sa Fair Strike(pokazvha q po GS)i Battle Mages.Su6to 6te izlizat igri kato Midnight Nowhere i A.I.M. koito moje da se okajat po-dobri.V wareza ima i 2-3 igri na gramis.Awe pove4e info na www.gramis.com

PS:Napulno sam suglasen s basten.

Brei ti mn razbirash...interesno kakvo da se promeni v 2D grafikata...koi kak ti gi narisuva, tva e. Tam nqma shaderi i poligoni deto da si smenqt versiite sus vseki directx. Tova si e bash strategiq, a ne ot tiq blutkavi shits tip age of mythology.

Опитваш се да ме убедиш, че съществува само един енджин за 2D стратегиите ли? Или разликата например между Старкрафт, АОЕ, Дюн и казаците е само тази, че някои са разполагали с по- добри аниматори?

Enginite na 2D sa tolkova podobni, 4e ne e istina. Govorq ti, 4e nqma razvitie kato v 3D i 4e tva deto go vijdash e nomralno da ti prili4a na neshto staro. btw spored nqkoi pi4ove starcraft ako mu se sloji malko sharpness na figurkite shte ima po-dobra viziq ot dosta novoizlezli igri. Razvitieto v 2D ve4e e tolkova minimalno, 4e ot godini ne e imalo nishto revolucionno. A specialno za antatata sam siguren, 4e neshtata opirat do jelanieto na animatorite kakvi da gi napravqt...taka gi e kefilo taka sa gi napravili.

Dokaji, 4e sam v grehka...mn shte se zaradvam ako e taka. Vse pak az sam si fan na 2izmernite strategii i shte se radvam ako razvitieto v janra ne se e zaku4il.

• 7 months later...

Видях,че е имало такава тема,но въпреки всичко пускам наново.Значи,в момента имам изданието на български(може да го рипна и да го кача),но нямам крак за него.

Освен това ми трябва информация за това,дали има някакви пачове за играта.

Вече я рипнах и я качвам в момента.Има no-cd крак.

Остава инфото за пачовете ;)

Видях,че е имало такава тема,но въпреки всичко пускам наново.Значи,в момента имам изданието на български(може да го рипна и да го кача),но нямам крак за него.

Освен това ми трябва информация за това,дали има някакви пачове за играта.

Вече я рипнах и я качвам в момента.Има  no-cd крак.

Остава инфото за пачовете ;)

Ако играта е тази, то има 1.3 пач :)

Ок.Благодарско ;)

Малко инфо за играта,която качих :

кракът не работи. :angry: Пробвах и други,но те също не стават.Моят съвет е да ползвате Daemon TOOLS. ;)

Малко  инфо за играта,която качих :

кракът не работи. :angry: Пробвах и други,но те също не стават.Моят съвет е да ползвате Daemon TOOLS.  ;)

Трябвало е да прочетете темата изцяло,или поне инфо-файла ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...