jaxxx Posted April 30, 2008 Share Posted April 30, 2008 на сингал работи нормално в крос при повечето игри не се играе яко артефакти с последните драйвери съм 8.4 и пробвах unreal 2004,COD 4,crysis и farcry само на farcry заработиха без проблеми та въпроса е има ли драйвери с които картите работят в крос нормално Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted April 30, 2008 Share Posted April 30, 2008 кой те би по главата та да правиш Crossfire. Кажи целият конфиг... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaxxx Posted May 1, 2008 Author Share Posted May 1, 2008 кой те би по главата та да правиш Crossfire. Кажи целият конфиг... никои не ме е бил просто реших да си продам 8800ГТС-а преди цените да паднат а дъното ми подържа крос и на други 2 компа имам 2 АТИ на асус и реших да не взимам нова карта а да карам с тях докато излезне новото ядро самоче те са леш в крос компа ми е C2 DUO E6750 1333/4M na 3.6 2GB ram DDR2 800 corsair 1080 дъното е Gigabyte P35-DS3P захранване 600w speeze тествах на марк 05 само с една карта прави 11000 в крос направи 15800 стори ми се малко и при активирано A I само far cry вървеше без артефакти има ли начин да се оправи това че без A I все едно съм си с едно АТИ няма смисъл Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted May 1, 2008 Share Posted May 1, 2008 Пробвай с по-стар драйвер. Вярвам на xp караш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaxxx Posted May 1, 2008 Author Share Posted May 1, 2008 Пробвай с по-стар драйвер. Вярвам на xp караш? с ХП съм като се прибера в плд ще пробвам с драивера от цд то но едвали ще има ефект Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxman Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 с ХП съм като се прибера в плд ще пробвам с драивера от цд то но едвали ще има ефект Нормал ни са ти резултатите,правил съм я тая гимнастика.Ама смисъла е никакъв поне в игрите. За марковете има разкика,вързал ли си картите с моста. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.