rokoboko Posted February 2, 2003 Share Posted February 2, 2003 Link to comment Share on other sites More sharing options...
curidge Posted February 2, 2003 Share Posted February 2, 2003 choveche ... bad news ... prerovil sam celiq net .. nikade nqma subtitri na nqkoi poznat mi ezik ... absolutno nikade ... tarsq gi da kaje otkakto imam cabelen net a tova e ot 3-4 meseca .. nisto...koi li ne sam pital .. da ne govorim pak che nikoi ne ste da se naeme da gi prevede ..qvno treba da platq na nqkoi .. nqkoi :? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 3, 2003 Share Posted February 3, 2003 stiga s tva pla6tane be... no si prav 4e prevoda si e gazobol... kaji na kakvi ezici go namira6 - vse ne6to moje i da se izmisli... mai ne6to se nameri - ne e to4no sub, no bi svar6il rabota ako niakoi se naeme da pravi sub... ako e tova de - Requiem for a Dream A?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
curidge Posted February 3, 2003 Share Posted February 3, 2003 xax...bravoz ov3rm4n...az obarnah celiq net i nisto ne namerih...sega obache idva drugiq problem...kak da napravim tui nesto kato subtitri ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 3, 2003 Share Posted February 3, 2003 vij kakvo - az bih se nael da gi napravia, verno goliama igra4ka e, no ne e stra6no, ako ima6 nujnia software... Ima samo edin problem - triabva mi filma (bez nego ne stava, nali)... I problema e, 4e i-net dostap imam samo "slujebno" a tuk kadeto ba4kam niama zapisva4ka, taka 4e niama kak da si go otnesa u nas kadeto da si poigraia s nego... ...ako izmisli6 ne6to... Link to comment Share on other sites More sharing options...
curidge Posted February 3, 2003 Share Posted February 3, 2003 vednaga ti go zapisvam i ti go davam .. ako si navit Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 3, 2003 Share Posted February 3, 2003 haha - hvana me! Abe 4e sam navit, navit sam - no vaprosa e v svobodnoto vreme. Da ne stane taka, 4e dokato az se opravia i horata ve4e da sa izvadili dva-tri varianta... 6toto tuka ne stava vapros prosto za prevod na edni subs ot ezik na ezik, a za pasvane na subs kam film - parvo da se napi6at, posle da se pasnat... 6te padne igra4ka... Probval li si niakoga? Az si pravih taka edni za film deto go namerih bez subs, no filma be6e na english (vdiavam go vse pak) i be6e okolo 90 minuten.... ako si navit da riskuva6... Link to comment Share on other sites More sharing options...
curidge Posted February 3, 2003 Share Posted February 3, 2003 hm ... navit sam .. az kade li ne sam pital i nikade nikoi ne e chuval za subs za tozi film .. prosto nikade nqma .. az go imam da kajem ot okolo godina i nikade za nikfi subs ne sam chul..daje skapaniak ne moja da nameri .. ninam .. spored men tozi film vse oste nqma nikfi subs taka che nedei se opasqva che ste ima nqkolko varianta .. tvoq ste e edinstveniqt ixxi ..a inache ako imash svobnodno vreme kaji ... btw az za nikade ne barzam .. tai ili inache maika mi pochva da mi zima kabela stoto treba da se uchi .. xixi...a inache naistina ne sam probval .. znam che e trudno no ako nqma kakvo da pravish (koeto prosto ne go vijdam kak sha stane moje da se zahvanesh ne e zadaljitelno samo ako imash jelanie .inache v kraen sluchai ste si go izgledam na english .. btw az vse oste ne sam go gledal .. no skoro vreme sha go izgledam ne mi puka ..are stiga tolkoz che treba da se spi :. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 3, 2003 Share Posted February 3, 2003 ne si prav - ima subs - ama na finlandski, slova6ki, turski i ungarsi - ni edin ot tiah ne govoria... oba4e 6tom e na english - ima nadejda! moje da opitame. Neka da si opravia ne6tata i 6te ti se obadia da uredim Cd-to... stava li? Link to comment Share on other sites More sharing options...
curidge Posted February 4, 2003 Share Posted February 4, 2003 ne si prav - ima subs - ama na finlandski, slova6ki, turski i ungarsi imenno za tova govorq .. ... te takifa subtitri ima che obsto vzeto nqma tova imah predvid ... pak i kakto vidjash ne si edinstveniqt koito ne govori tezi ezici ...az veche pochnah da se chuda dali da ne go izgledam.. a az izlgedam li go nachhi ne mi trebat subs ...taka che ako vse pak namerish nekfo svobodno vreme svirkai dano dotogava ne sam go gledal veche na english xiix Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus Posted February 21, 2003 Share Posted February 21, 2003 Namerihte li si bukvi ? ako ne da vi gi kacha Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaq Posted February 21, 2003 Share Posted February 21, 2003 Aide ot men da mine http://www.warez.ru/NEW_FTP/Moviez/Subtitl...1%5d.com%5d.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.