karaman Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 SSD-та са с много скъп капацитет за филми и музика поне на този етап. Стандартен "евтин" лаптоп под 1500 лева няма смисъл да се дават. Характеристиките им са ужасни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted April 4, 2009 Share Posted April 4, 2009 Момчета, момичета и всички останали... Имам едно въпросче относно Toshiba A300 Harman/Kardon - има ли драйвери за ХР или е по-добре да си кара на Виста? Домъкнаха ми да оправям един, щото уж "много" съм разбирал от лаптопи... В сайта на тошиба почти нищо няма, така че дайте някъв съвет :? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted April 4, 2009 Share Posted April 4, 2009 Момчета, момичета и всички останали... Имам едно въпросче относно Toshiba A300 Harman/Kardon - има ли драйвери за ХР или е по-добре да си кара на Виста? Домъкнаха ми да оправям един, щото уж "много" съм разбирал от лаптопи... В сайта на тошиба почти нищо няма, така че дайте някъв съвет :? Не съм търсил, виж на сайта на Тошиба за Европа. Мойто лично мнение е да си слагаш вистата и да не се занимаваш с глупости. Аз съм на нея от 1 година и по-вече и паралелно в момента ти чаткам на Вин 7. Всичко си работи чудно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted April 13, 2009 Share Posted April 13, 2009 Абе HP толкова ли лесно се чупят? На една приятелка и се развали преди няколко дена лаптопа, на друга и прави някви проблеми, на един приятел му се развалил и неговия... и сичките HP-та Мнение за Acer? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.