Hammer Posted February 27, 2004 Share Posted February 27, 2004 Гледам че сте писали за феновете на Левски. Наистина е простотия да развяваш българско знаме на което има надпис "шумен мрази цска", но никой не може да отрече, че агитката им се представи повече от достойно. Онея мишки от Ливърпул през първото полувреме се чуваха само когато трябваше да освиркат собствения си отбор. Иначе за мача съм на мнение, че нашите могат много повече от това което показаха. Сигурен съм че във втория мач ще се хвърлят по- здраво. Гледал съм много мачове между големи и малки клубове и в повечето от случаите когато малките са успявали да стигнат до победа, това е ставало след освободена игра, много раздаване от всички футболисти и без мисъл за пазене на равен резултат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted February 27, 2004 Share Posted February 27, 2004 добре че англичаните не знаят български та да прочетат кво пише на плаката. тогава щяхме да им паднем в очите. аз мисля че Левски направи добро впечатление на публиката с играта си. но все пак паднаха. сега за класиране не може и да става въпрос, но поне да запазим позицията на България-да има два отбора в европа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
1912 Posted February 27, 2004 Share Posted February 27, 2004 Jalko, che Temile ne opravda doverieto. Razgele s VooDooMan da sme na edno mnenie naj-nakraia Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted February 27, 2004 Share Posted February 27, 2004 Jalko, che ne samo Temile, no i Bukarev, Golovskoi i Vidolov ne pokazaha klasna igra. Golqm gips bqha, no e normalno da se shashnat predvid imeto na Liverpool. Nqmat samochuvstvie nashite, ne e prosto da kajem "tolkova mogat". Vijdal sam gi da pravqt po 10 i poveche to4ni pasa pri razvivane na ataka. A sega ne stavaha i 2 to4ni. Tova si e gipsiorsko povedenie, no nashite nqmat nujnoto samochuvstvie, a to se sabira dori samo s igra na Anfield. Taka che da se nadqvame na dostoino predstavqne na revansha pred rodna publika i na po-dobri igri dogodina. Ne moje turci, garci, sarbi, chehi da si razvivat stabilno futbola, a nie da sme vse v qmata. Shte tragne napred vse nqkoga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flufil Posted February 27, 2004 Share Posted February 27, 2004 basten sigurno fizi4eskata podgotovka za tebe ni6to ne zna4i:"i samo deto tam igra4ite imat vazduh da ti4at cql ma4"professionalizma sigurno sa6to,za6toto i toi e v osnovata na podgotovkata i dobroto predstavqne. moje li da mi obqsni6 kakvo zna4i:"slu4aen gol "dosta plava6ta definiciq. "naistina e golqma glupost, da kajesh, 4e levski biha imali realen shans da biqt v angliq s kakvato i da e bila shema"-3 pati si 4etoh tova koeto bqh napisal,ama takova ne6to ne otkrih.ili v "igraqt dostoino " ti si otkril ne6to koeto az ne sam vlojil. ta koe gluposta basten?!? vaprossa e ritori4en,ako iska6 moje i da ne odgovarq6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted February 27, 2004 Share Posted February 27, 2004 Ama ti kakvo o4akvash, 4e go4eto za 2 meseca moje da gi napravi fizi4eski godni, ako predi tova te sa sviknali da si razvqvat bairqka(tova da ne nqkoq prikazka deto magiosnika razvqva valshebnata pru4ica i hopaaa)? Mn qsno, 4e fizi4eskata podgotovka e vajna vav futbola. Mi kakvo li...da te nadigravat cql ma4 i da vkarash nakraq gol s edinstveniq si shut do tozi moment kum vratata - ei tva e slu4aen gol za men. Drugoto beshe reply na drug post, zatova i beshe otdeleno(napisano na nov red) ako beshe poglednal 2-3 posta nagore shteshe da vidish za koi se otnasq. A retori4niq ti vapros mai samo ti mu hvashtash smisula...daje ne razbrah koe e retori4niq vapros. PS: Za flufil da izqsnim kakvo sam mu kazal na nego flufil ami kakvo da ti kaja, levski igraha sus sushtata taktika kato portsmuth, ili na teb tova ti e izbqgalo ot pogleda...samo deto v portsmuth napadatelq beshe qkubu, a ne gonzo i samo deto tam igra4ite imat vazduh da ti4at cql ma4 i samo deto imaha kasmet da vkarat slu4aen gol v kraq na ma4a, kogato vsi4ki 4akaha produljeniqta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
1912 Posted February 27, 2004 Share Posted February 27, 2004 tam igra4ite imat vazduh da ti4at cql ma4 Абе хора за къв въздух говорим. Те нашите храбреци дробовете са им много мощни и издържат на толкова много че не можете да си представите. Е верно че са тренирали черния дроб вместо белия ама все пак трябва да се почне от някъде Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOON Posted February 27, 2004 Share Posted February 27, 2004 Е верно че са тренирали черния дроб вместо белия ама все пак трябва да се почне от някъде i da se zavar6i nqkade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted February 27, 2004 Share Posted February 27, 2004 @basten 10x za popravkata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flufil Posted February 27, 2004 Share Posted February 27, 2004 basten-"I naistina e golqma glupost, da kajesh"-q pro4eti po nagore izqsnqva6 li za kogo govori6?!ako ezikovata kultura ti e zle,tova si e tvoi problem,ne moje da se podrazbira,kakvo si mislil. go4eto sigurno e parviq trenior,predi nego takav sa nqmali?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted February 27, 2004 Share Posted February 27, 2004 за кви 2 отбора в европа говорите бе ??? кви пет лева ??? първото полувреме левски се представиха много добре.Имаха 1 удар и ливърпул имаха толкова само че ивърпул повече владееха топката.Второто вече няма сили.И двата гола бяха неспасяеми.В София лески ще играе по нападателно и да се надяваме да отбележи някой друг гол... Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted February 27, 2004 Share Posted February 27, 2004 flufil da ezikovata mi kultura e tolkova...i nqam namerenie da sporq s teb za gluposti. Tinker u r welcome Slain za dogodina stava vapros...vsqka spe4elena to4ka v turnira vdiga reitinga na bg parvenstvo saotvetno kolko po-visok e toi tolkova pove4e otbori shte igraqt v evro turnirite... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 27, 2004 Share Posted February 27, 2004 В София лески ще играе по нападателно и да се надяваме да отбележи някой друг гол... Xa Xa Xa .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted February 28, 2004 Share Posted February 28, 2004 първото полувреме левски се представиха много добре.Имаха 1 удар и ливърпул имаха толкова само че ивърпул повече владееха топката. Qvno sme gledali dva razlichni ma4a s tebe ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF_Shocker Posted February 28, 2004 Share Posted February 28, 2004 Ave Azsum,6a otre4e6 li,4e pyrvoto poluvreme Levski uspqha da gi zadyrjat,a?Ili kakvo,kolko golovi polojeniq imaha Liverpool?Naistina samo deto vladeeha topkata pove4e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted February 28, 2004 Share Posted February 28, 2004 Spoko be picha sam si kaza che e gledal drug mach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
1912 Posted February 28, 2004 Share Posted February 28, 2004 Ave Azsum,6a otre4e6 li,4e pyrvoto poluvreme Levski uspqha da gi zadyrjat,a?Ili kakvo,kolko golovi polojeniq imaha Liverpool? Vaprosa ne e kvo sa zadarjali ve pi4. Vaprosa e kvo sa napravili, a te ne napraviha ni6to ne sytvoriha ni6to - prosto lefski v tozi ma4 ne se opitvashe da syzdava a da rushi. Taka ne se probiva nito v Evropa nito kadeto i da bilo drugade. To i BG ako mi igraiat taka shte gi biem i na gerena daje. Naistina samo deto vladeeha topkata pove4e. 4e tva ni6to li e? 4e v dne6no vreme v futbola koito vladee topkata toi 6te spe4eli - logi4no Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF_Shocker Posted February 28, 2004 Share Posted February 28, 2004 1912-4i kak 6a syzdadyt ne6to sas 1 napadatel?Kak sas taq shema 6-3-1,a?Shemata spored men trqbva6e da e 4-4-2.Pone 2ma napadatelq i halfove,koito da gi poddyrjat.Ama uvi dano go4eto da popromeni ne6to do revan6a.No specqlno za pyrvoto poluvreme ne moje6 da kaje6,4e levski igraha lo6o.Moje bi az si mislq taka,za6toto Liverpool ne igraha vyv pylnata si sila.No kakto kazah vyv edin moi po-gore post pojelavam uspeh na Levski na revan6a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted February 28, 2004 Share Posted February 28, 2004 Kakvo vidqx prez purvoto poluvreme: Otbora na Levski izliza na terena, i poneje tradiciqta povelqva da ima domakinski natisk, Levski se lutat i 4udqt kvo stava, shto Liverpool ne gi ma4ka kato bager cinkova kofa. A istinata e 4e Liverpool ne si davaxa zor, taka kakto ne si dadoxa zor i sled vtoriq gol. 4e nqmashe realna opasnost za gol pred vratata na levski, vina imashe izcqlo 4erveniq tim, a ne 4e sinite sa postignali koi znae kakvo. Ulie beshe kazal predi ma4a: "Kogato otbor gostuva v purvata sreshta celta mu e da vkara gol. Taka 4e moqta osnovna cel shte e da opazq vratata si suxa !" Na poluvremeto zamisula na Generala beshe razkrit, Pool na da atakuva i znaeshe 4e i edin zashtitnik da ima otzad Levski pak nqma da trugne da beleji. Kakvo bi se slu4ilo ako Levski bqxa izleznali s dvama napadateli i beshe trugnal da tursi put kum vratata na Liverpool oshte ot 1-ta minuta na ma4a nikoga nqma da razberem Moje bi rezulatata shteshe da e 2:0 ili 3:0 oshte na poluvremeto, NO mojeshe i 0:1 ili 1:1. Ne moje da 4akash shestica ot tototo, ako ne si si pusnal fisha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velikiat Posted March 3, 2004 Share Posted March 3, 2004 САМО ЛЕВСКИ САМО ЛЕВСКИ САМО ЛЕВСКИ ШАМПИОН! САМО ЛЕВСКИ САМО ЛЕВСКИ ЛЕВСКИ ЛЕВСКИ ШАМПИОН! иДВАМЕ ОТ СЕВЕР,иДВАМЕ ОТ ЮГ старите левскари до един сме тук и духът на ГУНДИ също е с нас затова момчета не жалете глас!!! Синята лавина пак лети напред кой ще вкара гола,на кого е ред синята лавина ще ги отнесе там където мине,нищо не расте!!! САМО ЛЕВСКИ САМО ЛЕВСКИ САМО ЛЕВСКИ ШАМПИОН! САМО ЛЕВСКИ САМО ЛЕВСКИ ЛЕВСКИ ЛЕВСКИ ШАМПИОН!(2) ЕЕЕЕЕЕ ОЛЕ НЯМА ДА СЕ СПРЕМ ЕЕЕЕЕЕ ОЛЕ ЩЕ ГИ НАСЕРЕМ!!!(2) САМО ЛЕВСКИ САМО ЛЕВСКИ САМО ЛЕВСКИ ШАМПИОН! САМО ЛЕВСКИ САМО ЛЕВСКИ ЛЕВСКИ ЛЕВСКИ ШАМПИОН!(2) сборна формация айде нямат шанс! Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted March 3, 2004 Share Posted March 3, 2004 Shte q vidim tazi lavina sled 4as i polovina. Troikata toq put ne im murda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 3, 2004 Share Posted March 3, 2004 Егати селяните те 2 паса не могат да си направят точно. За 9мин им вкарат 2 гола аз да ида ще играя по добре смешници искат да ходат в европа кой ще търсят там да падат с по 15-0. Айде стига съм се ядосвал отивам да видя с колко ще паднат Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted March 3, 2004 Share Posted March 3, 2004 Teia smeshnici izravniha batka. Typo parche si da znaesh. Gledai pyrvo macha posle shte govorim. Darjim se dostoino nezavisimo ujasnoto nachalo. Da vidim kak shte zavarshim no spored men vtoroto shte e po-spokoino i sgurno 2:3 e krainia rezultat. I taka da e az veche sym dovolen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted March 3, 2004 Share Posted March 3, 2004 Ma4a mi haresva.Bqh izgubil nadejda no ne6tata se opraviha pone 4asti4no. No opredeleno si li4i 4e za6titata na Levski e slaba i pravi mnogo glupavi gre6ki. Sega 6te vidim vtoroto poluvreme dano ne im svar6at fizi4eskite sili, 6toto i bez tfa nqkoi halfove sa na godinki ve4e. Mnogo 6te se radvam i se nadqvam pone na raven Toku 6to Liverpool vkaraha pak. Opredeleno za6titata e mnogo zle Link to comment Share on other sites More sharing options...
velikiat Posted March 3, 2004 Share Posted March 3, 2004 napadenieto beshe super zashtitata ujas---Sofia napadenieto ujas zashtitata super----Liverpool Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.