Jump to content
BulForum.com

Левски-Ливърпул

Rexus

Recommended Posts

• Replies 136
  • Created
  • Last Reply
imash li bilet i dali shte se nameriat o6te?

ми да имам :tongue още в деня в който ги пуснаха бях в софия по други причини и реших да си взема билетче ;) а още да се намерат вече е доста трудно.

azsum добра идея ама мисла че ако някои до сега не се е сетил вече е късно :)

Ako nqkoi s TV-Tuner go zapishe shte sum mu mnogo blagodaren ;)

60 min: 2 udara. S tva tempo nai mnogo oshte 1 da napravqt :)

70 min 2:0 4akame tretiq gol vuv vratata na EVROBOECA

"добра идея ама мисла че ако някои до сега не се е сетил вече е късно "

Ne moje nikoi da ne se e setil, kum 4 5 sutinta shte proverq v data-ta.

Krai na ma4a: 2 udara za celq ma4. SRAMMMMMMMMMMMMMMMMM SRAMMMMMMMMMMMMM

ААА да му еба майката!!!!!!!

вкараха уе!!!!!

ся ще ни пръснат.

за съжаление никъф шанс!

втори майна!!!!

неееее!!!!!!

Левски играха като някакви баби! Халфовете им бяха супер зле! Само Видолов се опите да направи нещо, но без подкрепа и на тези години... няма как. Нито големите надежди, възложени на Темиле се оправдаха, нито опитът на Боримиров помогна... Букарев беше много слаб и той...

Всичко беше логично - след като халфовете не можаха да изнесат напред топката и да я задържат по-продължително време голът беше неизбежен.

Отделно играта с един нападател беше страхотен минус. Гонзо, колкото и да тичаше и да се бореше не получи нито една свястна топка.

Друг въпрос е, че Телкийски май трябваше да започне титуляр(на мястото на Букарев или Головской), защото освен Видолов той е единственият друг конструктивен халф.

Май гочето обърка малко нещата.

Абе с една дума - трагедия.

Stiga be, zashtitata ni beshe super stabilna, sreshtu takav otbor napraviha malko greshki, a kakvoto sbarkaha Ivankov go otrazi blestqshto. I dvata im gola spored men bqha nespasqemi. Loshoto beshe, che nashite igraeha dobre do centara i natam se nasiraha, nqmat samochuvstvie i klasa - qsno e. Jalko, che Temile ne opravda doverieto. Az lichno se radvam na 2-ta srednoseriozni udara, zashtoto mojeshe i bez tqh da si ostanem. Parvoto poluvreme igrahme opredeleno po-dobre. Ima revansh, dano v Sofia pone biem ili hvanem raven, za da dobavim nqkoq dryga to4ka za Bulgaria. Samo Levski!

ЕВРОБОЕЦ мъка мъка мъка мъка.......................

така ли се играе ако искаш да спечелиш ??????????

Май гочето обърка малко нещата.

К'во обърка Гочето то с тия футболисти тая игра.

Поне нещо на Васил Левски да направят че да спечелим някоя точка да не останем пак с 2 отбора в Европа.

warp ideqta na go4eto beshe da ne zagubim(pone ne s mnogo) zatva igra samo s gonzo v ataka. Ina4e beshe logi4no da ni shibnat taka...samo se nadqvah da vkarat i 3ti gol, 4e da sam spokoen, 4e na revashna nqma da si davat zor...sq na revansha bez da iskat pak mogat da ni biqt s gol razlika...ama produljavam da si mislq, 4e revashna shte e 1:1.

К'во обърка Гочето то с тия футболисти тая игра.

Поне нещо на Васил Левски да направят че да спечелим някоя точка да не останем пак с 2 отбора в Европа.

Go4eto oburka:

1. Shemata 6-3-1 - ne moje da izlizash na Anfild s 6-ma zashtinici i edin kloun v napadenie.

2. Smenite - Ne dovedoxa do nishto

3. Nqmashe personalno pazene 4exa, a nai ostrite ataki doidoxa ot nego.

4. Ne naposledno mqsto selekciqta. S tezi nedokazani vutbolisti v 4ujbina otbor ne se pravi. Vsi4ki vidqxa kak ne mojaxa 60 min da izdurjat na angliiskoto tempo.

S nqkolko dumi Go4eto si svali gashtite

Radvam se 4e nai nakraq shte mluknat s tupite lafove "Evroboec" "Edinstveniq u4asnik v evroturnirite i t.n.

Tozi ma4 dokaza slu4ainostta na dvata X-sa s Slaviq Praga. Te tqx ne mojaxa da biqt, a se napuvaxa da otstranqvat Liverpool.

Otnosno revansha : 1:0 za Liverpool

Ne si prav za shemata...shtoto ne moje kato gost da izlezesh na Anfild i da igraesh s 3ma napadateli primerno. Toi go4eto oshte predi da e po4nal ma4a znaeshe i go kaza, 4e otbora fizi4eski nqma da izdurji, za tva i zaloji na zashtitatnata igra, v koqto se pestqt pove4e silite. Mejdu drugoto vidq se, 4e v na4aloto na ma4a levskarite mn dobre se podsigorqvaha edin drug zonalno. Smenite 4oveka gi napravi ne zashtoto imashe za ideq da napravi igrata po-jiva i dinami4na i da tursi neshto pove4e ot ma4a, a zashtoto bqha nalojitelni i zashtoto nqmashe druga alternativa. Ex, selekciqta...mi tva mu davat na 4oveka, toi s tva raboti...i az iskam da gledam ronaldo i zidan po bulgarskite stadioni ama neise ;)

Ne si prav za shemata...shtoto ne moje kato gost da izlezesh na Anfild i da igraesh s 3ma napadateli primerno. Toi go4eto oshte predi da e po4nal ma4a znaeshe i go kaza, 4e otbora fizi4eski nqma da izdurji, za tva i zaloji na zashtitatnata igra, v koqto se pestqt pove4e silite. Mejdu drugoto vidq se, 4e v na4aloto na ma4a levskarite mn dobre se podsigorqvaha edin drug zonalno. Smenite 4oveka gi napravi ne zashtoto imashe za ideq da napravi igrata po-jiva i dinami4na i da tursi neshto pove4e ot ma4a, a zashtoto bqha nalojitelni i zashtoto nqmashe druga alternativa. Ex, selekciqta...mi tva mu davat na 4oveka, toi s tva raboti...i az iskam da gledam ronaldo i zidan po bulgarskite stadioni ama neise ;)

Nikoi ne e kazal trima, no edno 4 4 2, 5 3 2, 3 5 2, Levski shteshe da ima pove4e ot dve polojeniq za gol (to po skoro beshe edno)

S gluha zashtita se poemat mnogo udari- i na decata e qsno, 4e pri 18 udara kum vratata vse dva tri shte vleznat. A za tezi koito tvurdqt 4e levski sa napravili dobro purvo poluvreme shte im kaja da si svalqt sinite o4ila i da go gledat na zapis i da kajat kak to4no Levski se protivopostavi ? Edinstveno Ivankov im izkara pone 4 gola.

Naistina CSKA padna na dva puti s 3:0, no pone praveshe makar i smeshni opiti za ataka. A ne da igraqt Gankinoto i da se radvat na 0:0 na poluvremeto.

I kvi sa tiq futbolisti det ne mogat da izdurjat cql ma4 ? Zna4i treniora ne si e svurshil rabotata. Ne e nablegnal na fizi4eskata podgotovka po vreme na trenirovkite.

Za transferite: Ima tolkova mnogo mladi mom4eta, a toq "general" subra pensionerite.

Suxa statistika

Ливърпул Левски

Владеене на топката % 65% 35%

Голове 2 0

Удари във вратата 7 1

Удари извън вратата 11 0

Корнери 10 5

Фалове 9 15

Засади 2 3

Жълти картони 1 3

Червени картони 0 0

kogato cifrite govorqt .....

Абе Левски приличаше на средняшки отбор от Втора дивизия. Даже съм сигурен, че един втородивизионен английски тим би играл по-добре срещу Ливърпул.

Просто съм озадачен от Левски - шампионски амбиции тази година, влизане в групите на лигата... тръбеше се, че това е мача на годината, че Ливърпул били слаби, незнам си какво още... И какво излезе в крайна сметка? Осемнадесет на Един.

Ако тези трагични играчи станат шампиони тази година - ебаси майката! Представям си ако бяха играли срещу Арсенал или някой друг по-силен английски клуб. Пет-Шест гола не им мърдаха.

Не можах също да си обясня що за футболист е Лусио Вагнер... бразилец? Егати и бразилеца е той, след като не тръгна нито един път да се надиграва сам с противника ек на ек.

А колкото до Гочето - успех срещу Ливърпул не се постига по този начин. Не разбрах Гонзо от кой трябваше да бъде активно подпомаган? От Видолов ли - най-често той се опитваше това да прави, но издъхна още преди края на първото полувреме. Трябваше поне да се опита Гочето с нещо по-офанзивно, пък ако имаше късмет можеше и да излезе нещо...

spored men ne be6e problema 4e gonzo be6e sam.dosta odbori igraqt s edin napadatel,kato v otdelni fazi na igrata podpomaga6tite halfove i za6titnici priemat dosta ofanzivni funkcii,primer man u(do skoro),arsenal-kadeto daje nqmat 100% napadatel,no sazdavat i opolzotvorqvat dosta polojeniq :)

problema si e v levski,v lipsata na ideq,vazduh,takti4eska podredba i nai ve4e mantalitet.za6toto ne e zadaljitelno odborati da struva 100ml$ za da pobedi6(Газиантепспор (Турция) 1 : 0 Рома (Италия)ot sno6ti,a primeri ima stra6no mnogo)

Chetoh vi glupavite mnenia do edno vreme i posle mi pisna. Eto kakvo mislia. Sluchi se logichnoto. Liverpool e tretia nai-uspial otbor v sveta. Kak smiatahte che shte stane macha? Niakoi spomena genialnata ideia za igra v sistema 3 5 2. Kolko gola mislish shtiaha da ni opnat v kraia? I zashto vsichki smiatate che razbirate poveche ot Georgi Vasilev. Mislia che chovekyt e dokazal che e moje bi nai-dobriat bylgarski trenior i ne sme nie koito shte go pouchavame. Lafove ot sorta na tragedia mojete da gi kajete kato Levski padne ot Svetkavica samo che kato padne ot Liverpool i to sravnitelno dostoino mojete da si zapazite chernogledstvoto. Kato znam kakvi sme bylgarite i da biahme bili pak shteshe da e nedovolno. Vinagi e nedovolno. Dostiganeto do tazi faza e uspeh samo po sebe si. Ottuk mojem samo polza da imame. A ot chernogledstvoto polza nikakva. Da se napynem da vzemem neshto v Sofia i tolkova. Samo Levski!

Bqh trqgnal da 4eta diskusiqta ma ot tolkova gluposti nqmam smisal da si guba vremeto.

Moito mnenie e 4e na tozi ma4 za koi li pat se pokaza v palnata si sila balgarskata prostotiq. Napravo im sq 4udq na teq fenove kak mojaha na mejdunaroden ma4 na toq velik stadion da izkarat takiva prosta6ki plakati. Ne sam nito levskar nito cesekar, no da razvqva6 plakat "Shumen mrazi CSKA" nasred anfild si e napravo kretenizam.

Otnosno ma4a nqma kakvo da komentiram.To si be6e qsno 4e Levski s ni6to ne moje da se protivopostavi na takav otbor kato Liverpool. Kvoto mojaha napraiha mom4etata.

Bqh trqgnal da 4eta diskusiqta ma ot tolkova gluposti nqmam smisal da si guba vremeto.

Moito mnenie e 4e na tozi ma4 za koi li pat se pokaza v palnata si sila balgarskata prostotiq. Napravo im sq 4udq na teq fenove kak mojaha na mejdunaroden ma4 na toq velik stadion da izkarat takiva prosta6ki plakati. Ne sam nito levskar nito cesekar, no da razvqva6 plakat "Shumen mrazi CSKA" nasred Haibari si e napravo kretenizam.

Otnosno ma4a nqma kakvo da komentiram.To si be6e qsno 4e Levski s ni6to ne moje da se protivopostavi na takav otbor kato Liverpool. Kvoto mojaha napraiha mom4etata.

Syglasen sym, che tova beshe hiperciganiq. Vmesto plakat v podkrepa na Levski da izkarvat takiva neshta. Vse pak sme bylgari i trqbvashe da si podkrepqme otbora, koito igraeshe.

Pyrvoto poluvreme uspqhme da se zadyrjim na ravenstvo.Oba4e sled 50ta minuta atakite na Owen zapo4naha da stavat mnogo ostri.Pyrviq gol na Gerrard be6e malko na kasmet,6toto 4eha stoe6e na pytq na topkata i v posledniq moment si razkra4i krakata za da mine.No vtoriq si be6e maistorsko popadenie ot strana na Kewell :( Basi vytre6niq falce deto go dokara.Moite predvijdaniq sa,4e liverpool nqma da si dava zor na stadion Vasil Levski.V nai-dobriq slu4ai 0:0,va nai-lo6iq 1:0 za liverpool.Vse pak pojelavam uspeh na Levski v ma4a revan6 :)

GeorgiK prostotiq e i da nari4a6 mneniqta na drugite gluposti,a moje bi ti si nai umniq v tozi forum.

za6to ne kaje6 na Portsmouth 4e "Liverpool e tretia nai-uspial otbor v sveta",na odborite koito vsqka godina igraqt dostoino sre6tu nai-silnite v evropa vav vseki turnir(i pobejdavat),sigurno trqbva da nqma turnir za kupata na franciq,6toto vsqka godina nqkoi selski odbor pobejdava pone edin ot20 nai uspeli odbori v evropa.

vodeiki se po tvoqta logika Liverpool samo 2 odbora mogat da go pobedqt real i milan?!

ili i tova sa gluposti spored teb,kato gledam dosta glupaci sme se sabrali tuk :punk

Lafove ot sorta na tragedia mojete da gi kajete kato Levski padne ot Svetkavica samo che kato padne ot Liverpool i to sravnitelno dostoino mojete da si zapazite chernogledstvoto

Ебати и достойното представяне. Левски въобще не заслужаваше този мач срещу Ливърпул. Хайде помислете - щеше ли Славия Прага да играе по този начин срещу третия най-успял бла бла отбор?

Пълен късмет беше, че ги отстранихте чехите!

[EDIT] И наистина играта на българите беше ТРАГЕДИЯ.

Tinkertrain stadiona ne beshe haibari :) Vse pak stava vapros za dale4 po miti4en stadion :)

flufil ami kakvo da ti kaja, levski igraha sus sushtata taktika kato portsmuth, ili na teb tova ti e izbqgalo ot pogleda...samo deto v portsmuth napadatelq beshe qkubu, a ne gonzo i samo deto tam igra4ite imat vazduh da ti4at cAl ma4 i samo deto imaha kasmet da vkarat slu4aen gol v kraq na ma4a, kogato vsi4ki 4akaha produljeniqta.

Predlojenata shema beshe nai-dobroto, s koeto mojeshe da izlezne levski na Anfild. Mislq si, 4e samo v na4aloto na 2to poluvreme mojeshe po skoro da zameni borimirov i vidolov, koito beshe vidno, 4e imat vazduh samo za 1 poluvreme. Gola se pe4eshe i vaprosa beshe samo kak shte go vkarat. I naistina e golqma glupost, da kajesh, 4e levski biha imali realen shans da biqt v angliq s kakvato i da e bila shema. Ako bqha s po-ogolena zashtita tezi 2 gola shtqha da padnat do 30 min na 1voto poluvreme, a 2to poluvreme shtqhme da gledame kak liverpool pravqt triagulnici.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...