Jump to content
BulForum.com

Левски-Ливърпул

Rexus

Recommended Posts

• Replies 136
  • Created
  • Last Reply
Voodooman ili tam kavt si zemi zamal4i we kat ne razbira6 ot futboll taka e a i mejdudrugoto maikati e mizerna ne nai-velikiq otbor na sveta Botev pld ole  :inqn  :inqn  :inqn

Майка ти е мизерна като обикаля по кофите.

Като си от Ботев, поне си мълчи бе  :). От фенове на мизерен отбор друго освен мизерни изказвания не могат да се видят  :P.

molq molq koi e mizerniq otbor?????

toja deto go podpirat vsi4ki i se py4i gordo 4e e otbora na naroda i kato izleze izvyn BG ne moje da se pohvali s ni6to drugo osven zagubi ili nashiq otbor deto moje da ne e mnogo dobyr kakto e bil navremeto no pone moje da se pohvali s mnogo po-golemi pobedi v sravnenie s "otbora na naroda" kato se ima v predvid kolko u4astia ima BOTEV v evropa i kolko ima lefski. Taka 4e kato pobedite bayern miunhen s 2:0 v razcveta na silite mu ela da mi se obadish moje i bira da te po4erpia.

P.S. Kato vi gledam zvezdite maj bira ot men shte piesh na kukovo liato :)

O6te vednaj te "MOLIA" da ni spestish ot nikogo nerazbranite ti brashtolevenia i da spresh da postvash v topici s futbolna tematika. Prosto ako niakoi do sega ne e razbral 4e si laik to ve4e vsi4ki go znaiat.

P.S.2 Spored men moje bi si imash problemi, kato malak niakoi lo6 4i4ko te e izlagal 4e lefski e velik otbor (xa xa) i sega ti mi govorish kolko dobri bili lefski.

Mnogo mi e interesno a moje bi i na vsi4ki v foruma na kolko ma4a na lefski si hodil prez jivota si 6toto po4ti sam siguren 4e az sam hodil pove4e ot teb.

Майка ти е мизерна като обикаля по кофите.

От много време съм решил да не обръщам внимание на бг футбола(ако може да се нарече така). Единственото което ме дразни ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МНОГО е бръщолевенията на мУмченца които са велики фенчета на отбори като Доко. Къде бяхте като правихте дербитата в Б група а? Нещо не се виждаше нито 1 шалче на затворничетата(срам ме е и затворници да ги наричам - смешни са). Мизерен отбор .. знаеш ли кое е мизерен отбор? Истинското Локо дето врътка дербита из окръжните дивизии .. Локото с играчите на Локото ..

Да се прехвърлим на другите отборчета .. Левски(няма да обиждам името само поради уважението към Апостола, дал името си на гнусния отбор) .. отбора на народа .. синята гордост - все гръмки имена и все смешни успехи(още повече и претенции). Купувахте Гарба Лавал, купувахте още сума известни и "известни" чужденци които "странно" как не са себе си, като играят тук. Смешно сте и в Европа - на ваше място бих помолил Уефа да не играем там, че само срам обирате(е, и парички де .. то зат'ва стоите).

ЦСКА(ЦОКА) - Червена гордост(а ся кой от кой е преписвал?) .. тук донякъде мога да се съглася с успехите на ЦСКА, но фактът че повечето отбори са били длъжни да дават добрите си играчи "за армията", омаломажава нещата. Както и да е .. историята на отбора е добра .. но каква е сегашната реалност - купуват се чужденци "на кило", взимат се знайни и незнайни треньори(които след това не искат и да чуят за България, па камоли за ЦСКА - "Червената гордост") и ... какъв е успеха ? Мач срещу Галатасарай - до 10 минута 3:0 за Галата .. смЕх .. ама и плач. За тъжната и грозна реалност в България.

Знам, че веднага ще бъда оприличен на "говедо" или "чорбар", защото съм оплюл другите повече .. или за "папагал"(уау колко смислено име за КАНАР). "Пука ми" че ще го направите, аз просто пиша каквото ми идва на ума в тоя час. И мога със гордост да кажа че съм КАНАР - с истинска, извоювана история на клуба, непродадено неопетнено от съдийска помощ име. Амин!

molq molq koi e mizerniq otbor?????

toja deto go podpirat vsi4ki i se py4i gordo 4e e otbora na naroda i kato izleze izvyn BG ne moje da se pohvali s ni6to drugo osven zagubi ili nashiq otbor deto moje da ne e mnogo dobyr kakto e bil navremeto no pone moje da se pohvali s mnogo po-golemi pobedi v sravnenie s "otbora na naroda" kato se ima v predvid kolko u4astia ima BOTEV v evropa i kolko ima lefski. Taka 4e kato pobedite bayern miunhen s 2:0 v razcveta na silite mu ela da mi se obadish moje i bira da te po4erpia.

P.S. Kato vi gledam zvezdite maj bira ot men shte piesh na kukovo liato :)

O6te vednaj te "MOLIA" da ni spestish ot nikogo nerazbranite ti brashtolevenia i da spresh da postvash v topici s futbolna tematika. Prosto ako niakoi do sega ne e razbral 4e si laik to ve4e vsi4ki go znaiat.

P.S.2 Spored men moje bi si imash problemi, kato malak niakoi lo6 4i4ko te e izlagal 4e lefski e velik otbor (xa xa) i sega ti mi govorish kolko dobri bili lefski.

Mnogo mi e interesno a moje bi  i na vsi4ki v foruma na kolko ma4a na lefski si hodil prez jivota si 6toto po4ti sam siguren 4e az sam hodil pove4e ot teb.

Това с Байерн през коя година се е случило?

И не ми говори за отбор, чиято публика пееше (не знам дали правят още същия смях) "И преди, и сега шампион е Тракия".

На колко мача съм ходил не те интересува, но със сигурност не си ходил на повече от мен.

Да се сравнява Левски с Ботев е глупаво. Прекрати спора ако обичаш и си пиши в темата за Ботев, която съвсем културно е отделена.

Тази е за Левски - Ливърпул и от теб освен завист друго не виждам.

аз мисля че най-разумното нещо, което може да се направи в този момент е всички да млъкнат щото стана страшно. кви БЪЛГАРИ сте бе?! карате се за глупости! не е важно кой е отбора важното е че тва е БЪЛГАРИЯ! трябва всички да бъдем заедно зад българския отбор, независимо дали е ЛЕВСИ, ЦСКА, БОТЕВ, МАКЕДОНСКА СЛАВА или НАЦИОНАЛНИЯ. главното е българския футбол да излезе от кризата в която е затънал вече 10 години. това е шанса да се докаже че сме най-добрите. дано ЛЕВСИ бият и дано НАЦИОНАЛНИЯТ се представи добре на ЕВРОТ! аз млъквам съветвам сичкаи да постъпят като мен.

Е как да седна да викам за отбор съставен от недоказани футболисти в чужбина ?

Да не говорим пък за феновете на този отбор. След няколко дена имат мач за УЕФА, а ЦСКА не им излиза от устата.

Повече се кефиха на отпадането на ЦСКА от Торпедо, отколкото на двата им Х-са с Славия Прага.

Да не забравяме и ролята на медиите, които от някви калираски Х-са, изкараха Левски ЕВРОБОЕЦ, и едва ли не, че Цяла Англия трепери от Гонзо и компания.

Прогноза: Два бързи гола на полувремето и така ще свърши първия мач.

В София: Гол в средата на второто полувреме.

Краен резултат от двата мача - 3:0 за Ливърпул !!!

Левски имат късмет, че Ливърпул нямат навика да се подиграват с по слабите отбори, и да се хвърлят на 100% в тези срещи.

ЕДИТ: И двата отбора направиха по два Х-са, а после едните еврошампиони, другите срамели България. За разлика в класите между Торпедо и Славия и дума не може да става, освен че вторите бяха в криза (както в момента са Ливерпул).

Важно Съобщение:

Всички които се обиждате и спорите, че Ботев, Локо, insert random team here, не били отбори сте КАВАЛИ.

P.S.: Освен това сте и хора без работа...

Искам да пожелая успех на Левски и дано да разберат и англичаните (както вече го разбраха и омразните германци), че и в малка БЪЛГАРИЯ има големи футболисти

ДОВЕЧЕРА В 21:00 НЯМА БОТЕВ, НЯМА ЦСКА, НЯМА ЛОКО, НАМА ЛЕВСКИ ИМА САМО БЪЛГАРИЯ И ВСИЧКИ ЩЕ СЕ РАДВАМЕ НА УСПЕХА, КОЙТО ВСИЧКИ ОЧАКВАМЕ

Важно Съобщение:

Всички които се обиждате и спорите, че Ботев, Локо, insert random team here, не били отбори сте КАВАЛИ.

P.S.: Освен това сте и хора без работа...

Sorry за втория пост но не искам да го слагам при другия.

Само ми обясни що за човек тръгва да хули другите отбори след като отбора на сърцето му изживява един от най-големите мигове в историята си, той нашия се занимава с изпадналия в дълбока криза мой любим отбор.

Т'ва ако не е някаква комплексарщина здраве му кажи.

ха сега ти решавай - пъка ако искаш и поста ми трии ама знаеш че съм прав

Не му обръщаш внимание и толкова. Аз съм от Локо и се дразня от глупостите, че това било Велбъжд, но нито обиждам, нито се занимавам да обяснявам защо Локо няма нищо общо с Велбъжд. Който мисли така си има собственото мнение и аз каквото и да кажа надали ще променя нещо.

Обичам Ботев, обичам и Локо... обичам и всички български отбори. Както мога да кажа, че Левски са старци и не знаят какво е футбол с изключения като Мечо така мога да кажа, че Наков е селянин.

Q da vidim kakvo imame tuka! Znachi topica e za macha Levski - Liverpool(ili obratno)a zapochva da zaprelicha na typiq spor koi koi e v bg futbola. Imam replika kym VooDooMan: Ne mojesh da kakzvash kakyv e tona vyv foruma i v syshtiq moment da psuvash kato karucar. A i si ima admini za taq rabota taka che ostavi te da reshavat!

Otnosno temata na topica ami kakvo da vi kaja taka ili inache ne haresvam bg otbori,(vypreki che sym simpatizant na Botev) mislq che Levski nqma shans. Haresvam angliiskiq futbol i v toq mach sym za Liverpool!

Ti pak kakvo ima6 protiv nemcite ,a ???????? :pirate

Az li kakvo imam protiv nemcite - ami 6te ti kaja ako si gledal ma4a zv4era mejdu Bayern i Real 6te razbere6.

Nemcite igraiat grozen futbol ne mogat da se spraviat s po tehni4nite futbolisti i kato vijdat 4e 6te zagubiat po4vat s vsevyzmojni metodi da spirat atakite na protivnika.

Spored men na gorespomenatiq ma4 sydiqta moje6e spokoino da izgoni 2-3 futbolisti na Bayern (da ne si pomislite 4e sym fen na Real prosto tiah gi mrazia po-malko ot nemcite) i ma4a da prodylji kakto triabva.

Vse pak futbola triabva da radva a ne da stavat takiva zverski vlizania.

Bayern ne zaslujava da prodalji po-napred (abe to i do tuka ne zaslujavashe da stigne ama karai)

Kaji ne sam li prav?

момчета на полувремето 0:0. мисля че Левски се справят много добре и имаме шанс за победа.Ха дано не се отпуснат като истински българи и да им го надъним!!!

ся сам си отворил една бири4ка, та аре наздраве за спорта!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...